facebookpixel
Selecteer een pagina

Een geïntegreerde aanpak

Bedrijfsautomatisering moet renderen. Wij denken daarom – samen met u – na over ‘change management’, vooraleer over te gaan tot implementatie van software.

Kies een geïntegreerde aanpak en maak gebruik van onze expertise in ERP, CRM, ECM en BI.

GMI 4D Solution Concept

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook CRM, BI en ECM deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Voor elk kwadrant van het solution concept selecteerden wij best of breed technologieën en producten, welke wij gestaag volgen in hun snelle evolutie. R&D is dan ook een permanent aandachtsgebied voor het GMI management. Hetzelfde geldt voor kennisopbouw en -beheer voor softwareproducten, maar eveneens voor de toepassingsdomeinen waar onze software wordt geïmplementeerd. Het onderhoud van de competentie van onze medewerkers is een permanent proces en vergt jaarlijks significante investeringen.

ERP

Enterprise
Resource
Planning

Efficiënte, optimaal ondersteunde bedrijfsprocessen

CRM

Customer
Relationship
Management

Maximaal doelgericht werken met relaties (klanten, leveranciers, partners, business relations,… en collega’s)

GMI software
Standaard software

ECM

Enterprise Content
& Collaboration Management

De optimalisatie van document- en werkstromen en de samenwerking tussen resources (intern en extern)

GMI software
Standaard software

Microsoft

Partners 

BI

Business
Intelligence

Maximale voorziening van informatie voor de operationele werking als de strategische besluitvorming

GMI software
Standaard software

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP – ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

Contacteer ons

Nieuwsbrief