facebookpixel

Warehouse Management

Automatiseer uw magazijn met WMS

In uw warehouse staat het meest waardevolle bezit van uw klanten opgeslagen. Logisch dat u én uw klanten het logistieke proces op de voet willen volgen. Spendeert u (te)veel tijd aan het registreren van magazijnactiviteiten? Eisen uw klanten 24/7 inzicht in de laatste status? Is de facturatie elke keer weer een tijdrovende uitzoekklus?

GMI helpt u de logistiek te stroomlijnen en eenvoudig inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen met Warehouse Management Software (WMS), geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV).

Volg onze webinars!

Ontvang en verzend elektronische facturen vanuit Business Central

Geautomatiseerde facturering voor Peppol en andere XML-documenten via Continia

do 27/01
13u00 - 13u30

Verbind alle activiteiten van uw KMO met Business Central

Start snel, standaard en eenvoudig in de cloud!

Volg klanten proactief op met CRM

Hoe biedt u bestaande klanten een betere dienst-na-verkoop?

Optimize your warehouse processes 

Tasklet Factory | Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw bouwonderneming

Een samenwerkingsplatform om uw bouwprojecten beter te beheren

WMS gekoppeld met uw ERP-systeem

Dat een geautomatiseerd magazijn of warehousing, toegepast op alle (of een aantal) operaties binnen uw distributiecentrum, enorm veel voordelen oplevert is duidelijk: ruimtebesparingen, lagere bouwkosten, verbeterde productiviteit, efficiëntere materiaalflows, minder mensen, veiliger werken, voorraadvermindering, verhoogde betrouwbaarheid, minder hoogoplopende kosten, betere ROI, laagste levenscycluskosten en ga zo maar door.

Wij helpen u met een oplossing om deze warehouse-operaties effectief te integreren in uw ERP-systeem. Steeds ontwikkeld met input vanuit de gehele branche en draaiend op de kracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV).

Ontdek zelf hoe deze oplossingen uw organisatie verder kunnen helpen:

GMI group | Automatiseer uw magazijn met WMS

Geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central:

Tasklet Factory | GMI group
Tasklet Factory | Mobile WMS

Integreer het magazijn met de rest van uw bedrijf

Mobile WMS van Tasklet Factory ondersteunt de werkprocessen in het magazijn en integreert met de standaardfuncties van uw Dynamics ERP-systeem.

Het is een WMS-oplossing voor het scannen van streepjescodes die kan worden geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central (of NAV).

MobileNAV | GMI group

Maak uw WMS efficiënter en minder tijdrovend

Met MobileNAV kunnen uw magazijnmedewerkers hun taken snel en effectief uitvoeren op mobiele apparaten, waardoor papiergebaseerd werken overbodig wordt.

MobileNAV is ontworpen om gebruikers van Dynamics 365 Business Central (of NAV) te ondersteunen die in-the-field werken: van verkopers tot service- of magazijnmedewerkers.

MultiSoft | MobileNAV

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 450 klanten in België en Nederland maken dagelijks gebruik van onze oplossingen.
Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht.

Seris Technology

Seris Technology

Beveiligingsexpert stelt groei veilig door verder te digitaliseren en te automatiseren. Gservice tilt de dienstverlening naar een hoger niveau.
Hortiplan

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.
Sanicomfort

Sanicomfort

Groothandel in sanitair en verwarming lanceert met GeCommerce een compleet nieuwe webshop met uitgebreid klantenportaal, perfect gekoppeld met ERP.

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Wat brengt de nieuwste versie van Dynamics 365 Business Central

Wat brengt de nieuwste versie van Dynamics 365 Business Central?

Onze experts namen de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen van deze nieuwste release onder de loep zodat u maximaal van deze update kan profiteren!
Medewerkers, materieel en taken in één overzicht met Dime.Scheduler

Plan uw medewerkers, materieel en taken in één overzicht met Dime.Scheduler

Op zoek naar geïntegreerde planningssoftware die kan worden aangepast aan uw behoeften? Plan en beheer resources en projecten met Dime.Scheduler, geïntegreerd met Microsoft Dynamics.
Track de activiteiten van uw warehouse in real-time | MobileNAV

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time met MobileNAV

Hoe kan u het scannen, printen, tracken of picken binnen uw magazijn effectiever beheren? Ontdek de mogelijkheden van MobileNAV voor Dynamics 365 Business Central.
Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig? | Tasklet Factory

Optimaliseer het magazijnbeheer met Mobile WMS

Wilt u alle werkprocessen in het magazijn van uw bedrijf optimaliseren met een geïntegreerde WMS-oplossing, dan stelt u zich best eerst enkele belangrijke vragen. Wij helpen u daarbij.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Ruim 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.