Automatiseer uw magazijn met WMS

In uw warehouse staat het meest waardevolle bezit van uw klanten opgeslagen. Logisch dat u én uw klanten het logistieke proces op de voet willen volgen. Spendeert u (te)veel tijd aan het registreren van magazijnactiviteiten? Eisen uw klanten 24/7 inzicht in de laatste status? Is de facturatie elke keer weer een tijdrovende uitzoekklus?

GMI helpt u de logistiek te stroomlijnen en eenvoudig inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen met Warehouse Management Software (WMS), geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV).

WMS gekoppeld met uw ERP-systeem

Dat een geautomatiseerd magazijn of warehousing, toegepast op alle (of een aantal) operaties binnen uw distributiecentrum, enorm veel voordelen oplevert is duidelijk: ruimtebesparingen, lagere bouwkosten, verbeterde productiviteit, efficiëntere materiaalflows, minder mensen, veiliger werken, voorraadvermindering, verhoogde betrouwbaarheid, minder hoogoplopende kosten, betere ROI, laagste levenscycluskosten en ga zo maar door.

Wij helpen u met een oplossing om deze warehouse-operaties effectief te integreren in uw ERP-systeem. Steeds ontwikkeld met input vanuit de gehele branche en draaiend op de kracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central (of NAV).

Ontdek zelf hoe deze oplossingen uw organisatie verder kunnen helpen:

GMI group | Automatiseer uw magazijn met WMS

Integreer het magazijn met de rest van uw bedrijf

Mobile WMS van Tasklet Factory ondersteunt de werkprocessen in het magazijn en integreert met de standaardfuncties van uw Dynamics ERP-systeem.

Het is een WMS-oplossing voor het scannen van streepjescodes die kan worden geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central (of NAV).

MobileNAV | GMI group

Maak uw WMS efficiënter en minder tijdrovend

Met MobileNAV kunnen uw magazijnmedewerkers hun taken snel en effectief uitvoeren op mobiele apparaten, waardoor papiergebaseerd werken overbodig wordt.

MobileNAV is ontworpen om gebruikers van Dynamics 365 Business Central (of NAV) te ondersteunen die in-the-field werken: van verkopers tot service- of magazijnmedewerkers.

MultiSoft | MobileNAV

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 450 klanten in België en Nederland maken dagelijks gebruik van onze oplossingen.
Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht.

SLV Nederland

Groothandel in verlichting kiest voor Dynamics 365 als digitaal platform om alle processen te verlichten en meer zicht te krijgen op de zaak.
Sanicomfort

Sanicomfort

Groothandel in sanitair en verwarming lanceert met GeCommerce een compleet nieuwe webshop met uitgebreid klantenportaal, gekoppeld met ERP.

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time | MobileNAV

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time met MobileNAV

Hoe kan u het scannen, printen, tracken of picken binnen uw magazijn effectiever beheren? Ontdek de mogelijkheden van MobileNAV voor Dynamics 365 Business Central.
Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig? | Tasklet Factory

Optimaliseer het magazijnbeheer met Mobile WMS

Wilt u alle werkprocessen in het magazijn van uw bedrijf optimaliseren met een geïntegreerde WMS-oplossing, dan stelt u zich best eerst enkele belangrijke vragen. Wij helpen u daarbij.
GMI group | ESC Groep doet strategische overname en wordt een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland

ESC Groep doet strategische overname van GMI group

Door deze krachtenbundeling wordt de groep een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland. Onze klanten kunnen nu op nog meer expertise rekenen.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.