Helpdesk

Heeft u specifieke gebruikersproblemen, foutmeldingen, aanvragen voor wijzigingen van de layout of specifieke vragen tijdens de implementatiefase van een nieuw project?

Onze helpdesk staat voor u klaar!

Contacteer ons via:

E-mail: helpdesk@gmigroup.be
Telefoon: +32 14 57 49 10

Telefonische ondersteuning

De GMI helpdesk maakt gebruik van GotoAssist om haar klanten sneller en doeltreffender te ondersteunen. Met deze tool kunnen onze helpdeskmedewerkers het beeldscherm van een gebruiker overnemen, en zo op afstand op het scherm van de gebruiker laten zien hoe een programma werkt. Er kunnen eventueel ook kleine reparaties worden aangebracht.

Hoe kan u onze helpdesk bereiken?

Contacteer ons via:

Bij dringende problemen kunt u escaleren. Dit gebeurt telefonisch via volgende levels:

  1. Level 1 : GMI Helpdesk Center
  2. Level 2 : GMI Customer Support Owner (primaire contactpersoon toegewezen per klant)
  3. Level 3 : Services Delivery Manager

 

Onze helpdesk achter de schermen

Hoe verloopt de product support bij GMI group?

Per jaar wordt er één major release uitgebracht, waarbij de Dynamics NAV versie mee wordt gemigreerd. Daarnaast is er ook telkens één major update voorzien. Deze versie bevat zowel functionele als technische verbeteringen. Ondertussen worden ook periodiek (per kwartaal) service pack releases voorzien, die alle dringende hotfix releases bevatten. Om dringende problemen op te lossen, kunnen hotfixes aangevraagd worden via het GMI Helpdesk Center.
Al deze releases, service packs en hotfixes zijn beschikbaar op aanvraag via het GMI Helpdesk Center.

Wat zijn de voordelen van BREP voor GMI Add-on Oplossingen (Advanced Jobs – Service)?

Als trouwe klant heeft u steeds toegang tot:

  • De laatste releases en service packs van onze GMI Add-on oplossingen
  • Het GMI Helpdesk Center voor hotfix support
  • Het GMI helpdesk Center voor functionele ondersteuning (zie GMI group Helpdesk: Een toelichting bij onze werkwijze)
Wat is de Lifecycle van GMI Add-on oplossingen?

Iedere nieuwe release wordt jaarlijks met een nieuwe service pack ondersteund. Na het eerste jaar van een major release, wordt er minimaal in de volgende 5 jaar verder product support via het GMI Helpdesk Center voorzien en zullen er indien nodig extra hotfixes worden geleverd.
Na deze periode kan er steeds geopteerd worden om extended helpdesk support aan te kopen voor hotfixes op versies die ouder zijn dan 5 jaar.

Product Roadmap (Statement of direction)
In overeenstemming met de richtlijnen van Microsoft, zal GMI group minimaal de versies van Microsoft Dynamics NAV ondersteunen die ook door Microsoft worden gesupporteerd. We zullen permanent de nieuwe ontwikkelingen volgen en voorzien een upgrade naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV binnen een periode van 9 maanden na beschikbaarheid van deze versie voor de Belgische markt.
Wat is de Knowledge Base?
Binnen GMI group worden alle tickets aangevraagd via helpdesk@gmigroup.be geregistreerd in een centrale ticket database. Toegang tot deze knowledge base en de lijst van openstaande en/of opgeloste tickets zijn voor actieve klanten beschikbaar via het GMI helpdesk Center.