Isabel Connect | GMI group

De multi-banking engine in uw bedrijfsapplicatie

Als bedrijfsleider of financiële expert wilt u een gedetailleerd inzicht in uw cashpositie, zonder uw vertrouwde ERP-omgeving te hoeven verlaten. Verrijk Microsoft Dynamics 365 Business Central (of Dynamics NAV) met de multibanking-funties van Isabel 6.

Met Isabel Connect worden uw bankafschriften automatisch geïmporteerd en staan ze klaar om verwerkt te worden wanneer u dat wil. Voer betaalopdrachten uit, raadpleeg uw banksaldo en vraag gedetailleerde informatie op over uw bankverrichtingen. Daarvoor hoeft u de vertrouwde omgeving van uw bedrijfsapplicatie zelfs niet meer voor te verlaten !

Lanceer betalingen

Initieer vanuit uw aankoopfacturen meteen betalingen in ERP en onderteken ze in Isabel 6.

CODA dagafschriften

Importeer automatisch de CODA-bestanden voor al uw banken in uw bedrijfsapplicatie.

Raadpleeg uw rekeningsaldo

Houd uw liquiditeit in het oog en controleer uw cashpositie vanuit uw ERP.

Vraag transacties op

Zoek het detail van specifieke transacties op, over alle rekeningen heen.

Isabel en Dynamics: de ideale match

Het boekhoudkundig verwerken van uw betalingstransacties kan zeer tijdrovend zijn. Als ondernemer wilt u dat betalingsproces optimaliseren.

Steeds meer bedrijven stappen dan ook over van handmatige verwerking naar een geautomatiseerde manier van werken, waarbij het volledige potentieel van boekhouding in Microsoft Dynamics kan worden benut om sneller en efficiënter te werken.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Wat is er nieuw in Dynamics 365 Business Central?

Wat is er nieuw in Dynamics 365 Business Central?

Wat biedt de nieuwste versie (21) van Business Central voor uw bedrijf? Onze experts namen de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen in Release Wave 2 voor u onder de loep.
Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Na grondige analyse gaat Atrio met GMI als digitaliseringspartner in zee om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen.
GMI and Pipol close international deal with Micromeritics

GMI and Pipol close international deal with Micromeritics

GMI will act as core partner on the implementation of Business Central across five European sites of Micromeritics, world’s leading supplier of laboratory instruments.
Nieuwe en geplande functies voor Dynamics 365 Business Central

Nieuwe en geplande functies voor Dynamics 365 Business Central

Wat biedt de nieuwste Release Wave 1 van Business Central voor uw bedrijf? Onze experts lichten de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen er alvast uit!
  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook documentbeheer (DMS), digitale samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.