Isabel Connect | GMI group

De multi-banking engine in uw bedrijfsapplicatie

Als bedrijfsleider of financiële expert wilt u een gedetailleerd inzicht in uw cashpositie, zonder uw vertrouwde ERP-omgeving te hoeven verlaten. Verrijk Microsoft Dynamics 365 Business Central met de multibanking-funties van Isabel 6.

Met Isabel Connect worden uw bankafschriften automatisch geïmporteerd en staan ze klaar om verwerkt te worden wanneer u dat wil. Voer betaalopdrachten uit, raadpleeg uw banksaldo en vraag gedetailleerde informatie op over uw bankverrichtingen. Daarvoor hoeft u de vertrouwde omgeving van uw bedrijfsapplicatie zelfs niet meer voor te verlaten !

Lanceer betalingen

Initieer vanuit uw aankoopfacturen meteen betalingen in ERP en onderteken ze in Isabel 6.

CODA dagafschriften

Importeer automatisch de CODA-bestanden voor al uw banken in uw bedrijfsapplicatie.

Raadpleeg uw rekeningsaldo

Houd uw liquiditeit in het oog en controleer uw cashpositie vanuit uw ERP.

Vraag transacties op

Zoek het detail van specifieke transacties op, over alle rekeningen heen.

Isabel en GMI group: de ideale match

Het boekhoudkundig verwerken van uw betalingstransacties kan zeer tijdrovend zijn. Als ondernemer wilt u dat betalingsproces optimaliseren.

Steeds meer bedrijven stappen dan ook over van handmatige verwerking naar een geautomatiseerde manier van werken, waarbij het volledige potentieel van boekhouding in Microsoft Dynamics 365 Business Central als ERP-toepassing kan worden benut om sneller en efficiënter te werken.

GMI beidt met de totaaloplossing Gfinance bovendien additionele functies om uw financiële omgeving maximaal te benutten… en te verbeteren. Ook levert Gfinance gespecialiseerde financieel-administratieve functionaliteiten.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

GMI group | ESC Groep doet strategische overname en wordt een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland

ESC Groep doet strategische overname van GMI group

Door deze krachtenbundeling wordt de groep een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland. Onze klanten kunnen nu op nog meer expertise rekenen.

Belangrijke nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central

We lichten de belangrijkste verbeteringen, enkele frisse functies en AI-mogelijkheden met Copilot toe in de laatste nieuwste versie van Business Central 2024 (release wave 1).
Business Central uitgeroepen tot het beste ERP-systeem in 2024

Business Central uitgeroepen tot het beste ERP-systeem van 2024

Na een grondige evaluatie werd Microsoft Dynamics 365 Business Central door Forbes uitgeroepen tot beste ERP-oplossing voor KMO's en grote bedrijven. Lees hier waarom.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.