Isabel Connect | GMI group

De multi-banking engine in uw bedrijfsapplicatie

Als bedrijfsleider of financiële expert wilt u een gedetailleerd inzicht in uw cashpositie, zonder uw vertrouwde ERP-omgeving te hoeven verlaten. Verrijk Microsoft Dynamics 365 Business Central met de multibanking-funties van Isabel 6.

Met Isabel Connect worden uw bankafschriften automatisch geïmporteerd en staan ze klaar om verwerkt te worden wanneer u dat wil. Voer betaalopdrachten uit, raadpleeg uw banksaldo en vraag gedetailleerde informatie op over uw bankverrichtingen. Daarvoor hoeft u de vertrouwde omgeving van uw bedrijfsapplicatie zelfs niet meer voor te verlaten !

Lanceer betalingen

Initieer vanuit uw aankoopfacturen meteen betalingen in ERP en onderteken ze in Isabel 6.

CODA dagafschriften

Importeer automatisch de CODA-bestanden voor al uw banken in uw bedrijfsapplicatie.

Raadpleeg uw rekeningsaldo

Houd uw liquiditeit in het oog en controleer uw cashpositie vanuit uw ERP.

Vraag transacties op

Zoek het detail van specifieke transacties op, over alle rekeningen heen.

Isabel en GMI group: de ideale match

Het boekhoudkundig verwerken van uw betalingstransacties kan zeer tijdrovend zijn. Als ondernemer wilt u dat betalingsproces optimaliseren.

Steeds meer bedrijven stappen dan ook over van handmatige verwerking naar een geautomatiseerde manier van werken, waarbij het volledige potentieel van boekhouding in Microsoft Dynamics 365 Business Central als ERP-toepassing kan worden benut om sneller en efficiënter te werken.

GMI beidt met de totaaloplossing Gfinance bovendien additionele functies om uw financiële omgeving maximaal te benutten… en te verbeteren. Ook levert Gfinance gespecialiseerde financieel-administratieve functionaliteiten.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Klaar voor de verplichte e-facturatie met Peppol?

Klaar voor de verplichte e-facturatie met Peppol?

Neem een voorsprong op de aankomende verplichting om Peppol in te zetten voor e-invoicing. We zetten u op weg met onze oplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking.
Wat zijn de meest in het oog springende nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central?

Nieuwe functies in Dynamics 365 Business Central

Wat zijn de meest in het oog springende functies in de laatste nieuwe versie van Dynamics 365 Business Central 2023 (release wave 1)? Onze experten lichten ze voor u uit.
GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.