Selecteer een pagina

Novolab

Gestructureerde processen bij laboratoriumspecialist met Dynamics CRM

Sinds de implementatie van CRM slaagt Novolab, toeleverancier van laboratoriumbenodigdheden, erin om de lead-generatie, commerciële opvolging en de dienst-na-verkoop beter onder controle houden.

Ze kozen Microsoft Dynamics CRM omwille van de uitgebreide mogelijkheden die standaard beschikbaar zijn.

Sector:
distributie en logistiek

Profiel:
toeleverancier van laboratoriumbenodigdheden

Oplossing:
Microsoft Dynamics CRM

Gestructureerde processen bij laboratoriumspecialist Novolab met Dynamics CRM | GMI group

Bram Gernaey is recentelijk zaakvoerder geworden van het familiebedrijf Novolab, specialist in laboratoriummateriaal. Zijn eerste taak was het verder structureren van de bedrijfsprocessen. Veel processen werden reeds ondersteund door Microsoft Dynamics NAV. Ze stonden voor een keuze: het CRM-component in NAV gebruiken of kiezen voor het volwaardig Microsoft Dynamics CRM-systeem. Ze kozen voor de tweede oplossing, omwille van de uitgebreide mogelijkheden die standaard beschikbaar zijn.

Zo heeft Bram een ‘helikopterzicht’ op het bedrijf en kan hij lead generation, commerciële opvolging en de dienst-na-verkoop beter onder controle houden. Sinds de implementatie van CRM zijn nieuwe vertegenwoordigers aangeworven. Deze zullen snel rendabel zijn omwille van de processen, uitgestippeld en ondersteund in het CRM-systeem.

Dankzij het “helikopterzicht” op het bedrijf kunnen we nu de lead-generatie, commerciële opvolging en de dienst-na-verkoop beter onder controle houden.

Bram Gernaey

Zaakvoerder, Novolab

Lees ook

[et_pb_dfbm_blog_light dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”project” include_project_categories=”32″ posts_number=”3″ thumb_same_height=”on” define_thumb_height=”200″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_comments=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” meta_date=”j/m/Y” show_pagination=”off” videos_in_feed=”on” use_dropshadow=”on” admin_label=”Case Carousel” _builder_version=”3.11.1″ saved_tabs=”all” _i=”2″ _address=”2.0.0.2″][/et_pb_dfbm_blog_light]

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Waarom kiezen voor GMI?

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Uw toekomst veilig gesteld

Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector