Een naadloze integratie van SharePoint met ERP en CRM

Met de hulp van GMI group kon Conscia – dé netwerkspecialist van Nederland en het toenmalige Vosko Networking – op een eenvoudige manier het oude intranet verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform op basis van SharePoint.

Bijkomend voordeel: het platform integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf.

Sector:
telecom

Profiel:
specialist voor grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland

Oplossing:
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft SharePoint

Conscia - Vosko Networking | GMI group

Vosko (vandaag Conscia) is dé netwerkspecialist van Nederland. Al meer dan dertig jaar onwerpt, realiseert, beveiligt en onderhoudt Vosko grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland. Om alle klanten voldoende te kunnen bedienen, had Vosko nood aan een degelijk intranet om de interne mensen te ondersteunen in het verkoopstraject. GMI group heeft ervoor gezorgd dat Vosko op een eenvoudige manier het oude intranet kon verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform.

Dit platform, op basis van Microsoft SharePoint, integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf, beiden ook Microsoft-producten. GMI group ontwikkelde een speciale app om data uit Dynamics CRM (klantengegevens) en Dynamics NAV (projectgegevens) samen te bundelen in een functioneel overzicht in SharePoint.

Wij hebben een succesvol SharePoint-migratietraject achter de rug dankzij de professionele aanpak van GMI group. Het kennisniveau van de verschillende consultants heeft er voor gezorgd dat we snel konden overgaan naar onze nieuwe omgeving.

Ab Veldman

Group IT Architect, Conscia

Lees ook

DYWIDAG

Onze DMS-oplossing stimuleert het digitaal samenwerken en helpt wereldwijde bouwtechnologiegroep om documenten centraal te beheren.

SLV Nederland

Groothandel in verlichting kiest voor Dynamics 365 als digitaal platform om alle processen te verlichten en meer zicht te krijgen op de zaak.
Eduards Trailer Factory

Eduards Trailer Factory

In tegenstelling tot haar maatwerkbelofte stuurt dé specialist in aanhangwagens de productie volledig aan vanuit standaard Business Central.

Elicio

De overstap naar Business Central met Continia Document Capture brengt de digitale transformatie in stroomversnelling bij internationale energiespeler.
  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.