Microsoft 365 | SharePoint

Maak teamwork mogelijk

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Met Microsoft SharePoint krijgen mensen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

Herbekijk onze webinars!

CRM als onmisbare bedrijfstoepassing voor de bouw

Optimaliseer het beheer van klanten, relaties en projecten met Dynamics 365 Sales!

Ontdek de nieuwste features van Business Central 

Stay tuned met de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen van de laatste release!

Een digitale bouwoplossing voor een optimale samenwerking

De solide basis om efficiënt uw bouwprojecten te beheren!

Het intranet als communicatieplatform om kennis en informatie te delen

Verbind alle medewerkers met elkaar én met uw organisatie!

Start snel, standaard en eenvoudig met CRM

Haal het maximum uit uw relaties en geef de verkoop een boost met Dynamics 365 als CRM-toepassing!

Microsoft SharePoint

Waarom SharePoint gebruiken?

Centrale opslag en versiebeheer

Werk in een gestructureerde omgeving waarbij al uw bedrijfsinformatie op één centrale plek is opgeslagen. Beschik overal en altijd over de laatste versie van uw documenten. Start met werken vanop kantoor, thuis, laptop of smartphone.

Gestructureerd overzicht met documententags

Door het gebruik van tags maakt u de documentenopslag intelligenter. Genereer de juiste data op het juiste moment en behandel uw taken met de juiste prioriteit. Ga onmiddellijk aan de slag door gebruik te maken van triggers.

Veilige documentstromen en processen

Haal meer uit uw digitale werkplek en introduceer geautomatiseerde bedrijfsprocessen afgestemd op uw activiteit of sector. Deel zowel intern als extern documenten in een beveiligde, afgebakende omgeving.
f

Integratie met alle Microsoft-toepassingen

Werk in een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan. Zet in op de toekomst van digitalisering, blijf werken met uw vertrouwde Office apps en integreer met andere Microsoft-oplossingen.

Extra ondersteuning of advies nodig?

Zoekt u ondersteuning in het creëren van dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie?

Onze experten helpen u graag om het werk van uw team te stroomlijnen!

Mathias Houtmeyers | GMI group

Mathias Houtmeyers

Account Executive,

GMI group

Vind hier uw oplossing:

Empty

Een overkoepelend samenwerkingsplatform

Werk in een gestructureerde omgeving waarbij alle bedrijfsinformatie centraal staat. Met een digitaal samenwerkingsplatform ondersteunt u de productiviteit, mobiliteit en teamwork binnen uw organisatie maximaal.
Meer info 9

Intern informatie en kennis delen vanuit een intranet

Een goed uitgebouwd intranet geeft iedereen binnen uw organisatie een gestructureerd overzicht van alle bedrijfsinformatie. Met onze kant-en-klare intranetoplossing opteert u meteen voor een centrale kennisbank van waaruit alle dagdagelijkse taken kunnen starten. Meer info 9

Digitaal samenwerken op bouwprojecten

Door onze jarenlange expertise in de bouw kan u meestappen in een door GMI ontwikkelde digitale bouwoplossing. Reeds van bij de start, zal deze bijdragen aan uw processen en de medewerkers van uw bouwteam ontlasten in hun dagdagelijkse taken. Meer info 9

Serviceopdrachten en installatieprojecten stroomlijnen

Documenten, taakstromen en communicatie zijn van cruciaal belang voor servicegerichte bedrijven. Met onze oplossing voor installatietechniek hebben uw medewerkers alle belangrijke documenten steeds binnen handbereik, ook on-the-field.
Meer info 9

De nieuwe manier van samenwerken

Ieder team of organisatie moet dagelijks informatie en taken delen en conversaties beheren. Als team werkt u beter samen en ontwikkelt u nieuwe inzichten.

SharePoint sloopt de muren tussen departementen binnen de organisatie, én met de externe wereld.

Met SharePoint kunt u de teams in uw organisatie beter structureren en ondersteunen, of het nu gaat over afdelingen, projectgroepen, comités of bedrijfsprocessen.

En door een krachtige zoekmachine wordt het vinden van informatie gemakkelijker.

Ontdek de mogelijkheden

Worden uw medewerkers overladen met massa’s ongestructureerde informatie: Word- en Excel-documenten, werkbonnen, emails, afbeeldingen, video’s, …? Kunnen ze deze informatie makkelijk raadplegen, bewerken en delen? Doen ze dat op meerdere toestellen? Zowel op kantoor, thuis als onderweg?

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint (en Microsoft 365) stroomlijnt u alle informatie en documenten doorheen uw ganse organisatie.

Microsoft 365 Cloud Apps | GMI group

Breng data tot leven

Door ingebouwde dashboards krijgt u in één oogopslag zicht op de belangrijkste informatie zoals projectstatus, taken, goedkeuringen.

 • De belangrijkste informatie in een oogopslag beschikbaar dankzij uw persoonlijke dashboards.
 • Kleed SharePoint aan volgens de huisstijl van uw organisatie.
 • Beschikbaar op ieder toestel op kantoor of thuis.

 

Sla documenten slim op

Door het gebruik van tags maakt u de documentenopslag intelligenter. Genereer de juiste data op het juiste moment en behandel uw taken met de juiste prioriteit. Ga onmiddellijk aan de slag door gebruik te maken van triggers.

  • Structureer, categoriseer en beveilig bedrijfsdocumenten.
  • Breng relevante informatie en bestanden naar u toe met document tags.
  • Eenvoudig delen of samenwerken aan bestanden met collega’s en externen.
  • Online en offline, uw documenten zijn altijd beschikbaar.
  U

  Moderne zoekfunctionaliteiten

  Met één klik vindt u wat u zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit. Een moderne, intelligente manier om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties.

   • Moderne zoekfunctionaliteiten die tot op het niveau van de inhoud van documenten en mails gaan.
   • Geoptimaliseerde taaldetectie en alternatieve keywords.
   • Zoek over uw volledige omgeving dankzij de SharePoint zoekfunctionaliteiten.

   Automatiseer de werkprocessen

   Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen.

   Haal meer uit uw digitale werkplek en introduceer geautomatiseerde bedrijfsprocessen afgestemd op uw activiteit of sector. Deel zowel intern als extern documenten in een beveiligde, afgebakende omgeving.

    • Optimaliseer uw werking door processen en flows te automatiseren.
    • Raadpleeg de status & actiepunten op elk moment.
    • Gebruik triggers zodat geen enkele belangrijke taak verloren gaat.

    Wat zeggen onze klanten?

    Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een digitaal samenwerkingsplatform, ongeacht de sector.
    Ook organisaties met meerdere filialen.

    Bouwgroep gaat voluit voor een gedigitaliseerd documenten- en klantenbeheer

    "Wij zoeken altijd partners in de bouw. En die hebben wij gevonden voor digitalisering in GMI. Specifiek voor ons documentmanagementopslag en ons klantenbeheer hebben zij een bouwoplossing die ons echt verder heeft geholpen."

    Martin Geernaart
    CTO-bestuurder

    ibens

    Een communicatieplatform en kennisdatabank voor 700 medewerkers

    "Dat we in heel korte tijd ons interactief communicatieplatform hebben kunnen realiseren, is zeker te danken aan de inzet van het team bij GMI. Het resultaat is een mooie en goed werkende toepassing, die we zelf kunnen beheren."

    Margo Nulens
    Algemeen directeur

    KIDS

    Meer productiviteit en transparantie door digitale projectwerking

    "GMI heeft onze noden goed begrepen en daar een perfect antwoord voor geboden. Om de implementatie concreet te maken, heeft het team ook veel met onze gebruikers gepraat en geluisterd naar hun verwachtingen en verzuchtingen."

    Georgy Eggermont
    Verantwoordelijke voor strategie, organisatie en ontwikkeling

    HYE

    Digitalisering leidt tot een gestroomlijnd documentbeheer

    "Voorspantechniek is al spanned genoeg... Laat dan het hele documentbeheer vooral 'relaxed' zijn en dus gestroomlijnd verlopen. Kortom, digitalisering met als einddoel een 'cloud nine'-gevoel !!"

    Robert Jansen
    Manager Post-Tensioning Benelux

    Geoptimaliseerde document flows binnen de hele organisatie

    "Door onze wereldwijde groei is er nood aan communicatie en samenwerking op een uniforme manier. Wij zetten volop in op digitalisering en op de uitbreiding van onze kennisdatabank over alle entiteiten heen."

    Tom Vermeulen
    CEO

    Ook zij kozen voor GMI:

    • Eén bedrijf, één oplossing

    U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook documentbeheer (DMS), digitale samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

    • Wij spreken uw taal

    Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

    • Uw toekomst veilig gesteld

    Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

    • Onze mensen maken het verschil

    105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.