GeoDynamics | GMI group

Bespaar tijd en geld met mobiele tijdregistratie

GeoDynamics is de Belgische marktleider inzake mobiele tijdregistratie in de bouwsector.

Dankzij het installeren van een badgelezer in de voertuigen van mobiele medewerkers of het gebruiken van onze handige smartphone applicatie, geven ruim 70.000 gebruikers hun werkuren digitaal door.

Op deze manier bespaart u heel wat tijd bij de loonadministratie en betaalt u correcte mobiliteitsvergoedingen uit.

}

Exacte werkuren

Werkuren bijhouden is voor geen enkele werknemer prioriteit. Daarom gaat de tijdregistratie quasi automatisch en zijn de uren tot op de seconde correct.

Snelle verwerking

Het invullen van loonfiches is verleden tijd. Alle werkuren worden automatisch verwerkt en meteen gekoppeld met het sociaal secretariaat.

Wettelijk kader

Registreer en verwerk alle wettelijke bepalingen inzake de mobiliteitsvergoeding, KB213, CO2-taks, woon-werkverkeer, etc. Zo wordt de loonadministratie eenvoudiger.

Betere nacalculatie

Met de exacte werkuren hebt u een schat van informatie. Informatie die perfect gebruikt kan worden bij o.a. uw nacalculatie in Microsoft Dynamics als ERP-systeem.

Vertrouw op mobiele tijdregistratie

Wie kent ze niet, de papieren werkbonnen voor mobiele medewerkers of stokoude prikklokken in uw fabriek? Uw medewerkers vullen of prikken ze ze elke dag vol waarna u op het einde van de maand met veel moed de gewerkte uren verwerkt en klaarmaakt voor uw sociaal secretariaat.

Maar weet u ook dat u gemiddeld 4 werkuren per medewerker kan besparen en bovendien de hele loonadministratie kan automatiseren?

Verwelkom tijdregistratie in uw bedrijf en profiteer mee van alle voordelen.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Na grondige analyse gaat Atrio met GMI als digitaliseringspartner in zee om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen.
GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels- 11/10/22

GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels

Als automatiseringspartner voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven leggen we de focus op de voordelen van slimme CRM- en DMS-toepassingen voor de bouwsector.
Medewerkers, materieel en taken in één overzicht met Dime.Scheduler

Plan uw medewerkers, materieel en taken in één overzicht met Dime.Scheduler

Op zoek naar geïntegreerde planningssoftware die kan worden aangepast aan uw behoeften? Plan en beheer resources en projecten met Dime.Scheduler, geïntegreerd met Microsoft Dynamics.
Track de activiteiten van uw warehouse in real-time | MobileNAV

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time met MobileNAV

Hoe kan u het scannen, printen, tracken of picken binnen uw magazijn effectiever beheren? Ontdek de mogelijkheden van MobileNAV voor Dynamics 365 Business Central.
  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.