Klanten aan het woord

Meer dan 450 klanten in België, Nederland en ver daarbuiten maken dagelijks gebruik van onze oplossingen.

Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht.

Lees of bekijk hier hun verhaal.

Recente projecten in de kijker:

DYWIDAG

DYWIDAG

Onze DMS-oplossing stimuleert het digitaal samenwerken en helpt wereldwijde bouwtechnologiegroep om documenten centraal te beheren.
SLV Nederland

SLV Nederland

Groothandel in verlichting kiest voor Dynamics 365 als digitaal platform om alle processen te verlichten en meer zicht te krijgen op de zaak.
Eduards Trailer Factory

Eduards Trailer Factory

In tegenstelling tot haar maatwerkbelofte stuurt dé specialist in aanhangwagens de productie volledig aan vanuit standaard Business Central.
Elicio

Elicio

De overstap naar Business Central met Continia Document Capture brengt de digitale transformatie in stroomversnelling bij internationale energiespeler.
ibens

ibens

Specialist in zorghuisvesting gaat voluit voor een digitalisering van het klanten- en documentenbeheer met Dynamics 365, SharePoint en Teams.
KIDS vzw

KIDS vzw

Droom van scholen- en zorggroep wordt realiteit: een intranet als communicatieplatform met interactieve kennisdatabank voor 700 medewerkers.
Sibomat

Sibomat

Een overkoepelende aanpak met Gbuild als totaaloplossing leidt een digitale transformatie in goede banen bij dé specialist in houtskeletbouw.
HYE

HYE

Waterbouwer werkt productiever en transparanter dankzij een digitaal samenwerkingsplatform op basis van Microsoft 365 en SharePoint.
Seris Technology

Seris Technology

Beveiligingsexpert stelt groei veilig door verder te digitaliseren en te automatiseren. Gservice tilt de dienstverlening naar een hoger niveau.
Nexum

Nexum

Sterk groeiende speler in change management volgt projecten efficiënt op met Dynamics 365 CRM en maakt zelf een digitale transformatie mogelijk.
De Kock

De Kock

HVAC en sanitair specialist kan met Gservice haar bedrijfsprocessen professionaliseren en de interne samenwerking optimaliseren.
Deforche Construct

Deforche Construct

Digitaliseringsproject zorgt voor betere samenwerking, rapportage en projectbeheer bij staal- en glasconstructeur.
Hortiplan

Hortiplan

Met de overstap naar Dynamics NAV en Gservice, kan Hortiplan nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven.
Roland Europe Group

Roland Europe Group

Dankzij de perfecte koppeling met het Warehouse Management System en Microsoft Dynamics NAV verwerkt Roland dagelijks duizenden transacties.
Sanicomfort

Sanicomfort

Groothandel in sanitair en verwarming lanceert met GeCommerce een compleet nieuwe webshop met uitgebreid klantenportaal, perfect gekoppeld met ERP.
Sanutal

Sanutal

HVAC-leverancier zocht een nieuwe WMS-oplossing: eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel voor op te leiden.
GeoDynamics

GeoDynamics

Na de introductie van CRM gaat softwareontwikkelaar GeoDynamics voor een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office 365.
Conscia - Vosko Networking

Conscia

Dé netwerkspecialist van Nederland stapt eenvoudig over van het oude intranet naar een modern samenwerkingsplatform.
Wuyts International

Wuyts International

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint kon deze expert in materiaalbewerking haar administratie en productie verder digitaliseren.
SproFit

SproFit

Orthopedisch specialist kan potentiële en bestaande klanten voortaan beter opvolgen en centraliseren met Dynamics CRM.
Novolab

Novolab

Met CRM kan laboratoriumspecialist Novolab de leadgeneratie, commerciële opvolging en de dienst-na-verkoop beter onder controle houden.
Adams

Adams

Wegenbouwer Adams verving Excel door één geïntegreerd bedrijfssysteem voor calculatie, werfopvolging, uurregistratie en bestelaanvragen.
Van Poppel

Van Poppel

Bouwbedrijf Van Poppel was op zoek naar een standaard en toekomstgericht bedrijfsplatform dat mee kon evolueren met het bedrijf.
Mundipharma

Mundipharma

Belgische zetel migreert naar standaardsoftware die kan voldoen aan internationale ‘compliance’ en aan de vereisten van lokale wetgevingen.
Groep Van Roey

Groep Van Roey

Gbuild zorgde voor een komaf van niet-geïntegreerde zelf ontwikkelde softwaretoepassingen bij groot bouwbedrijf en projectontwikkelaar.
Sowepo

Sowepo

Sociale werkplaats kan voortaan de performantie van de werknemers en de winstgevendheid permanent opvolgen met Dynamics NAV.
Marc Ceelen

Marc Ceelen

Bouwonderneming legt met FleCreaS (bouwix) reeds in de calculatiefase een transparante en correcte prijsberekening voor aan de klant.
Handson & Partners - PwC

Handson & Partners

Klantencontacten doelgericht en efficiënter beheren en informatie uitwisselen onder de vennoten onderling met CRM.
VIVES

VIVES

Hogeschool verwerkt duizenden bestelaanvragen en bijhorende facturen, kosten- en ereloonnota's per jaar met GMI Advanced Finance.
BAM Galère

BAM Galère

Grote bouwondernemer vindt inspiratie in het GMI 4D Solution Concept om alle operationele processen te optimaliseren.
Thys Bouwprojecten

Thys Bouwprojecten

Bouwonderneming en projectontwikkelaar krijgt overzicht, inzicht en zelfsturing met Targit, bovenop Microsoft Dynamics NAV.
Smals

Smals

ICT-dienstverlener zocht en vond met Dynamics NAV een alternatief voor complexe combinatie van verspreide softwaretoepassingen.
Q8 Calpam

Q8 Calpam

Dynamics NAV als geïntegreerde oplossing die alle bedrijfsprocessen kan automatiseren en uitgebreid worden met sectorspecifieke modules.
inno.com

Inno.com

Integratie tussen boekhouding, planning en tijdsregistratie met de Professional Services-oplossing op basis van Dynamics NAV.
OTN Systems

OTN Systems

Telecomspeler zocht een geschikte partner om snel een integrale oplossing voor projectbeheer te implementen met Dynamics NAV.
Interbuild

Interbuild

Grote bouwaannemer boekt met Dynamics NAV een aanzienlijke efficiëntiewinst zonder zijn huidige werkmethodes te moeten aanpassen.
Pizza Hut

Pizza Hut

Top Brands zocht een nieuwe ERP-applicatie en een intelligent kassasysteem. Dynamics NAV met LS Retail was de oplossing.

Ook zij kozen voor GMI:

Gcentral |Informatie, inspiratie en advies van GMI group

Informatie, inspiratie en advies

netwerken, events, webinars, nieuws, ... met meerwaarde

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.