facebookpixel
MultiSoft | MobileNAV

Maak uw ERP-systeem volledig mobiel

MobileNAV is de ultieme mobiele oplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (en Dynamics NAV). Het zorgt voor online en offline werk voor typische out-of-office ERP-activiteiten, zoals verkoop, service en projectbeheer.

Bovendien garandeert het realtime tracking van uw bedrijf, bijvoorbeeld in het magazijn en productiegerelateerde workflows. Elk veld en elke functionaliteit kan binnen ERP worden geconfigureerd, zodat u aangepaste modules en zelfs gespecialiseerde verticale oplossingen kunt gebruiken.

Volg onze webinars!

Optimize your warehouse processes with a mobile WMS solution

Tasklet Factory | Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central

di 30/11
09u00 - 09u45

Volg klanten proactief op met CRM

Hoe biedt u bestaande klanten een betere dienst-na-verkoop?

do 02/12
13u00 - 13u30

Verbind alle activiteiten van uw KMO met Business Central

Start snel, standaard en eenvoudig in de cloud!

di 07/12
09u00 - 09u45

Volg verkoopkansen beter op met CRM

Hoe kunnen verkopers leads sneller omzetten naar opportuniteiten?

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw bouwonderneming

Een samenwerkingsplatform om uw bouwprojecten beter te beheren

Ondersteun al uw activiteiten in-the-field:

Warehouse

Met MobileNAV kunnen uw magazijnmedewerkers hun taken snel en effectief uitvoeren op mobiele apparaten, waardoor papiergebaseerd werken overbodig wordt.

Field Service

MobileNAV is een uitstekende oplossing voor Field Service en Spare Part Logistics. Veel automatische functies voorkomen vertraging van levering of chaos in het voorraadbeheer.
d

Projecten

Door MobileNAV in te zetten voor projectmanagement wordt ondernemen winstgevend. De app navigeert tussen de functionaliteiten van Business Central op uw mobiele apparaten.

Altijd en overal toegang tot ERP

Werken op afstand is ondertussen ingeburgerd. Veel bedrijven hebben echter nog steeds geen workflows om het werk ‘in the field’ goed te ondersteunen. Met Microsoft Dynamics NAV of Business Central heeft u de mogelijkheid om de kwestie van mobiliteit voor eens en altijd af te handelen. Mobile NAV ondersteunt alle activiteiten van uw buitendienst: verkopers, service- of magazijnmedewerker halen er direct voordeel uit.

MobileNAV is al meer dan 10 jaar een belangrijke speler in Dynamics ERP-mobiliteit. Het kan niet alleen een uitgebreide interface zijn voor uw NAV/BC-systeem, maar het kan ook extra functionaliteit en randapparatuur toevoegen om activiteiten zoals het scannen van streepjescodes, het vastleggen van handtekeningen, enz. vanaf uw mobiele apparaat af te handelen.

Hortiplan gebruikt mobiele ERP-app

Hortiplan, leverancier van installaties voor de glastuinbouw, stapte over naar Microsoft Dynamics NAV in combinatie met de Gservice-oplossing van GMI. Daardoor kan de onderneming nu efficiënter en accurater werken, sneller factureren en de klanten een betere service geven. 

Meteen introduceerde GMI group ook MobileNAV.

De medewerkers in het magazijn scannen het materiaal zodat de voorraadinformatie in ons ERP-systeem altijd meteen up-to-date is. We gebruiken MobileNAV ook voor de registratie van service-uren in het buitenland en om serviceopdrachten rechtstreeks naar techniekers te sturen. Zo kunnen we dagelijks de werkuren van onze technici opvolgen en hebben we ook een zeer snelle loonverwerking.
Kristel Machtelinckx

Operations Manager, Hortiplan

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig? | Tasklet Factory

Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig?

Wilt u alle werkprocessen in het magazijn van uw bedrijf optimaliseren met een geïntegreerde WMS-oplossing, dan stelt u zich best eerst enkele belangrijke vragen. Wij helpen u daarbij.
Online Retailer | Vanuit het ERP een krachtige B2B webshop runnen

Vanuit het ERP snel een krachtige B2B-webshop runnen?

GeCommerce verbindt de webshop naadloos met het ERP-systeem. En dat biedt tal van voordelen. Lees het interview met GMI business consultant Karel Leijssen. OnlineRetailer
Fokus - De Standaard | De plug-and-playbelofte van e-commerce

De plug-and-playbelofte van e-commerce

Onze business consultants Karel Leijssen en Tim Vanden Ecker vertellen over een integrale aanpak, waarbij het ERP-verkoopsysteem als onderbouw dient voor de hele webshop. De Standaard / Fokus
Cool & Comfort | Gservice

Gservice: flexibiliteit vanuit een standaardpakket

Een gesprek met Lieven Tuytschaever van GMI over Gservice: specifiek ontworpen bedrijfssoftware voor het moderne installatiebedrijf. Cool & Comfort

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Onze 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.