Een compleet intranet met een actieve koppeling tussen SharePoint en Dynamics NAV

Om de interne werking te verbeteren was het voor deze expert in materiaalbewerking noodzakelijk om de administratie en productie te digitaliseren. Met een degelijk samenwerkingsplatform op basis van SharePoint hielp GMI group dit project ondersteunen door een ver doorgevoerde bedrijfsautomatisering.

Meer nog… er is ook een actieve koppeling met het ERP-systeem.

Sector:
bouw

Profiel:
expert in materiaalbewerking zoals aluminium, hout, glas en diverse metaalsoorten

Oplossing:
Microsoft SharePoint
Microsoft Dynamics NAV

Een compleet intranet met een actieve koppeling tussen SharePoint en Dynamics NAV bij Wuyts | GMI group

Wuyts International is een ervaren expert voor de bewerking van materialen zoals aluminium, hout, glas en diverse metaalsoorten. Het bedrijf werd in 1889 opgericht en is vandaag de dag één van de oudste familiebedrijven in zijn sector. Zij bieden een ruim en divers dienstenaanbod en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een dynamisch en innovatief bedrijf, een absolute referentie in het vak.

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn dan ook de kernwoorden van hun dienstverlening. Zij ontwerpen op maat van de klant en hanteren een eerlijke prijs.

De ‘all-in-one’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV.

Joannes Stockbroekx

Zaakvoerder, Wuyts International

De mobiele, digitale medewerker is een feit

Om de interne werking te verbeteren was het noodzakelijk om de administratie en productie te digitaliseren. Wuyts doet deze implementatie aan de hand van bepaalde richtlijnen om een Factory 4.0 te worden om een traditionele productieomgeving om te vormen naar een performante en geautomatiseerde productie-eenheid.

GMI group ondersteunt dit project door een ver doorgevoerde bedrijfsautomatisering voor de kantoortoepassingen. Een degelijk samenwerkingsplatform op basis van Microsoft SharePoint, als onderdeel van Office 365, maakt komaf met papieren documenten. Hierdoor wordt het mogelijk om te kunnen werken any place, any time. De mobiele, digitale medewerker is een feit. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook erbuiten. Dit kan door het aanreiken van een extranet aan onder andere architecten en onderaannemers.

Samenwerken over alle afdelingen heen

Hierbij biedt de ECM Sprint van GMI een antwoord aan hun specifieke behoeften voor Enterprise Content & Collaboration Management. Zo kiest Wuyts nu voor een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV.

“Dankzij deze koppeling kunnen we bestanden voorzien van beschrijvende velden, deze velden vertellen inhoudelijk waarover het document gaat. De handige zoekfunctie zorgt er dan weer voor dat we op eenvoudige wijze de juiste data terugvinden”, aldus Johannes Strockbroekx.

Lees ook

DYWIDAG

Onze DMS-oplossing stimuleert het digitaal samenwerken en helpt wereldwijde bouwtechnologiegroep om documenten centraal te beheren.

ibens

Specialist in zorghuisvesting gaat voluit voor een digitalisering van het klanten- en documentenbeheer met Dynamics 365, SharePoint en Teams.

Sibomat

Een overkoepelende aanpak met Gbuild als totaaloplossing leidt een digitale transformatie in goede banen bij dé specialist in houtskeletbouw.

HYE

Waterbouwer werkt productiever en transparanter dankzij een digitaal samenwerkingsplatform op basis van Microsoft 365 en SharePoint.
  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.