Selecteer een pagina

Wuyts International

Een compleet intranet met een actieve koppeling tussen SharePoint en Dynamics NAV

Om de interne werking te verbeteren was het voor deze expert in materiaalbewerking noodzakelijk om de administratie en productie te digitaliseren. Met een degelijk samenwerkingsplatform op basis van SharePoint hielp GMI group dit project ondersteunen door een ver doorgevoerde bedrijfsautomatisering.

Meer nog… er is ook een actieve koppeling met het ERP-systeem.

Sector:
bouw

Profiel:
expert in materiaalbewerking zoals aluminium, hout, glas en diverse metaalsoorten

Oplossing:
Microsoft SharePoint
Microsoft Office 365
Microsoft Dynamics NAV

Een compleet intranet met een actieve koppeling tussen SharePoint en Dynamics NAV bij Wuyts | GMI group

Wuyts International is een ervaren expert voor de bewerking van materialen zoals aluminium, hout, glas en diverse metaalsoorten. Het bedrijf werd in 1889 opgericht en is vandaag de dag één van de oudste familiebedrijven in zijn sector. Zij bieden een ruim en divers dienstenaanbod en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een dynamisch en innovatief bedrijf, een absolute referentie in het vak.

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn dan ook de kernwoorden van hun dienstverlening. Zij ontwerpen op maat van de klant en hanteren een eerlijke prijs.

De ‘all-in-one’ ECM Sprint van GMI group bundelt een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV.

Joannes Stockbroekx

Zaakvoerder, Wuyts International

De mobiele, digitale medewerker is een feit

Om de interne werking te verbeteren was het noodzakelijk om de administratie en productie te digitaliseren. Wuyts doet deze implementatie aan de hand van bepaalde richtlijnen om een Factory 4.0 te worden om een traditionele productieomgeving om te vormen naar een performante en geautomatiseerde productie-eenheid.

GMI group ondersteunt dit project door een ver doorgevoerde bedrijfsautomatisering voor de kantoortoepassingen. Een degelijk samenwerkingsplatform op basis van Microsoft SharePoint, als onderdeel van Office 365, maakt komaf met papieren documenten. Hierdoor wordt het mogelijk om te kunnen werken any place, any time. De mobiele, digitale medewerker is een feit. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook erbuiten. Dit kan door het aanreiken van een extranet aan onder andere architecten en onderaannemers.

Samenwerken over alle afdelingen heen

Hierbij biedt de ECM Sprint van GMI een antwoord aan hun specifieke behoeften voor Enterprise Content & Collaboration Management. Zo kiest Wuyts nu voor een compleet intranet, waarbij alle afdelingen beschikken over hun eigen plek waar data staat. Meer dan dat, er is een actieve koppeling tussen SharePoint en Microsoft Dynamics NAV.

“Dankzij deze koppeling kunnen we bestanden voorzien van beschrijvende velden, deze velden vertellen inhoudelijk waarover het document gaat. De handige zoekfunctie zorgt er dan weer voor dat we op eenvoudige wijze de juiste data terugvinden”, aldus Johannes Strockbroekx.

Lees ook

[et_pb_dfbm_blog_light dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”project” include_project_categories=”20″ exclude_project_tags=”27″ posts_number=”3″ thumb_same_height=”on” define_thumb_height=”200″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_comments=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” meta_date=”j/m/Y” show_pagination=”off” videos_in_feed=”on” use_dropshadow=”on” admin_label=”Case Carousel” _builder_version=”3.11.1″ saved_tabs=”all” _i=”2″ _address=”2.0.0.2″][/et_pb_dfbm_blog_light]

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Waarom kiezen voor GMI?

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Uw toekomst veilig gesteld

Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector