Krijg grip op alle informatiestromen 

De hoeveelheid aan informatie en documenten neemt snel toe in de moderne bedrijfswereld. Een Document Management Systeem (DMS) wordt daarom steeds belangrijker, bij elke organisatie.

Het zorgt niet alleen voor meer efficiëntie en tijdswinst, maar helpt bedrijven ook in het streven naar papierloos werken. De interne en externe samenwerking verloopt voortaan digitaal.

Bij GMI group bieden we u kant-en-klare oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het betrouwbare en toekomstgerichte Microsoft 365-platform.

Kant-en-klare oplossingen voor
DMS en digitale samenwerking

Met onze digitale oplossingen maakt u gebruik van de krachtige functionaliteiten in Microsoft SharePoint,
aangevuld met onze expertise in specifieke bedrijfsprocessen.

Docufly | centraal documentbeheer en digitaal samenwerken

voor elke organisatie

Laat uw teams samenwerken in een gestructureerde omgeving

Gestructureerd documenten beheren

Werk in een gestructureerde omgeving waarbij alle bedrijfsinformatie centraal staat.

Met ons digitaal samenwerkingsplatform Docufly beheert u alle documenten voortaan op een veilige en slimme manier.

Docufly | centraal documentbeheer en digitaal samenwerken

voor de bouw

Volg bouwprojecten sneller op en werk digitaal samen

Volg bouwprojecten sneller op

Door onze jarenlange expertise in de bouw kan u meestappen in een digitale bouwoplossing die reeds van bij de start, zal bijdragen aan uw processen.

Zo kan u alle medewerkers van uw bouwteam ontlasten in hun dagdagelijkse taken, ook uw leveranciers, onderaannemers en zelfs klanten.

Docufly | centraal documentbeheer en digitaal samenwerken

voor service-after-sales

Stroomlijn alle projecten en services van uw installatiebedrijf

Stroomlijn alle projecten en services

Documenten, taakstromen en communicatie zijn van cruciaal belang voor servicegerichte bedrijven.

Met een digitaal samenwerkingsplatform maakt u alle data beschikbaar voor uw medewerkers, zowel administratief als on-the field.

als intranet of extranet

Boost de interne communicatie en informatiestromen

Boost de interne communicatie

Breng structuur en duidelijkheid en vooral… verminder de interne emailcommunicatie. Uw digitaal communicatieplatform stelt informatie voor iedereen ter beschikking, anytime anywhere.

Ga voor een oplossing die veel verder reikt dan een standaard intranet!

Docufly: gestructureerd en gecentraliseeerd

Krijg grip op dossiers en documenten

met Docufly als centraal DMS

Krijg een overzicht op alle relevante informatie die betrekking heeft op de context waarin u zoekt. Zoek op auteur, onderwerp of in de inhoud van het document zelf.

Deel documenten op een gestructureerde en veilige manier binnen én buiten uw organisatie, vanaf eender welke locatie of toestel.

Dankzij versiebeheer en documentflows verloopt het documentbeheer voortaan op een efficiënte manier. Elke wijziging die u maakt wordt automatisch geüpdatet.

Proactief aan de slag

met knappe dashboards

Op kantoor of op een werf, een project stopt nooit. Met onze oplossing heeft u altijd alle informatie bij de hand, op een gestructureerde manier.

Door ingebouwde dashboards krijgt u in één oogopslag zicht op de belangrijkste informatie zoals projectstatus, taken, goedkeuringen.

Docufly: ingebouwde dashboards
Docufly: intern en extern samenwerken

Digitaal samenwerken

intern en extern

Onze DMS-oplossing Docufly zorgt niet enkel voor een centrale opslag van uw documenten, maar fungeert ook als krachtig samenwerkingsplatform.

Geef uw medewerkers de tools om realtime te communiceren, documenten te beheren en te delen. Dat kan uiteraard met collega’s, maar ook met externe gebruikers.

Naadloze integratie

met alle databronnen binnen het bedrijf

Een DMS-systeem is de draaischijf van alle informatie en documentatie die circuleert binnen een organisatie.

Door beschikbare data vanuit andere bedrijfstoepassingen te koppelen – denk aan ERP, CRM, HRM, BI, WMS, P2P, … – integreert u alle documenten op een gestructureerde wijze in één centrale omgeving.

Met geautomatiseerde documentstromen werkt iedereen efficiënter samen en verhoogt u het gebruiksgemak.

Docufly: naadloze integratie met kritische bedrijfstoepassingen

Koppel DMS met slimme technologie

Docufly is klaar voor gebruik dankzij de volledige integratie in uw Microsoft-omgeving!

Microsoft 365

Gekoppeld met Teams
in Microsoft 365

Door de naadloze integratie binnen de Microsoft 365-suite hebben gebruikers meteen ook toegang tot SharePoint-documenten, -lijsten en andere inhoud. Dit maakt het mogelijk om samen te werken aan documenten en -projecten binnen de vertrouwde Teams-omgeving.

Microsoft 365

Gestroomlijnde processen met Power Automate

Power Automate stelt gebruikers in staat om processen en workflows te automatiseren binnen SharePoint. Dit betekent dat repetitieve taken, zoals goedkeurings workflows, meldingen en het bijwerken van gegevens, geautomatiseerd kunnen worden, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Microsoft 365

Specifieke toepassingen
met Power Apps

Door gebruik te maken van Power Apps kunnen organisaties de gebruikerservaring verbeteren door aangepaste apps te bouwen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van gebruikers. Dit kan leiden tot een versnelde adoptie en een betere betrokkenheid bij SharePoint.

Microsoft 365

Volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365

Koppel beschikbare data vanuit andere kritische bedrijfstoepassingen in Dynamics 365 (ERP, CRM, ...) en integreer alle documenten in één centraal systeem. Zo wordt Docufly dé draaischijf van alle informatie en documentatie die circuleert binnen uw organisatie. 

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een digitaal samenwerkingsplatform, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

GMI group | ESC Groep doet strategische overname en wordt een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland

ESC Groep doet strategische overname van GMI group

Door deze krachtenbundeling wordt de groep een van de grootste Microsoft Dynamics 365-partners in België én Nederland. Onze klanten kunnen nu op nog meer expertise rekenen.
GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.
Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Na grondige analyse gaat Atrio met GMI als digitaliseringspartner in zee om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP en CRM – ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen… want zij maken nu eenmaal het verschil.

Vraag een gratis demo aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.