Krijg meer grip op de informatiestromen binnen uw organisatie

De hoeveelheid aan informatie en documenten neemt snel toe in de moderne bedrijfswereld. Een Document Management Systeem (DMS) wordt daarom steeds belangrijker, bij elke organisatie.

Het zorgt niet alleen voor meer efficiëntie in het beheer van documenten en documentstromen, maar helpt bedrijven ook in het streven naar papierloos werken. De interne en externe samenwerking verloopt voortaan digitaal.

Bij GMI group bieden we u kant-en-klare DMS-oplossingen en samenwerkingsplatformen, die ontwikkeld zijn binnen het betrouwbare en toekomstgerichte Microsoft 365-platform. 

Z

Beschikbaar

rechtstreeks vanuit uw vertrouwde Microsoft 365-omgeving

Z

Personaliseerbaar

naar eigen smaak

Z

Eenvoudig in gebruik

voor uw medewerkers, leveranciers en klanten

Z

Schaalbaar

op basis van uw bedrijfsnoden

Kant-en-klare oplossingen voor
DMS en digitale samenwerking

Dankzij onze jarenlange expertise kennen wij de document- en informatiestromen van uw sector of activiteit.
Wij bieden oplossingen die in de toekomst verder zullen blijven evolueren en garanderen begeleiding
door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan.

voor elke organisatie

Centraal documenten beheren
met SharePoint

Gestructureerd documenten beheren

Werk in een gestructureerde omgeving waarbij alle bedrijfsinformatie centraal staat. SharePoint biedt een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig digitaal samenwerkingsplatform voor veilig en efficiënt documentbeheer.

voor de bouw

Efficiënt bouwprojecten opvolgen
en digitaal samenwerken

Volg uw bouwprojecten beter op

Door onze jarenlange expertise in de bouw kan u meestappen in een digitale bouwoplossing. Reeds van bij de start, zal deze bijdragen aan uw processen en alle medewerkers van uw bouwteam ontlasten in hun dagdagelijkse taken, ook uw leveranciers, onderaannemers en zelfs klanten.

voor service-after-sales

Stroomlijn alle projecten en services
van uw service- of installatiebedrijf

Stroomlijn alle projecten en services

Documenten, taakstromen en communicatie zijn van cruciaal belang voor servicegerichte bedrijven. Met onze DMS-oplossing maakt u alle data beschikbaar voor uw medewerkers, zowel administratief als on-the field.

als intranet of extranet

Boost de communicatie- en
informatiestroom binnen uw bedrijf

Boost de interne communicatie

Breng structuur en duidelijkheid en vooral… verminder de interne emailcommunicatie. Uw digitaal communicatieplatform stelt informatie voor iedereen ter beschikking, anytime anywhere. Ga voor een oplossing die veel verder reikt dan een standaard intranet!

DMS en digitaal samenwerken | Krijg grip op dossiers en documenten

Krijg grip op dossiers en documenten

met ons centraal DMS

Krijg een overzicht op alle relevante informatie die betrekking heeft op de context waarin u zoekt. Zoek op auteur, onderwerp of in de inhoud van het document zelf.

Deel documenten op een gestructureerde en veilige manier binnen én buiten uw organisatie, vanaf eender welke locatie of toestel.

Dankzij versiebeheer en documentflows verloopt het documentbeheer voortaan op een efficiënte manier. Elke wijziging die u maakt wordt automatisch geüpdatet.

Proactief aan de slag

met knappe dashboards

Op kantoor of op een werf, een project stopt nooit. Met onze oplossing heeft u altijd alle informatie bij de hand, op een gestructureerde manier.

Door ingebouwde dashboards krijgt u in één oogopslag zicht op de belangrijkste informatie zoals projectstatus, taken, goedkeuringen.

Digitaal samenwerken

intern en extern

Onze DMS-oplossingen zorgen niet enkel voor een centrale opslag van uw documenten, maar fungeren ook als krachtig samenwerkingsplatformen.

Geef uw medewerkers de tools om realtime te communiceren, documenten te beheren en te delen. Dat kan uiteraard met collega’s, maar ook met externe gebruikers.

Naadloze integratie

met alle databronnen binnen het bedrijf

Een DMS-systeem is de draaischijf van alle informatie en documentatie die circuleert binnen een organisatie.

Door beschikbare data vanuit andere bedrijfstoepassingen te koppelen – denk aan ERP, CRM, HRM, BI, WMS, P2P, … – integreert u alle documenten op een gestructureerde wijze in één centrale omgeving.

Met geautomatiseerde documentstromen werkt iedereen efficiënter samen en verhoogt u het gebruiksgemak.

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een digitaal samenwerkingsplatform, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Digitalisering leidt tot een gestroomlijnd documentbeheer in de cloud

"Voorspantechniek is al spannend genoeg... Laat dan het hele documentbeheer vooral 'relaxed' zijn en dus gestroomlijnd verlopen. Kortom, digitalisering met als einddoel een 'cloud nine'-gevoel'!"

Robert Jansen
Manager Post-Tensioning Benelux

DYWIDAG

Bouwgroep gaat voluit voor een gedigitaliseerd documenten- en klantenbeheer

"Wij zoeken altijd partners in de bouw. En die hebben wij gevonden voor digitalisering in GMI. Specifiek voor ons documentmanagementopslag en ons klantenbeheer hebben zij een bouwoplossing die ons echt verder heeft geholpen."

Martin Geernaart
CTO-bestuurder

ibens

Een communicatieplatform en kennisdatabank voor 700 medewerkers

"Dat we in heel korte tijd ons interactief communicatieplatform hebben kunnen realiseren, is zeker te danken aan de inzet van het team bij GMI. Het resultaat is een mooie en goed werkende toepassing, die we zelf kunnen beheren."

Margo Nulens
Algemeen directeur

KIDS

Meer productiviteit en transparantie door digitale projectwerking

"GMI heeft onze noden goed begrepen en daar een perfect antwoord voor geboden. Om de implementatie concreet te maken, heeft het team ook veel met onze gebruikers gepraat en geluisterd naar hun verwachtingen en verzuchtingen."

Georgy Eggermont
Verantwoordelijke voor strategie, organisatie en ontwikkeling

HYE

Geoptimaliseerde document flows binnen de hele organisatie

"Door onze wereldwijde groei is er nood aan communicatie en samenwerking op een uniforme manier. Wij zetten volop in op digitalisering en op de uitbreiding van onze kennisdatabank over alle entiteiten heen."

Tom Vermeulen
CEO

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.
Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

Op 27 april toont GMI samen met Microsoft de krachtige integratie van Dynamics 365 met het cloudplatform van Microsoft Apps. Maar er staat nog veel meer op het programma...
Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Na grondige analyse gaat Atrio met GMI als digitaliseringspartner in zee om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP en CRM – ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Ruim 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen… want zij maken nu eenmaal het verschil.

Vraag een gratis demo aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.