Tasklet Factory | GMI group

Integreer het magazijn met de rest van uw bedrijf

Optimaliseer al uw magazijnprocessen met een Mobile WMS-oplossing voor Microsoft Dynamics.

Mobile WMS van Tasklet Factory ondersteunt de werkprocessen in het magazijn en integreert met de standaardfuncties van Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central.

Offline functionaliteit

De kerntaken en -processen kunnen worden uitgevoerd zonder enige netwerkverbinding. Het resultaat is een stabiele oplossing met geweldige prestaties.

Standaard Dynamics

Mobile WMS is 100% geïntegreerd met standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV. Alle versies worden ondersteund.

Gebruiksvriendelijk

Mobile WMS is ontworpen met de focus op het minimaliseren van “klikken” en irrelevante informatie. Gebruikers zullen zo min mogelijk tijd besteden aan gebruikerstraining.

Z

Minder fouten en papierwerk

Door over te stappen van een papieren werkproces naar een volledig geautomatiseerde mobiele oplossing, wordt het aantal fouten aanzienlijk verminderd.

3 eenvoudige stappen om uw magazijn te optimaliseren

Ontdek hoe eenvoudig het is om Mobile WMS in uw magazijn te implementeren. 

De Mobile WMS-oplossing (Warehouse Management System) is een oplossing voor het scannen van streepjescodes die kan worden geïntegreerd met standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV. Alle versies worden ondersteund.

De oplossing is eenvoudig te installeren, aan te passen en te personaliseren en de Android-applicatie heeft een verbluffende gebruikersinterface.

Geoptimaliseerde magazijnprocessen bij HVAC-bedrijf Sanutal

Bij de upgrade naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV zocht HVAC-bedrijf Sanutal meteen naar een nieuwe WMS-oplossing. Eenvoudig, ongecompliceerd en makkelijk om het magazijnpersoneel op te leiden.

GMI group introduceerde Mobile WMS van Tasklet Factory en leidde hen door het hele implementatieproces.

We wilden een oplossing die zijn waarde op de markt al had bewezen. Na de eerste online demo met Tasklet factory en GMI group was ik al overtuigd.
Patrick Verdonck

Logistics Manager, Sanutal

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time | MobileNAV

Track de activiteiten van uw warehouse in real-time met MobileNAV

Hoe kan u het scannen, printen, tracken of picken binnen uw magazijn effectiever beheren? Ontdek de mogelijkheden van MobileNAV voor Dynamics 365 Business Central.
Heeft uw magazijn een WMS-oplossing nodig? | Tasklet Factory

Optimaliseer het magazijnbeheer met Mobile WMS

Wilt u alle werkprocessen in het magazijn van uw bedrijf optimaliseren met een geïntegreerde WMS-oplossing, dan stelt u zich best eerst enkele belangrijke vragen. Wij helpen u daarbij.
GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.