Gfinance | Geïntegreerde software voor financieel en administratief beheer

Versnel uw financiële administratie

Hoe efficiënt verlopen de financiële en administratieve processen binnen uw organisatie? Beschikt u over een softwareoplossing die zowel een Belgische als Europese boekhouding kan ondersteunen?

Gfinance is een geïntegreerde kant-en-klaaroplossing voor efficiëntieverbetering binnen uw financieel-administratieve organisatie.

Eén platform voor financieel en administratief beheer

Elke organisatie heeft nood aan een totaaloplossing voor de uitdagingen van morgen. Uw ERP-systeem is dan ook het standaardplatform bij uitstek om uw financiële en administratieve processen te stroomlijnen.

GMI levert met Gfinance een totaaloplossing voor efficiëntieverbetering binnen uw financieel-administratieve organisatie. Wij maken van Dynamics 365 Business Central (of Dynamics NAV) uw ‘full compliant processing backbone’ voor al uw financieel-administratieve processen.

Zo verrijken we het ERP-systeem met additionele functies om uw financiële omgeving nog beter te ondersteunen. Ontdek hier de voordelen:

 • ERP als hoeksteen

  In vergelijking met andere Europese landen is de Belgische boekhoudkundige administratie streng gereglementeerd. Met Dynamics heeft u een oplossing die standaard voldoet aan de wettelijke en functionele vereisten. Dynamics groeit mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften.

 • Inzicht in kostenverdeling

  In Dynamics heeft u de mogelijkheid om een kost in verschillende analytische lijnen op te splitsen. Zo kan u bepaalde kosten, die gezamenlijk gefactureerd worden, toch verdelen over verschillende kostendragers zonder onderliggende interne facturen of diverse boekingen op te maken.

 • Geïntegreerde processen

  GMI integreert uw ERP-systeem met andere processen en toepassingen die in uw bedrijf aanwezig zijn – van de koppeling met uw CRM-toepassing tot het opzetten van een elektronisch goedkeuringstraject voor uw facturen, bestellingen en onkostennota’s. Ook kan u werken in één en dezelfde omgeving waar zowel Microsoft 365, SharePoint, Teams als Isabel Connect aan elkaar gekoppeld zijn.

 • UEén correct beeld

  Met de module voor periodieke boekingen verdeelt u kosten en opbrengsten op een correcte manier over toekomstige boekhoudperiodes. Zo weerspiegelt uw financieel systeem ook de bedrijfseconomische realiteit. En via specifieke finance queries, ontwikkeld door GMI, kan u in Power BI diverse financiële rapporten eenvoudig opmaken.

 • Meer tijdswinst

  Win tijd door geavanceerde functies die zijn toegevoegd aan standaard Dynamics-functionaliteiten. Kies binnen uw organisatie tussen meerdere factuurlayouts voor specifieke groepen of projecten. Of maak gebruik van extra controles om sneller en correcter uw documenten te registreren.

Gcentral Webinar | Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Dynamics 365 Business Central

Stroomlijn al uw financiële en administratieve processen

Gfinance biedt bovenop Dynamics 365 Business Central nog additionele functies om uw financiële omgeving maximaal te benutten… en te verbeteren. Ook levert Gfinance gespecialiseerde financieel-administratieve functionaliteiten.

Deze functies en voordelen zijn inbegrepen:

Basic

 • Verbeteringen – Periodieke BTW-aangifte
 • Verbeteringen – BTW-jaaraangifte
 • Verbeteringen – Intrastat
 • Nieuwe functie: BE BTW-eenheid
 • Ondernemingsnummer voor niet-BE-entiteiten
 • Boekjaar afsluiten zonder dimensiecontrole
 • Overzicht van alle geleverde/ontvangen maar nog niet gefactureerde lijnen
 • Verbeteringen Bankieren – SEPA-betalingen
 • Verbeteringen Bankieren – Incasso (automatische incasso)
 • Verbeteringen Bankieren – CODA-afschriften
 • GMI-documentrapportages (commerciële templates in Word en Excel)
 • Finance queries via Power BI

Advanced

Bovenop alle functionaliteiten van Gfinance Basic zijn deze extra functies inbegrepen in Gfinance Advanced:

 • Isabel Connect
 • Verkoop – Betalingen in termijnen
 • Fiches 281.50

 

Isabel Connect | GMI group

Verrijkt met aanvullende oplossingen

Wij breiden Gfinance uit met gespecialiseerde functionaliteiten, toepassingen of diensten
van diverse technologische en business partners waar we mee samenwerken:

Continia Software | GMI group
Financieel en administratief beheer

Versnel het documentbeheer in Dynamics 365 Business Central met Document Capture, Output en Expense Management.

Companyweb
Bedrijfsinformatie

Haal actuele en correcte bedrijfsgegevens binnen in Dynamics 365.

Isabel Connect
Multibanking

Krijg inzicht in uw cashpositie met Isabel Connect zonder uw vertrouwde ERP-omgeving te verlaten.

GeoDynamics | GMI group
Rapportage & Analyse

Maak flexibel aanpasbare rapportages met Jet Reports of snelle analyses met Jet Analytics.

Slanke administratie bij Smals vzw met Microsoft Dynamics

Smals zocht een geïntegreerde oplossing als alternatief voor een complexe combinatie van verspreide softwaretoepassingen op de financiële afdeling.

Met Microsoft Dynamics maakten ze hun eigen administratie efficiënter en verminderde hierdoor het risico op fouten.

Dankzij Microsoft Dynamics hebben we minstens twee maand gewonnen in het up-to-date brengen van onze gegevens. Zo kan Smals verder groeien zonder dat de financiële dienst dat ook moet doen.

Kristofer De Wit

Financieel Directeur, Smals vzw

Lees ook

Eduards Trailer Factory

Eduards Trailer Factory

In tegenstelling tot haar maatwerkbelofte stuurt dé specialist in aanhangwagens de productie volledig aan vanuit standaard Business Central.

Elicio

De overstap naar Business Central met Continia Document Capture brengt de digitale transformatie in stroomversnelling bij internationale energiespeler.
Sanicomfort

Sanicomfort

Groothandel in sanitair en verwarming lanceert met GeCommerce een compleet nieuwe webshop met uitgebreid klantenportaal, gekoppeld met ERP.

Sibomat

Een overkoepelende aanpak met Gbuild als totaaloplossing leidt een digitale transformatie in goede banen bij dé specialist in houtskeletbouw.

Ook zij kozen voor GMI:

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Klaar voor de verplichte e-facturatie met Peppol?

Klaar voor de verplichte e-facturatie met Peppol?

Neem een voorsprong op de aankomende verplichting om Peppol in te zetten voor e-invoicing. We zetten u op weg met onze oplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking.
GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

GMI en Microsoft bouwen de brug naar de cloud op 27 april

Op 'Bridge To The Cloud' vertellen experts van GMI group en Microsoft waarom een verschuiving naar de cloud een must is voor elk logistiek en handelsbedrijf.
Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

Op 27 april toont GMI samen met Microsoft de krachtige integratie van Dynamics 365 met het cloudplatform van Microsoft Apps. Maar er staat nog veel meer op het programma...

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

GMI 4D Solution Concept

Een geïntegreerde aanpak:
het 4D Solution Concept

Bedrijfssoftware levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken om bij te dragen tot transparante informatiestromen. Daarom zijn alle GMI-oplossingen gebaseerd op het vertrouwde Microsoft-platform. Zo kan u in één omgeving blijven werken zonder dat u voortdurend moet schakelen van de ene naar de andere toepassing.

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij zowel ERP en CRM, documentbeheer (DMS), digitale samenwerkingsplatformen of portalen (ECM) alsook Business Intelligence (BI), deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Microsoft Platform | GMI 4D Solution Concept
 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook digitale samenwerkingsplatformen (ECM), centraal documentbeheer (DMS), document handling en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

105 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.