facebookpixel
Selecteer een pagina

Gfinance

Zet een turbo achter uw financiële administratie

Hoe efficiënt verlopen de financiële en administratieve processen binnen uw organisatie? Beschikt u over een softwareoplossing die zowel een Belgische als Europese boekhouding kan ondersteunen?

Gfinance is een geïntegreerde kant-en-klaaroplossing voor efficiëntieverbetering binnen uw financieel-administratieve organisatie.

Volg onze webinars!

Stroomlijn uw opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe maakt u komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw service-of installatiebedrijf?

vrij 26/2 
10u00-10u30

Onmisbare apps om de digitale werkplek te realiseren in uw organisatie

Een rondleiding doorheen het applicatielandschap van Microsoft 365

do 11/3 
12u00-12u30

Eenvoudig onkosten registreren en beheren in Business Central

Geef uw financiële administratie een boost met Continia Expense Management!

do 18/3 
12u00-12u40

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Hoe projectoffertes calculeren binnen de ERP-omgeving van Dynamics 365 Business Central?

di 23/3 
12u00-12u30

5 afdelingen die voordeel kunnen halen uit marketing automation

Gebruik efficiënte tools om uw doelgroep beter te bereiken… en te betrekken!

Eén platform voor financieel
en administratief beheer

Meer dan ooit heeft elk bedrijf nood aan een totaaloplossing voor de uitdagingen van morgen. Uw ERP-systeem is dan ook het standaardplatform bij uitstek om uw financiële en administratieve processen te stroomlijnen.

GMI maakt van Microsoft Dynamics NAV (en Dynamics 365 Business Central) uw ‘full compliant processing backbone’ voor al uw financieel-administratieve processen. Naast waardevolle extra functionaliteiten zoals periodieke boekingen en analytische kostenverdelingen volgens verdeelsleutels, wordt uw ERP-systeem de draaischijf voor financieel-administratieve processen, zoals bestelaanvragen en de elektronische goedkeuring van onkostennota’s, etc.

Met Gfinance gaan we echter nog een stap verder… We verrijken Dynamics met additionele functies om uw financiële omgeving maximaal te benutten… en te verbeteren.

Ook levert Gfinance gespecialiseerde financieel-administratieve functionaliteit door middel van volgende productoplossingen die door GMI group ondersteund worden:

 • Companyweb – Connector
 • Continia Document Output
 • Continia Document Capture
 • GMI – ePO
 • Item Taxes
 • Fiches 281.50
 • e-Invoices

Want door al deze toepassingen en technologieën met elkaar te verbinden, krijgt u tal van voordelen…

ERP als hoeksteen

In vergelijking met andere Europese landen is de Belgische boekhoudkundige administratie streng gereglementeerd. Met Dynamics haalt u meteen een oplossing in huis die standaard voldoet aan de wettelijke en functionele vereisten. Dynamics groeit bovendien mee met uw organisatie en kan flexibel aangepast worden volgens uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Inzicht in kostenverdeling

Geeft uw financieel-administratief systeem de bedrijfseconomische realiteit in uw organisatie correct weer? In Dynamics heeft u de mogelijkheid om een kost in verschillende analytische lijnen op te splitsen. Zo kan u bepaalde kosten, die gezamenlijk gefactureerd worden, toch verdelen over verschillende kostendragers zonder onderliggende interne facturen of diverse boekingen op te maken.

Geïntegreerde processen

GMI integreert uw ERP-systeem met andere processen en toepassingen die in uw bedrijf aanwezig zijn – van de koppeling met uw CRM-toepassing tot het opzetten van een elektronisch goedkeuringstraject voor uw facturen, bestellingen en onkostennota’s. Ook kan u werken in één en dezelfde omgeving waar zowel Office 365, SharePoint, Teams aan elkaar gekoppeld zijn.  

Efficiënt debiteurenbeheer

Ondervindt u ook problemen bij het tijdig innen van openstaande facturen? Speel geen bank voor uw klanten. GMI ontwikkelde een Credit Collection-module die toelaat om verschillende aanmaningsniveaus te definiëren. Zo beheert u beter de openstaande facturen, debiteuren en aanmaningen en onderneemt u automatisch de juiste actie naar het juiste type klant.

T

Een correct beeld

Uw balans geeft de reële vermogenstoestand van uw onderneming weer, maar geeft uw resultatenrekening ook een correct beeld van de bedrijfsresultaten binnen een afgelijnde boekhoudperiode? Met de module voor periodieke boekingen verdeelt u kosten en opbrengsten op een correcte manier over toekomstige boekhoudperiodes. Zo weerspiegelt uw financieel systeem ook de bedrijfseconomische realiteit.

Meer tijdswinst

Win tijd door geavanceerde functies die zijn toegevoegd aan standaard Dynamics-functionaliteiten. Kies binnen uw organisatie tussen meerdere factuurlayouts voor specifieke groepen of projecten. Of maak gebruik van extra controles om sneller en correcter uw documenten te registreren.

Stroomlijn al uw financiële en administratieve processen

GMI levert met Gfinance een totaalplatform voor efficiëntieverbetering binnen uw financieel-administratieve organisatie. Wij maken van Microsoft Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central uw ‘full compliant processing backbone’ voor al uw financieel-administratieve processen.

GMI verrijkte Dynamics met additionele functies om uw financiële omgeving nog beter te ondersteunen.

Ontdek de functionaliteiten:

N

Standaard

 • algemene boekhouding met verschillende rekeningschema’s (IFRS compliant)
 • beheer van kostenplaatsen en budgetprognoses
 • volledige en transparante BTW-rapportering
 • consolidatie van balans en resultatenrekening
 • cashflowplanning
 • Intercompany transacties (met ondersteuning van meerdere valuta, rekeningschema’s en talen)
 • periodieke boekingen
 • debiteurenbeheer op maat van uw specifieke processen
 • beheer van vaste activa en automatische afschrijvingen
 • vergaande analyse-en rapportagemogelijkheden
 • koppeling met bankbeheer via Isabel
 • elektronische verzenden van BTW-aangiftes, Intrastat en koppeling met Accon
L

Additioneel

 • extra filter mogelijkheden op documenten in BTW-aangiftes
 • weergave van uw BTW-vakken op verkoop en inkooplijnen
 • verwerking van buitenlandse klanten met een Belgisch BTW-nummer
 • vastleggen van uw voorkeursbankrekening bij ingave van inkoopdocumenten
 • uitbreiding rapporten Proefbalans – Klanten en leveranciersposten
 • nieuwe layouts voor uitgaande klantendocumenten
 • uitbreiding op vereffenen van grootboekposten
 • controles en tonen van documenttotalen
 • integratie standaard inkoopcodes
 • uitbreiding van SEPA functionaliteiten

Laat bedrijfssoftware meteen renderen

Bedrijfssoftware levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken om bij te dragen tot transparante informatiestromen. Daarom zijn alle GMI-oplossingen gebaseerd op het vertrouwde Microsoft-platform. Zo kan u in één omgeving blijven werken zonder dat u voortdurend moet schakelen van de ene naar de andere toepassing.

Gfinance betekent voor uw financieel-administratieve organisatie dan ook veel meer dan het ondersteunen van bedrijfsprocessen alleen (ERP). De oplossing zal ook de document- en werkstromen tussen uw back-office, magazijniers en externe partijen in goede banen leiden (ECM). Geïntegreerde en aangepaste rapporteringen leggen de basis voor de juiste beslissingen op strategisch en operationeel niveau (BI). Tenslotte behoort ook een koppeling met CRM tot de mogelijkheden binnen Gtrade: zo kan u maximaal doelgericht werken met klanten, leveranciers, partners en relaties.

Dat is waar het GMI 4D Solution Concept voor staat: een totaalbenadering van uw specifieke situatie vanuit processen, klantenrelaties, informatiebehoeften en documentstromen.

Slanke administratie bij Smals vzw met Microsoft Dynamics NAV 

Smals is de gezamenlijke ict-dienstenorganisatie van de publieke instellingen in de Belgische sociale zekerheid en gezondheidszorg. De private vzw zocht een geïntegreerde oplossing als alternatief voor een complexe combinatie van verspreide softwaretoepassingen op de financiële afdeling.

Met Microsoft Dynamics NAV maakten ze hun eigen administratie efficiënter en verminderde hierdoor het risico op fouten.

Dankzij Microsoft Dynamics NAV hebben we minstens twee maand gewonnen in het up-to-date brengen van onze gegevens. Zo kan Smals verder groeien zonder dat de financiële dienst dat ook moet doen.

Kristofer De Wit

Financieel Directeur, Smals vzw

Waarom kiezen voor GMI?

 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons