facebookpixel

Bouw nu een sterk online verkoopkanaal uit

Realiseer uw ambities voor online verkoop met GeCommerce

Denkt u eraan om uw bestaande webshop te vervangen?
Of wilt u op korte termijn een online verkoopkanaal opstarten?

Maak kennis met GeCommerce: een nieuwe betaalbare standaard in e-commerce en een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP-systeem.

Door de diepgaande integratie met het bedrijfsbeheersysteem Microsoft Dynamics (NAV of Business Central) biedt GMI group u vandaag een uitgebreide en professionele oplossing voor e-commerce, zowel B2B als B2C.

Tijdens een infosessie van 40 minuten lichten we de mogelijkheden toe:

  • Plaats uw artikelassortiment in no time rechtstreeks vanuit het ERP-systeem.
  • Verrijk de gegevens met foto’s, technische fiches, video’s, …
  • Pas de homepage aan en controleer de detailpagina van de artikelen.
  • We tonen de optimale werking van de zoekfunctie.
  • We demonstreren een online aankoop en volgen realtime de evolutie op.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Webinar - Bouw nu een sterk online verkoopkanaal uit

40 minuten

Karel Leijssen | Business Consultant ERP &  e-Commerce | GMI group

Bekijk de webcast!

Gcentral Webcast | Bouw nu een sterk online verkoopkanaal uit met GeCommerce
Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier om de webcast meteen te bekijken:

Wilt u meteen aan de slag?

Start nu met Microsoft Teams!

Vul onderstaande vragenlijst in voor een gratis demo. Zo kunnen we u beter helpen om snel te starten!

Extra inspiratie nodig?

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom organiseren we regelmatig webinars over de nieuwste ontwikkelingen en specifieke toepassingen die u dagelijks gebruikt. Schrijf snel in!

Of herbekijk onze webinars. Maak uw keuze uit verschillende onderwerpen en oplossingen:

Dynamics 365 Sales | verkoop

Volg verkoopkansen beter op met CRM

Weet u welke deals er kortelings zullen vallen? Met Dynamics 365 Sales kunnen uw verkopers hun leads efficiënter opvolgen en sneller omzetten naar bestellingen. Ontdek de vele mogelijkheden voor het ganse verkooptraject!

Microsoft 365 voor de bouw

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw bouwonderneming

Een goede samenwerking met zowel interne als externe partijen is van cruciaal belang om elk bouwproject in goede banen te leiden. Ontdek de mogelijkheden van een digitaal samenwerkingsplatform voor uw sector!

Dynamics 365 Sales | marketing

Mis geen enkele verkoopkans met CRM

Hebben uw marketeers de juiste tools om niet alleen voldoende, maar ook kwalitatieve leads te genereren voor uw sales team? Ontdek de vele mogelijkheden inzake lead generation in Dynamics 365 Sales!

Microsoft 365 voor installatietechniek

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw installatiebedrijf

Door efficiënter samen te werken op installatieprojecten met alle interne en externe partijen, zal ook de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen. Ontdek de mogelijkheden van een digitaal samenwerkingsplatform voor uw sector!

ClickDimensions | social marketing

Drive your social marketing and do more with data insights

Are you struggling to measure the effectiveness of your social marketing campaigns? See how you can solve these challenges when using the right marketing tools and intelligent dashboards in ClickDimensions.

Dynamics 365 Sales | CRM Sprint

Snel, standaard en eenvoudig starten met de CRM Sprint

Met Dynamics 365 Sales krijgt u een helder zicht op uw klanten. Haal het maximum uit uw relaties en laat verkopers elke verkoopkans zorgvuldig opvolgen. Ga nu in enkele dagen aan de slag met de voornaamste functionaliteiten!

Jet Reports

Maak flexibele financiële en operationele rapportages

Dankzij realtime integratie met Excel is Jet Reports de tool bij uitstek voor uw operationele rapporten. Haal direct alle gegevens uit Dynamics en maak snel alle rapporten vanuit uw vertrouwde Excel-omgeving.

Jet Analytics

Snel en eenvoudig een volledige BI-omgeving opmaken

Jet Analytics brengt alle data samen zonder ingewikkelde programmeertaal. Maak een volledige BI-omgeving op, vanaf de databron tot het inrichten van het data warehouse... tot het genereren van een dashboard in Power BI.

Gservice | servicebeheer (fase 4)

Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten

Servicebeheer is veelal de laatste fase in het bedrijfsproces van elk installatiebedrijf. Ontdek hoe u de service op uw installatieprojecten kan optimaliseren én rendabel maken: van interventieaanvraag tot facturatie.

Gservice | projectuitvoering (fase 3)

Uw installatieproject nauwgezet uitvoeren én opvolgen

Ontdek hoe u eenvoudig de uren en het materiaalverbruik op een project kan registreren en een service-installatie kan definiëren. De projectuitvoering en -opvolging worden perfect geïntegreerd in één oplossing.

Gservice | projectvoorbereiding (fase 2)

Supply chain als draaischijf van uw installatieproject

Uw toeleveringsketen speelt een cruciale rol in de voorbereidingsfase van uw projecten. Ontdek hoe u de materiaal- en materieelvoorziening of de planning van techniekers en onderaannemers kan opvolgen.

Gservice | voorcalculatie (fase 1)

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Bij service- en installatiebedrijven zijn calculatie, projectopvolging en servicebeheer uitermate belangrijke processen. Ontdek hoe projectoffertes worden gecalculeerd binnen Dynamics 365 Business Central.

Continia Expense Management

Eenvoudig onkosten registreren en beheren in Business Central

Met Continia Expense Management registreren uw medewerkers hun onkosten via smartphone. Zo spendeert uw boekhouding minder tijd aan de administratie en behoudt u steeds de controle over de maandelijkse uitgaven.

Microsoft 365 | Apps

Onmisbare apps om de digitale werkplek te realiseren

Het aantal productiviteitsapps in Microsoft 365 is gigantisch en blijft bovendien maar groeien. We gidsen u doorheen de belangrijkste apps die de gebruikers binnen uw organisatie helpen om hun dagdagelijkse opdrachten uit te voeren.

ClickDimensions | marketing automation

5 afdelingen die voordeel halen uit marketing automation

Hoe kunnen - behalve sales en marketing - ook andere afdelingen (customer service, HR, training) efficiënte marketing automation tools gebruiken om hun doelgroep beter te bereiken… en te betrekken?

GMI Intranet

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerking... samen in één gebruiksvriendelijke omgeving? Ontdek onze oplossing die voor een betere interne communicatie zorgt en veel verder reikt dan een standaard intranet.

Dynamics 365 Business Central | cashflow

Houd uw cashflow beter onder controle

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren... en te beheersen. Ontdek hoe Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Dynamics 365 Sales + ClickDimensions

Overbrug de kloof tussen sales en marketing

Koppel eenvoudig e-mailmarketing tools als Flexmail of Mailchimp met uw CRM-omgeving Dynamics 365 Sales. Of integreer ClickDimensions voor geavanceerde marketing automation!

Microsoft Teams | Apps

Doe samen meer met kant-en-klare apps

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… We zoomen in op 4 onmisbare toepassingen die Teams nog efficiënter maken!

Power BI voor handel en logistiek

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten.

GeCommerce

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit 

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP? Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Dynamics 365 Business Central + Office 365

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

De meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO. Business Central is een alles-in-één ERP-oplossing die perfect samenwerkt met Office 365!

Dynamics 365 Sales | bezoekverslagen

Volg uw klant beter op met slimme bezoekverslagen

Ontdek hoe u in Dynamics 365 Sales een bezoekverslag omtovert tot een digitaal dashboard dat voor iedereen beschikbaar is. Een onmisbare CRM-tool voor uw verkopers!

Dynamics 365 Business Central + bouwix

Automatisch facturen verwerken met bouwix

Automatiseer de input en verwerking van uw aankoopfacturen met bouwix, hét softwarepakket voor uw dagelijks bouwmanagement. Nu ook gekoppeld met Dynamics 365 Business Central!

Power BI voor de bouw

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie en een proactieve bedrijfsvoering. Krijg inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

International projects with Pipol

Simplify your international ERP and CRM projects

As Pipol Alliance Partner, we can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. Benefit from the global alliance of Dynamics Experts!

Power BI voor financiële gegevens

Bekijk uw financiële activiteiten in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Vertaal uw financiële gegevens in waardevolle informatie.

bouwix

Vlot calculeren en projecten beheren met bouwix

Aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding en nacalculatie, conform de WTCB-richtlijnen? Ontdek bouwix: uw dagelijks bouwmanagement met Office 365!

SharePoint voor de wegenbouw

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Microsoft Teams

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Hoe maakt u tijdens deze Coronacrisis de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.

Dynamics 365 Sales | nieuwe UI

Een consistente gebruikerservaring, klaar voor de toekomst

Wat heeft de nieuwe Unified Interface van Dynamics 365 Sales (CRM) voor u als gebruiker in petto? We zoomen in op de voordelen van de vele nieuwe features en lichten toe hoe u kan overstappen.