Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten

Fase 4 | servicebeheer

Hoe optimaliseert u de service op uw installatieprojecten: van interventieaanvraag tot facturatie?

Gservice – onze kant-en-klaaroplossing voor installatietechniek – is ontwikkeld in samenwerking met tientallen installatiebedrijven. Stuk voor stuk zijn dit firma’s waarin ‘calculatie, projectopvolging en servicebeheer’ uitermate belangrijk is. Dit alles is mooi geïntegreerd binnen het ‘supply chain management’ van Dynamics 365 Business Central.

In dit webinar maakt u kennis met een belangrijk onderdeel binnen uw bedrijfsproces van uw installatiebedrijf: servicebeheer.

We doorlopen deze scenario’s:

  • Hoe interventieaanvragen registreren en een ticket aanmaken?
  • Maakt u een serviceofferte of onmiddelijk een serviceorder?
  • Valt de interventie onder een servicecontract en volgens welke voorwaarden?
  • Hoe verloopt de servicevoorbereiding en -planning?
  • Materiaal en tijdsregistraties op uw werkbon via Mobile NAV?
  • Hoe test u de uitvoering van service via Mobile NAV?
  • Hoe raadpleegt u technische documenten vanop uw tablet of smartphone?
  • Hoe verloopt de cumulfacturatie van uw serviceorders?

Meer weten? Volg ook de webinars over deze deelprocessen:

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Gservice | Project- en servicebeheer in één geïntegreerd platform

35 minuten

Glenn Van Bylen | Business Consultant ERP | GMI group

Bekijk de webcast!

Gcentral Webinar | Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten - Gservice 4

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier om de webcast meteen te bekijken:

Extra inspiratie nodig?

Technologie staat nooit stil en GMI group ook niet. Daarom organiseren we regelmatig webinars over de nieuwste ontwikkelingen en specifieke toepassingen die u dagelijks gebruikt. Herbekijk ze hier!

Isabel Connect

Embedded Banking met Business Central en Isabel Connect

Volautomatisch bankieren kan voortaan rechtstreeks vanuit uw ERP-systeem. We tonen de integratie van Dynamics 365 Business Central met Isabel Connect, alsook additionele functionaliteiten in Gfinance.

Dynamics 365 Business Central

Ontdek de nieuwste features van Business Central in de cloud

Het tempo waarop er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd aan Business Central ligt hoog. Stay tuned met de belangrijkste wijzigingen en verbeteringen van de laatste release!

Dynamics 365 Sales | bouw

CRM als onmisbare bedrijfstoepassing in de bouw

Optimaliseer het beheer van klanten, relaties en projecten met CRM! Zet vandaag de stap naar een gedigitaliseerd en uitgebalanceerd relatiebeheer met onze bouwoplossing.

GMI samenwerkingsplatform voor de bouw

Een digitale bouwoplossing voor een optimale samenwerking

Een goede samenwerking binnen uw bouwteam is van cruciaal belang om elk project in goede banen te leiden. Stap mee in een digitaal samenwerkingsplatform geënt op de noden van de bouw.

GMI Intranet

Het intranet als digitaal communicatieplatform

Deel nieuwsberichten en updates met al uw collega’s of met specifieke departementen. Verhoog de interactie en maak kennisdeling laagdrempelig met onze intranetoplossing!

Dynamics 365 Sales | CRM Sprint

Start snel, standaard en eenvoudig met CRM

Start met de standaardfunctionaliteiten van Dynamics 365 als CRM-toepassing. Met onze CRM Sprint krijgt u een helder zicht op uw klanten, relaties en prospecten en geeft u de verkoop een boost!

Continia XML Import / Export

Geautomatiseerde facturering voor Peppol en andere inkomende XML-documenten

Automatiseer uw elektronische facturering door Peppol- en op XML gebaseerde facturen van leveranciers rechtstreeks in Dynamics 365 Business Central (of NAV) te verwerken.

Dynamics 365 Business Central | Sprint

Verbind alle activiteiten van uw KMO

Hoe verbindt u de aankoop- en verkoopprocessen in één enkele bedrijfsbeheeroplossing? Ontdek hoe u snel en eenvoudig kan starten met Microsoft Dynamics 365 Business Central als cloud ERP-systeem!

Dynamics 365 Sales | service

Volg uw klanten proactief op met CRM

Hoe verhoogt u de klantentevredenheid en hoe biedt u een betere dienst-na-verkoop? Heeft uw serviceafdeling voldoende inzicht in uw klanten? Ontdek de vele mogelijkheden van Dynamics 365 Sales voor uw dienst-na-verkoop!

Tasklet Factory | Mobile WMS

Optimize your warehouse processes with mobile WMS

See how the standard Mobile WMS solution from Tasklet Factory helps Dynamics customers all over the world with a user-friendly and easy-to-use barcode scanning solution with direct ERP integration.

Dynamics 365 Sales | verkoop

Volg verkoopkansen beter op met CRM

Weet u welke deals er kortelings zullen vallen? Met Dynamics 365 Sales kunnen uw verkopers hun leads efficiënter opvolgen en sneller omzetten naar bestellingen. Ontdek de vele mogelijkheden voor het ganse verkooptraject!

Dynamics 365 Sales | marketing

Mis geen enkele verkoopkans met CRM

Hebben uw marketeers de juiste tools om niet alleen voldoende, maar ook kwalitatieve leads te genereren voor uw sales team? Ontdek de vele mogelijkheden inzake lead generation in Dynamics 365 Sales!

GMI samenwerkingsplatform voor installatietechniek

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw installatiebedrijf

Door efficiënter samen te werken op installatieprojecten met alle interne en externe partijen, zal ook de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen. Ontdek de mogelijkheden van een digitaal samenwerkingsplatform voor uw sector!

ClickDimensions | social marketing

Drive your social marketing and do more with data insights

Are you struggling to measure the effectiveness of your social marketing campaigns? See how you can solve these challenges when using the right marketing tools and intelligent dashboards in ClickDimensions.

Jet Reports

Maak flexibele financiële en operationele rapportages

Dankzij realtime integratie met Excel is Jet Reports de tool bij uitstek voor uw operationele rapporten. Haal direct alle gegevens uit Dynamics en maak snel alle rapporten vanuit uw vertrouwde Excel-omgeving.

Jet Analytics

Snel en eenvoudig een volledige BI-omgeving opmaken

Jet Analytics brengt alle data samen zonder ingewikkelde programmeertaal. Maak een volledige BI-omgeving op, vanaf de databron tot het inrichten van het data warehouse... tot het genereren van een dashboard in Power BI.

Gservice | servicebeheer (fase 4)

Naar een rendabel beheer van uw serviceopdrachten

Servicebeheer is veelal de laatste fase in het bedrijfsproces van elk installatiebedrijf. Ontdek hoe u de service op uw installatieprojecten kan optimaliseren én rendabel maken: van interventieaanvraag tot facturatie.

Gservice | projectuitvoering (fase 3)

Uw installatieproject nauwgezet uitvoeren én opvolgen

Ontdek hoe u eenvoudig de uren en het materiaalverbruik op een project kan registreren en een service-installatie kan definiëren. De projectuitvoering en -opvolging worden perfect geïntegreerd in één oplossing.

Gservice | projectvoorbereiding (fase 2)

Supply chain als draaischijf van uw installatieproject

Uw toeleveringsketen speelt een cruciale rol in de voorbereidingsfase van uw projecten. Ontdek hoe u de materiaal- en materieelvoorziening of de planning van techniekers en onderaannemers kan opvolgen.

Gservice | voorcalculatie (fase 1)

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Bij service- en installatiebedrijven zijn calculatie, projectopvolging en servicebeheer uitermate belangrijke processen. Ontdek hoe projectoffertes worden gecalculeerd binnen Dynamics 365 Business Central.

Continia Expense Management

Eenvoudig onkosten registreren en beheren in Business Central

Met Continia Expense Management registreren uw medewerkers hun onkosten via smartphone. Zo spendeert uw boekhouding minder tijd aan de administratie en behoudt u steeds de controle over de maandelijkse uitgaven.

ClickDimensions | marketing automation

5 afdelingen die voordeel halen uit marketing automation

Hoe kunnen - behalve sales en marketing - ook andere afdelingen (customer service, HR, training) efficiënte marketing automation tools gebruiken om hun doelgroep beter te bereiken… en te betrekken?

Microsoft 365 | Apps

Onmisbare apps om de digitale werkplek te realiseren

Het aantal productiviteitsapps in Microsoft 365 is gigantisch en blijft bovendien maar groeien. We gidsen u doorheen de belangrijkste apps die de gebruikers binnen uw organisatie helpen om hun dagdagelijkse opdrachten uit te voeren.

Dynamics 365 Business Central | cashflow

Houd uw cashflow beter onder controle

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk om de cashflow goed te beheren... en te beheersen. Ontdek hoe Business Central u kan ondersteunen in het behoud van een juiste en gezonde cashflowpositie.

Dynamics 365 Sales + ClickDimensions

Overbrug de kloof tussen sales en marketing

Koppel eenvoudig e-mailmarketing tools als Flexmail of Mailchimp met uw CRM-omgeving Dynamics 365 Sales. Of integreer ClickDimensions voor geavanceerde marketing automation!

Microsoft Teams | Apps

Doe samen meer met kant-en-klare apps

Microsoft 365 is hét platform waar alle applicaties zich bevinden om te werken in het nieuwe normaal van vandaag… We zoomen in op 4 onmisbare toepassingen die Teams nog efficiënter maken!

Power BI voor handel en logistiek

Bekijk uw handelsactiviteiten in één dashboard

Ontdek hoe u zich kan onderscheiden van uw concurrenten door de juiste beslissingen te nemen. Niet meer gebaseerd op natte vingerwerk, maar op feiten.

GeCommerce

Bouw een sterk online verkoopkanaal uit 

Een krachtige webshop die naadloos verbonden is met uw ERP? Maak kennis met onze oplossing voor e-commerce (B2B of B2C), volledig geïntegreerd met Dynamics NAV of Business Central!

Dynamics 365 Business Central + Office 365

Beheer uw hele bedrijf in de cloud met Business Central

De meest complete (en betaalbare) oplossing voor het zakelijk beheer van uw KMO. Business Central is een alles-in-één ERP-oplossing die perfect samenwerkt met Office 365!

Power BI voor de bouw

Bekijk uw bouwbedrijf in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen op basis van accurate informatie en een proactieve bedrijfsvoering. Krijg inzicht in alle activiteiten van uw bouwonderneming.

International projects with Pipol

Simplify your international ERP and CRM projects

As Pipol Alliance Partner, we can offer you the functional competencies and the global presence required to support you wherever you’re located. Benefit from the global alliance of Dynamics Experts!

Power BI voor financiële gegevens

Bekijk uw financiële activiteiten in één dashboard

Ontdek hoe u de juiste strategische beslissingen kan nemen om uw bedrijf financieel beter aan te sturen. Vertaal uw financiële gegevens in waardevolle informatie.

SharePoint voor de wegenbouw

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren

Hoe gaat u om met alle informatie, documenten en taken? Zowel voor, tijdens als na het project? Ontdek hoe u de interne en externe document- en werkstromen in goede banen leidt.

Microsoft Teams

Houd uw bedrijf nu draaiende met Microsoft Teams

Hoe maakt u tijdens deze Coronacrisis de communicatie en samenwerking met medewerkers, klanten en leveranciers mogelijk? Ontdek hoe u snel Teams kan inzetten in uw bedrijf.