Selecteer een pagina

Vosko

Een naadloze integratie van SharePoint met ERP en CRM

Met de hulp van GMI group kon dé netwerkspecialist van Nederland op een eenvoudige manier het oude intranet verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform op basis van SharePoint.

Bijkomend voordeel: het platform integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf.

Sector:
telecom

Profiel:
specialist voor grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland

Oplossing:
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft SharePoint

Een naadloze integratie van SharePoint met ERP en CRM bij netwerkspecialist Vosko Networking | GMI group

Vosko is dé netwerkspecialist van Nederland. Al meer dan dertig jaar onwerpt, realiseert, beveiligt en onderhoudt Vosko grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland. Om alle klanten voldoende te kunnen bedienen, had Vosko nood aan een degelijk intranet om de interne mensen te ondersteunen in het verkoopstraject. GMI group heeft ervoor gezorgd dat Vosko op een eenvoudige manier het oude intranet kon verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform.

Dit platform, op basis van SharePoint 2013, integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf, beiden ook Microsoft-producten. GMI group ontwikkelde een speciale app om data uit CRM (klantengegevens) en Microsoft Dynamics NAV (projectgegevens) samen te bundelen in een functioneel overzicht in SharePoint.

Wij hebben een succesvol SharePoint-migratietraject achter de rug dankzij de professionele aanpak van GMI group. Het kennisniveau van de verschillende consultants heeft er voor gezorgd dat we snel konden overgaan naar onze nieuwe omgeving.

Ab Veldman

Vosko

Lees ook

Nexum

Nexum

Sterk groeiende speler in change management volgt projecten efficiënt op met Dynamics 365 CRM en maakt zelf een digitale transformatie mogelijk.
GeoDynamics

GeoDynamics

Na de introductie van CRM gaat softwareontwikkelaar GeoDynamics voor een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office 365.
Handson & Partners

Handson & Partners

Klantencontacten doelgericht en efficiënter beheren en informatie uitwisselen onder de vennoten onderling met CRM.
Smals

Smals

ICT-dienstverlener zocht en vond met Dynamics NAV een alternatief voor complexe combinatie van verspreide softwaretoepassingen.

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

100 GMI medewerkers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector