Selecteer een pagina

Vosko

Een naadloze integratie van SharePoint met ERP en CRM

Met de hulp van GMI group kon dé netwerkspecialist van Nederland op een eenvoudige manier het oude intranet verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform op basis van SharePoint.

Bijkomend voordeel: het platform integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf.

Sector:
telecom

Profiel:
specialist voor grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland

Oplossing:
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft SharePoint

Een naadloze integratie van SharePoint met ERP en CRM bij netwerkspecialist Vosko Networking | GMI group

Vosko is dé netwerkspecialist van Nederland. Al meer dan dertig jaar onwerpt, realiseert, beveiligt en onderhoudt Vosko grote en complexe communicatienetwerken voor bedrijven en organisaties in Nederland. Om alle klanten voldoende te kunnen bedienen, had Vosko nood aan een degelijk intranet om de interne mensen te ondersteunen in het verkoopstraject. GMI group heeft ervoor gezorgd dat Vosko op een eenvoudige manier het oude intranet kon verlaten om over te stappen naar een modern samenwerkingsplatform.

Dit platform, op basis van SharePoint 2013, integreert naadloos met de ERP- en CRM-oplossing van het bedrijf, beiden ook Microsoft-producten. GMI group ontwikkelde een speciale app om data uit CRM (klantengegevens) en Microsoft Dynamics NAV (projectgegevens) samen te bundelen in een functioneel overzicht in SharePoint.

Wij hebben een succesvol SharePoint-migratietraject achter de rug dankzij de professionele aanpak van GMI group. Het kennisniveau van de verschillende consultants heeft er voor gezorgd dat we snel konden overgaan naar onze nieuwe omgeving.

Ab Veldman

Vosko

Lees ook

[et_pb_dfbm_blog_light dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”project” include_project_categories=”18″ exclude_project_tags=”22″ posts_number=”3″ thumb_same_height=”on” define_thumb_height=”200″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_comments=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” meta_date=”j/m/Y” show_pagination=”off” videos_in_feed=”on” use_dropshadow=”on” admin_label=”Case Carousel” _builder_version=”3.5.1″ saved_tabs=”all” _i=”2″ _address=”2.0.0.2″][/et_pb_dfbm_blog_light]

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Waarom kiezen voor GMI?

Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook Enterprise Collaboration & Content Management (ECM), Business Intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Uw toekomst veilig gesteld

Onze oplossingen worden ontwikkeld binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector