Track de activiteiten van uw warehouse in real-time met MobileNAV

door | 12 augustus 2021

Hoe kan u het scannen, printen, tracken of picken binnen uw magazijn effectief beheren met uw bestaande apparatuur? Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers de juiste procesworkflows volgen om de kans op menselijke fouten te verminderen? In dit artikel belichten we de mogelijkheden van de mobiele warehouse-oplossing van MobileNAV om taken efficiënter en minder tijdrovend te maken.

MobileNAV ondersteunt de workflow van uw warehouse volledig, zodat uw magazijnmedewerkers hun taken op mobiele apparaten snel en effectief kunnen uitvoeren en papierwerk overbodig wordt. Bovendien vermijdt u allerlei fouten, dankzij de state-of-the-art barcodelezingregistratie. In het Voorraad-menu van de toepassing kunt u de items in uw magazijn volgen. U hebt toegang tot uw actuele voorraadinformatie (bin content, serienummer, lotnummer, vervaldatum, enz.).

U kunt de Warehouse put-aways en pick-processen makkelijk beheren en zowel inkomende als uitgaande processen (magazijnontvangsten / zendingen) verwerken en de artikelen verplaatsen met transportorders of magazijnbewegingen. Met barcodescanningapparaten wordt uw inventarisatieproces sneller en eenvoudiger. U kunt deze functies ook in de offlinemodus gebruiken als er geen draadloze of mobiele breedbandverbinding in het magazijn is.

MobileNAV is volledig geïntegreerd in het Microsoft ERP-systeem Dynamics 365 Business Central of Dynamics NAV en gebruikt dus dezelfde business logic als de allom zo bekende klassieke of RTC clients.

Houd uw magazijn onder controle

Staan handige apparaten, zoals configureerbare scanners en labelprinters, of uw zakelijke telefoons op uw longlist van compatibele devices? Dan zullen ook uw magazijnprocessen razendsnel verlopen op MobileNAV, want de applicatie ondersteunt de warehousing-workflow volledig. Zo zullen magazijnmedewerkers hun taken snel en effectief op mobiele apparaten kunnen uitvoeren, waardoor papiergebaseerd werken overbodig wordt.

Met een state-of-the-art barcode-reading worden fouten geëlimineerd. Het volgen van artikelen in uw magazijn is gemakkelijk gemaakt met het inventarismenu en u hebt onderweg toegang tot up-to-date voorraadinformatie, zoals bin content, serie- en lotnummer vervaldatum, etc.

Compatibel met Business Central en Dynamics NAV

Business Central biedt al een geweldige mobiele functionaliteit, maar met MobileNAV kunt u onderweg bestellingen bijwerken en maken. U kunt zelfs foto’s maken en deze ook rechtstreeks naar Business Central uploaden. En voor een complete warehousingoplossing is er ook de mogelijkheid om barcodes onderweg te scannen.

MobileNAV is ontworpen om gebruikers van Business Central of NAV te ondersteunen die onderweg zijn, of dat nu op in the field of op kantoor is. De applicatie maakt werken op afstand, zoals klantenservice op locatie, probleemoplossing of levering van reserveonderdelen, eenvoudiger en effectiever voor het hele bedrijf.

Belangrijkste voordelen

Magazijn en logistiek worden eenvoudiger en nauwkeuriger gemaakt met voorgeconfigureerde modules die voldoen aan de behoeften van algemene magazijnactiviteiten. U krijgt:

  • geavanceerde barcodelezing
  • realtime voorraadinformatie
  • configureerbare functieknoppen
  • automatische online/offline-modus
  • veilige communicatie
  • direct label printen

U hoeft niet de hele applicatie voor uw verkoopworkflows te configureren, u kunt alleen degene aanpassen die u wilt.

Maak uw ERP-systeem volledig mobiel

MobileNAV is de ultieme mobiele oplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (en Dynamics NAV). Het zorgt voor online en offline werk voor typische out-of-office ERP-activiteiten, zoals verkoop, service en projectbeheer.

MobileNAV | GMI group

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief