GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels

door | 2 september 2022

Naar goede gewoonte is ook dit jaar GMI group weer van de partij op dé vakbeurs voor elke bouwonderneming die wil digitaliseren en innoveren:  Digital Construction Brussels op dinsdag 11 oktober 2022 in Brussels Kart Expo.

De bouw is een sector die zeer dynamisch is, waarin ontwikkelingen en innovaties elkaar razendsnel opvolgen. Daarom organiseert Confederatie Bouw (vandaag Embuild) naar goede gewoonte ook dit jaar haar vakbeurs voor bouwbedrijven die zoeken naar oplossing(en) om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als automatiseringspartner voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven kan GMI group hier uiteraard niet ontbreken!

Van digitaal relatiebeheer met CRM…
tot centraal documentbeheer met DMS

Anders dan op de voorgaande edities, zullen wij dit jaar niet zozeer de focus leggen op het belang van ERP. Een goed draaiend bedrijfssysteem dat alle bouwprocessen gestroomlijnd samenbrengt is immers evident.

We verbreden bewust onze focus en demonstreren de voordelen van een CRM-toepassing voor de bouw, de vele voordelen en concrete toepassingen in de sector. Een gedigitaliseerd klanten- en relatiebeheer is vandaag onmisbaar voor elke moderne bouwonderneming.

Daarnaast speelt ook een centraal document managementsysteem (DMS) een minstens even cruciale rol bij de dagdagelijkse communicatie- en documentstromen tussen collega’s en extern partijen.

Meer weten? Bezoek ons ruime stand 30-31, centraal gelegen aan de networking lounge! Of volg onze infosessie in de seminarieruimte om 11u30!

Praktisch:
Toegang tot Digital Construction Brussel is gratis, maar u moet zich wel online inschrijven

Wanneer?
Dinsdag 11 oktober 2022 van 9 tot 19 uur

Waar?
Brussels Kart Expo
Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden

Want bouwbeheer smaakt naar meer...

Kan u zo lang niet wachten? Proef nu reeds van onze slimme toepassingen voor de bouw tijdens een vrijblijvende demo.

U krijgt er meteen een kant-en-klare cocktail bij!

GMI group | Uw bouwbeheer smaakt naar meer...

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief