Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

door | 12 sep 2022

Na grondige analyse koos Atrio resoluut voor GMI group als digitaliseringspartner om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen. Tijdens een geslaagde kick-off engageren beide partijen zich om deze ambitie waar te maken in de komende maanden.

Atrio Groep betreedt een nieuw digitaal tijdperk. Met als doelstelling het versterken van klantenrelaties in de professionele bouwsector én het stroomlijnen van de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek.

Na grondige analyse en bevraging werd duidelijk dat we een digitale partner nodig hebben om deze weg te bewandelen. En met GMI hebben we die professionals gevonden én gekozen.

Chris Maes

Eigenaar / Bestuurder, Atrio

Atrio kiest voor GMI als automatiseringspartner in een volwaardige digitalisering

Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central als ERP om de bedrijfsoperaties te optimaliseren, wordt met Dynamics 365 Sales een CRM-systeem geïntroduceerd, perfect afgestemd op de noden van een projectgedreven organisatie met toonzaalverkoop zoals bij Atrio.

Daarnaast is de introductie van centraal DMS om de samenwerking met zakelijke partners te digitaliseren een wezenlijk onderdeel van de scope, alsook een intranetomgeving voor de interne communicatie onderling.

Als sluitstuk rekent Atrio voor informatievoorziening op de rapportagemogelijkheden van Power BI.

 

Kortom, het digitaliseringsproject bij Atrio is een perfect voorbeeld van het GMI 4D Solutions Concept waarbij naast ERP, CRM en BI – ook digitale samenwerkingsplatformen en een centraal DMS deel uitmaken een geïntegreerde oplossing die bedrijven ondersteunt om te automatiseren.

Investeren in digitale transformatie heeft enkel maar zin als ondernemingen ook echt geloven in de optimalisering van alle operaties binnen een bedrijf. Atrio heeft heel goed begrepen dat men daarvoor een intense inspanning moet doen in samenwerking met een business applications partner als GMI group. Digitaal transformeren doen we namelijk samen.
Ludo Van Baelen

Managing Director, GMI group

Over Atrio

Als specialist voor tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl, biedt Atrio een jong fris en trendy assortiment aan afwerkingsmaterialen en combineert op een vakkundige manier creativiteit en design met respect voor elk budget.

Bij Atrio gaan elegantie en een ruime keuze hand in hand en kunnen zowel particulieren als aannemers, projectleiders of architecten proeven van een passie voor creativiteit en design.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief