Samenwerking met timaster voor dynamische resource- en projectplanning

door | 22 oktober 2018

Als software & services-bedrijf heeft GMI group de ambitie om een volwaardige business partner te zijn voor midmarketbedrijven in de sector van bouw en installatietechniek, evenals voor alle handels- en supply chain-georiënteerde sectoren. We zijn dan ook verheugd met de aankondiging van een participatief partnership aan met timaster, een organisatie die met haar software en expertise werkelijk planning ademt.

De exclusieve samenwerking met timaster voor Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt ons in staat om nu als in de toekomst geavanceerde, dynamische resource- en projectplanning aan te bieden in onze doelmarkten.

Overeenkomstig haar 4D Solution Concept biedt GMI Microsoft Dynamics 365-geïntegreerde totaaloplossingen aan die de optimalisatie van bedrijfsoperaties, relatiemodellen en samenwerkingsmodellen centraal stelt. Met als sluitstuk: een volwaardige informatievoorziening die leidt tot echt operationeel en strategisch inzicht in de bedrijfsvoering. Resource- en projectplanning, in al zijn diversiteit en complexiteit, zijn hierbij steeds een uitdaging.

Met enige trots kondigen we vandaag aan dat we de aanhoudende ‘planning challenge’ bezegelen door het participatief partnership met timaster, een organisatie die met haar software en expertise werkelijk planning ademt. De exclusieve samenwerking met timaster voor Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt ons in staat om nu als in de toekomst geavanceerde, dynamische resource- en projectplanning aan te bieden in onze doelmarkten.

Het eerste resultaat van het partnership is de standaard uitrusting van Gbuild met de resource- en projectplanningsfunctionaliteit van timaster. Gbuild is GMI’s geïntegreerde totaaloplossing voor de bouwindustrie (wegenbouw, industriebouw, residentiële bouw, civiele bouw, …).

Binnenkort zal u meer vernemen over GMI’s visie en invulling betreffende vooruitstrevende planningsoplossingen en ons partnership met timaster.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief