facebookpixel
Selecteer een pagina

Microsoft SharePoint

Uw mobiele, intelligente intranet

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Met Microsoft SharePoint krijgen mensen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

Bekijk onze webinars!

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren in de wegenbouw

Maak komaf met ongestructureerde informatie met SharePoint

Houd uw cashflow onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

Overbrug de kloof tussen sales en marketing met CRM en ClickDimensions

Marketing automation, volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Sales!

Doe samen meer met de kant-en-klare apps in Microsoft Teams

4 onmisbare toepassingen om online nog beter samen te werken

Delen

SharePoint vindt de manier waarop u samenwerkt en informatie deelt, opnieuw uit.

Organiseren

Met SharePoint kunt u allerlei informatie, personen en projecten organiseren, of u nu als een team of individueel werkt.

U

Ontdekken

In SharePoint vindt u gemakkelijk antwoorden, ontdekt u inzichten en legt u contact met experten indien nodig.

Beheren

SharePoint biedt hulpmiddelen aan waarmee u IT-kosten en risico’s efficiënter kan beheren.

Maak teamwork mogelijk

Ieder team of organisatie moet dagelijks informatie en taken delen en conversaties beheren. Als team werkt u beter samen en ontwikkelt u nieuwe inzichten.

SharePoint sloopt de muren tussen departementen binnen de organisatie, én met de externe wereld.

Met SharePoint kunt u de teams in uw organisatie beter structureren en ondersteunen, of het nu gaat over afdelingen, projectgroepen, comités of bedrijfsprocessen. Door een krachtige zoekmachine wordt het vinden van informatie gemakkelijker.

Kortom, SharePoint is de nieuwe manier van samenwerken.

Ontdek de mogelijkheden

Worden uw medewerkers overladen met massa’s ongestructureerde informatie: Word- en Excel-documenten, werkbonnen, emails, afbeeldingen, video’s, …? Kunnen ze deze informatie makkelijk raadplegen, bewerken en delen? Doen ze dat op meerdere toestellen? Zowel op kantoor, thuis als onderweg?

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint (en Office 365) stroomlijnt u alle informatie en documenten doorheen uw ganse organisatie:
 

  • Wees productiever met beveiligde toegang en de mogelijkheid om bestanden op te slaan en te delen: op het werk, thuis of onderweg.
  • Een mobiel en intelligent intranet houdt uzelf, uw teams en uw organisatie verbonden.
  • Blijf op de hoogte en ontdek relevante personen en belangrijke inhoud op het moment dat u deze nodig hebt, op basis van de personen met wie u samenwerkt en de inhoud waaraan u werkt.
  • Stroomlijn, automatiseer en transformeer processen met uitgebreide formulieren, werkstromen en daarop aangepaste mobiele apps.
w

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas uw site aan om het werk van uw team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van u horen op fraaie communicatiesites. En blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

U

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met één klik vindt u wat u zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die u kunt voeren in Yammer, kan uw organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kunt u uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

Waarom kiezen voor GMI?

  • Uw toekomst veilig gesteld

Als Microsoft Gold Partner beschikt GMI group over de competenties om u te ondersteunen met geïntegreerde totaaloplossingen van Microsoft. Zo kiest u voor technologie die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

  • Eén bedrijf, één oplossing

Het draagvlak voor onze automatiseringsstrategie is sinds 2010 het zogenaamde GMI 4D Solution Concept. Ook vandaag bewijst dit concept opnieuw zijn degelijkheid en is volledig ‘future proof’. GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics 365-landschap beter geplaatst om met verstand van zaken klanten en prospecten te adviseren hoe – evolutief – om te gaan met de nieuwste generatie Microsoft business solutions.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix
GMI Intranet

uw sector