Microsoft SharePoint

Uw mobiele, intelligente intranet

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Met Microsoft SharePoint krijgen mensen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

Delen

SharePoint vindt de manier waarop u samenwerkt en informatie deelt, opnieuw uit.

Organiseren

Met SharePoint kunt u allerlei informatie, personen en projecten organiseren, of u nu als een team of individueel werkt.

U

Ontdekken

In SharePoint vindt u gemakkelijk antwoorden, ontdekt u inzichten en legt u contact met experten indien nodig.

Beheren

SharePoint biedt hulpmiddelen aan waarmee u IT-kosten en risico’s efficiënter kan beheren.

Maak teamwork mogelijk

Ieder team of organisatie moet dagelijks informatie en taken delen en conversaties beheren. Als team werkt u beter samen en ontwikkelt u nieuwe inzichten.

SharePoint sloopt de muren tussen departementen binnen de organisatie, én met de externe wereld.

Met SharePoint kunt u de teams in uw organisatie beter structureren en ondersteunen, of het nu gaat over afdelingen, projectgroepen, comités of bedrijfsprocessen. Door een krachtige zoekmachine wordt het vinden van informatie gemakkelijker.

Kortom, SharePoint is de nieuwe manier van samenwerken.

Ontdek de mogelijkheden

Worden uw medewerkers overladen met massa’s ongestructureerde informatie: Word- en Excel-documenten, werkbonnen, emails, afbeeldingen, video’s, …? Kunnen ze deze informatie makkelijk raadplegen, bewerken en delen? Doen ze dat op meerdere toestellen? Zowel op kantoor, thuis als onderweg?

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint (en Office 365) stroomlijnt u alle informatie en documenten doorheen uw ganse organisatie:
 

  • Wees productiever met beveiligde toegang en de mogelijkheid om bestanden op te slaan en te delen: op het werk, thuis of onderweg.
  • Een mobiel en intelligent intranet houdt uzelf, uw teams en uw organisatie verbonden.
  • Blijf op de hoogte en ontdek relevante personen en belangrijke inhoud op het moment dat u deze nodig hebt, op basis van de personen met wie u samenwerkt en de inhoud waaraan u werkt.
  • Stroomlijn, automatiseer en transformeer processen met uitgebreide formulieren, werkstromen en daarop aangepaste mobiele apps.
w

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas uw site aan om het werk van uw team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van u horen op fraaie communicatiesites. En blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

U

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met één klik vindt u wat u zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die u kunt voeren in Yammer, kan uw organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kunt u uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

Onze klanten aan het woord

Meer dan 450 klanten in België en Nederland maken dagelijks gebruik van onze oplossingen. Zowel een KMO als een multinational kan bij ons terecht. Lees of bekijk hier hun verhaal.

Deforche Construct

Digitaliseringsproject zorgt voor betere samenwerking, rapportage en projectbeheer bij staal- en glasconstructeur.

GeoDynamics

Na de introductie van CRM gaat softwareontwikkelaar GeoDynamics voor de implementatie van een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office 365.

Vosko

Dé netwerkspecialist van Nederland stapte op een eenvoudige manier van het oude intranet naar een modern samenwerkingsplatform op basis van SharePoint.

Wuyts International

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint kon deze expert in materiaalbewerking haar administratie en productie verder digitaliseren.

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI geïntegreerde oplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-start-oplossingen
GeCommerce
FleCreaS

uw sector