facebookpixel
Selecteer een pagina
Continia Software | GMI group

Versnel de financiële processen

Met oplossingen om diverse administratieprocessen te versnellen of te automatiseren, levert Continia al 25 jaar een toegevoegde waarde voor meer dan 11.000 gebruikers van Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central.

Als vooraanstaand partner van Continia, kan u bij GMI group rekenen op een kwalitatieve lokalisatie van de verschillende oplossingen voor u als eindklant, inclusief installatie, configuratie en ondersteuning.

Volg onze webinars!

Volg uw bouwprojecten beter op met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe gaat u gestructureerd om met informatie, documenten en taken binnen hetzelfde bouwproject?

vrij 29/1 
10u00-10u30

Stroomlijn uw opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe maakt u komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw service-of installatiebedrijf?

vrij 5/2 
10u00-10u30

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Hoe projectoffertes calculeren binnen de ERP-omgeving van Dynamics 365 Business Central?

di 23/3 
12u00-12u30

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

Houd uw cashflow onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

ClickDimensions | Campaign Automation

Facturen rechtstreeks inscannen

Automatiseer elke stap van uw dagelijkse factuurverwerking – van ontvangst en registratie van een document totdat u het opnieuw moet opzoeken voor controle of rapportage. Documentherkenning, factuurgoedkeuring en digitale archivering, rechtstreeks in Dynamics NAV/BC.
ClickDimensions | Email Marketing

Beheers de stroom aan documenten

Stroomlijn het verzenden van documenten, rechtstreeks vanuit Dynamics NAV/BC. Krijg een snel overzicht van verzonden documenten en bespaar tijd en geld. Het resultaat is een gestroomlijnde klantcommunicatie met betrekking tot print, pdf, e-mail workflows en distributie.
ClickDimensions | Web Forms

Online reiskosten afrekenen

Het registreren van zakelijke onkosten en reisactiviteiten wordt gemakkelijker dan ooit. Stroomlijn de registratie met behulp van een smartphone en krijg een duidelijk overzicht van uitgaven en goedkeuringsstromen – rechtstreeks in Dynamics NAV/BC.

Automatiseer het financieel en administratief beheer 

 • Digitaliseer de factuurworkflow

In elk bedrijf moeten op enig moment zaken worden aangeschaft, van fysieke goederen tot digitale advertenties. Met Document Capture kunt u facturen, inkooporders en andere documenten digitaal en rechtstreeks in Dynamics NAV of Business Central ontvangen. U hoeft hiervoor niet fysiek aanwezig te zijn.

 • Vereenvoudig en versnel de documentdistributie

Het handmatig verzenden van documenten kan zeer tijdrovend zijn. Daarom draait het bij het beheersen van documentdistributie om een manier te vinden om dit proces veel sneller en effectiever te maken. Met gebruik van Document Output is dit eenvoudig mogelijk.

 • Handel onkosten probreemloos af 

Met Expense Management automatiseert u het terugbetalingsproces voor werknemers. Uw gebruikers op afstand kunnen met één klik hun onkosten declareren door een foto of bon te uploaden via de app of portal. Alle uitgaven van werknemers worden automatisch geïmporteerd en gekoppeld aan de relevante creditcard.

  Check onze blog

  Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

  Marketing automation in 5 stappen

  5 stappen om te starten met marketing automation

  Blijft marketing automation binnen uw bedrijf beperkt tot email marketing? Ontdek hoe sales en marketing teams samen meer kunnen halen uit het CRM-systeem en bestaande marketing tools. We zetten u graag op weg!
  Online Retailer | Vanuit het ERP een krachtige B2B webshop runnen

  Vanuit het ERP snel een krachtige B2B-webshop runnen?

  GeCommerce verbindt de webshop naadloos met het ERP systeem. En dat biedt tal van voordelen. Lees het interview met GMI business consultant Karel Leijssen. Online Retailer - juli 2020
  Bouwbedrijf - Confederatie Bouw | Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

  Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

  "Vier op de vijf bouw- en installatiebedrijven maken werk van de digitalisering in hun onderneming. Dat blijkt uit een online onderzoek van software- en servicesbedrijf GMI group." Bouwbedrijf - oktober 2020

  Bekijk een webinar

  Herbekijk enkele webinars over relevante topics:

  Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

  U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

  Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

  Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

  Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

  Contacteer ons

  Nieuwsbrief

  3 + 4 =