Business Central uitgeroepen tot het beste ERP-systeem van 2024

door | 15 april 2024

Forbes Advisor heeft zeven toonaangevende cloudgebaseerde ERP-oplossingen geëvalueerd en de conclusie is duidelijk: Microsoft Dynamics 365 Business Central is de beste oplossing. Lees hier waarom.

Het tempo dat het bedrijfsleven vandaag de dag kenmerkt, betekent dat effectieve ERP-oplossingen steeds belangrijker worden, omdat ze vaak de sleutel zijn tot efficiëntere bedrijfsvoering en hogere productiviteit.

Maar omdat er veel verschillende ERP-systemen op de markt zijn, is het niet altijd eenvoudig om de beste oplossing te kiezen. Daarom heeft het Forbes Advisor Business-team een ​​objectieve evaluatie uitgevoerd van 7 toonaangevende cloudgebaseerde ERP-providers, gebaseerd op vijf hoofdcategorieën en 25 verschillende parameters.

Na een grondige evaluatie heeft Forbes Microsoft Dynamics 365 Business Central uitgeroepen tot ‘algemeen beste ERP-oplossing’ voor middelgrote en grote bedrijven. Met een beoordeling van vijf sterren presteerde Dynamics 365 Business Central beter dan concurrenten zoals SAP Business One, Acumatica en Oracle NetSuite op belangrijke gebieden zoals prijstransparantie, empowerment van medewerkers en klantenondersteuning.

Waarom krijgt de oplossing 5 van de 5 sterren als het beste ERP-systeem in het algemeen? Deze keuze is niet willekeurig en is gebaseerd op een zorgvuldige beoordeling van de sterke punten en voordelen van het systeem. Dit omvat gebruiksvriendelijkheid, compatibiliteit met integraties van derden, beschikbaarheid als cloudservice, mogelijkheden voor voorraadbeheer en effectieve rapportagemogelijkheden met Power BI, en nog veel meer.

Laten we hieronder de belangrijkste redenen voor hun keuze eens nader bekijken:

Business Central uitgeroepen tot het beste ERP-systeem in 2024

Waarom heeft Forbes Advisor Business Central uitgeroepen tot het beste ERP-systeem voor 2024?

Waarom kiezen voor Business Central?

Standaard

Een compleet ERP-systeem voor KMO's

Dynamics 365 Business Central biedt een uitgebreide reeks functies die zijn afgestemd op de behoeften van kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Standaard

Betaalbare en flexibele prijsmodellen

De oplossing biedt flexibele prijsmodellen, waardoor deze relevant is voor bedrijven met verschillende IT-budgetten.
Standaard

Effectief financieel beheer

Met toegang tot geautomatiseerde bankafstemmingen, cashflowprognoses en financiële rapportage maakt Business Central het financieel beheer aanzienlijk efficiënter.
Standaard

Verhoogde productiviteit

Door workflows te stroomlijnen, routinetaken te automatiseren en één overzicht te garanderen, kunnen bedrijven zowel de productiviteit als de efficiëntie verhogen.

Standaard

Verbeterd voorraadbeheer

Met Business Central kunnen bedrijven alle delen van een magazijn in realtime volgen en automatische aanvulling en optimalisatie van voorraadniveaus instellen. Het verlaagt de kosten en verbetert de klanttevredenheid.

Standaard

Meer omzet en betere service

De oplossing omvat verkoop- en servicemodules die het verkoopproces efficiënt kunnen beheren, klantinteracties kunnen volgen en een sterke klantenservice kunnen garanderen.
Standaard

Betere beslissingen

Business Central biedt bedrijven uitgebreid inzicht in realtime, wat een compleet andere basis voor besluitvorming biedt, en een veel betere mogelijkheid om de beslissingen te nemen die nodig zijn om de groei te bevorderen en het bedrijf een voorsprong te geven op de concurrentie.

Standaard

Schaalbaarheid

Business Central is ontworpen voor groei en biedt de mogelijkheid om het aantal gebruikers en functionaliteit naar behoefte te schalen.
Standaard

Integratie met andere Microsoft-tools

Business Central integreert naadloos met andere Microsoft-tools, zoals Power BI, Office 365 en PowerApps, waardoor de volledige kracht van het ecosysteem van Microsoft wordt gerealiseerd.
Standaard

Continuë ontwikkeling

Met Microsoft als basis evolueert Business Central voortdurend op basis van gebruikersfeedback en de nieuwste technologische trends, zodat het systeem altijd up-to-date en relevant is.

Standaard

Een future-proof systeem

Met de nieuwste versie van Business Central als cloudgebaseerde oplossing hebben bedrijven altijd en veilig toegang tot hun gegevens. U investeert in een toekomstbestendige oplossing waarbij u complexe onderhoudstaken vermijdt.

Waarom kiezen voor GMI als partner?

Al met al is het kiezen van het juiste ERP-systeem van cruciaal belang voor het succes van elk bedrijf. Met zijn schaalbaarheid, gebruiksgemak en de mogelijkheid tot maatwerk en integratie is Dynamics 365 Business Central een zeer goede oplossing voor middelgrote en grotere bedrijven.

Beslissen over een nieuwe ERP-oplossing is één ding. Het vinden van de ideale partner die zowel nu als in de toekomst kan voldoen aan de wensen en eisen van uw organisatie is een ander verhaal.

GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics-landschap beter geplaatst om u te adviseren hoe om te gaan met Business Central als nieuwste generatie van Microsoft-bedrijfstoepassingen.

Onze experten plannen, implementeren en ondersteunen het volledige project (of upgrade), afgestemd op uw specifieke vereisten.

Starten met Business Central?

Ga in enkele weken tijd aan de slag met de krachtige standaardfunctionaliteiten van Business Central, zonder omslachtige functionele analyse.

Extra ondersteuning of advies nodig?

Onze experten helpen u graag om dat vlekkeloos te laten verlopen!

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief