Alle informatie en communicatie via één centraal DMS

Een bouwproject is op zichzelf al een complex proces. Het gestructureerd kunnen beheren van documenten en een vlotte communicatie met interne medewerkers en externe partijen, is van cruciaal belang om elk project in goede banen te leiden.

Door onze jarenlange expertise in de bouw kan u vandaag meestappen in een digitale oplossing voor Document Management (DMS) en digitale samenwerking.

Zo brengt u niet alleen rust op kantoor, maar ook een aanzienlijke efficiëntie op de bouwplaats.

Z

Beschikbaar

rechtstreeks vanuit uw vertrouwde Microsoft 365-omgeving

Z

Personaliseerbaar

naar eigen smaak

Z

Eenvoudig in gebruik

voor uw medewerkers, leveranciers, onderaannemers en klanten

Z

Schaalbaar

op basis van uw bedrijfsnoden

Een solide basis voor uw bouwprojecten

Onze DMS-oplossing zorgt ervoor dat uw bouwteam beschikt over volledige en bijgewerkte informatie die steeds accuraat is.

Reeds van bij de start zal deze bijdragen aan uw processen en de medewerkers van uw bouwteam ontlasten in hun dagdagelijkse taken.

Ontdek hier de mogelijkheden:

GMI samenwerkingsplatform voor de bouw: mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden

Samenwerken is slimmer werken en zeker als we efficiënt te werk gaan.

Onze digitale bouwoplossing – op basis van Microsoft 365 en SharePoint – gaat verder dan enkel het bewaren en opslaan van documenten. Wij bieden een omgeving waar alle bedrijfs- of projectinformatie en documentatie beschikbaar is. Gestructureerd én gecentraliseerd, zowel online als offline bruikbaar.

Klaar om samen met ons uw documentbeheer te optimaliseren? Onze experten helpen u graag om dat vlekkeloos te laten verlopen!

Mathias Houtmeyers | GMI group

Mathias Houtmeyers

Account Executive,

GMI group

Efficiënt projecten beheren

met knappe dashboards

Op kantoor of op een werf, een project stopt nooit. Met onze DMS-oplossing heeft u altijd alle informatie bij de hand, op een gestructureerde manier.

Door ingebouwde dashboards krijgt u in één oogopslag zicht op de belangrijkste informatie zoals projectstatus, taken, goedkeuringen.

Bepaal zelf welke informatie belangrijk is voor u en ontzorg uzelf van overbodige informatie.

Eenvoudig communiceren en documenten delen

intern en extern

Gedaan met mailkettingen. Zie voortaan geen enkele informatie meer over het hoofd. Werk individueel of samen aan documenten rechtstreeks vanuit het DMS.

Deel eenvoudig documenten met interne medewerkers én externe partijen. Zo behoudt iedereen te allen tijde het overzicht. Zowel uw collega’s als leveranciers, onderaannemers en zelfs klanten hebben steeds de meeste recente versie bij de hand en moeten dus niet op zoek gaan.

Het is vanzelfsprekend dat dit op een veilige manier zal verlopen. U als organisatie beslist immers wat de securityregels zijn.

Gestructureerd documentbeheer

zet data aan het werk

Documenten beheren? Dat moet eenvoudig verlopen. Het klikken door een mappenstructuur en daar het document naar kopiëren, dat is verleden tijd.

Door het document een tag te geven en deze dan naar het DMS te slepen, komt automatisch het document om de juiste locatie terecht en is het direct zichtbaar voor iedereen die hier toegang tot heeft.

Omdat we werken met tags worden de dashboards automatisch aangevuld met documentatie en verrijkt met de informatie die voor u belangrijk is.

Naadloze integratie

met alle databronnen binnen het bedrijf

Een DMS-systeem is de draaischijf van alle informatie en documentatie die circuleert binnen een organisatie.

Door beschikbare data vanuit andere bedrijfstoepassingen te koppelen – denk aan ERP, CRM, BI, WMS, P2P, … – integreert u alle documenten op een gestructureerde wijze in één centrale omgeving.

Met geautomatiseerde documentstromen werkt iedereen efficiënter samen en verhoogt u het gebruiksgemak.

Wat zeggen onze klanten?

Met ons digitaal samenwerkingsplatform helpen we vele van onze klanten in de bouw om hun documentstromen aanzienlijk te vereenvoudigen.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Digitalisering leidt tot een gestroomlijnd documentbeheer in de cloud

"Voorspantechniek is al spannend genoeg... Laat dan het hele documentbeheer vooral 'relaxed' zijn en dus gestroomlijnd verlopen. Kortom, digitalisering met als einddoel een 'cloud nine'-gevoel'!"

Robert Jansen
Manager Post-Tensioning Benelux

DYWIDAG

Bouwgroep gaat voluit voor een gedigitaliseerd documenten- en klantenbeheer

"Wij zoeken altijd partners in de bouw. En die hebben wij gevonden voor digitalisering in GMI. Specifiek voor ons documentmanagementopslag en ons klantenbeheer hebben zij een bouwoplossing die ons echt verder heeft geholpen."

Martin Geernaart
CTO-bestuurder

ibens

Meer productiviteit en transparantie door digitale projectwerking

"GMI heeft onze noden goed begrepen en daar een perfect antwoord voor geboden. Om de implementatie concreet te maken, heeft het team ook veel met onze gebruikers gepraat en geluisterd naar hun verwachtingen en verzuchtingen."

Georgy Eggermont
Verantwoordelijke voor strategie, organisatie en ontwikkeling

HYE

Klantenportaal geeft dienstverlening een boost bij houtskeletbouwer

"Met het nieuwe klantenportaal kunnen we op een digitale manier samenwerken met zowel klanten als onderaannemers en leveranciers. Hier kunnen ze niet alleen de planning en bepaalde documenten consulteren, maar ook de facturatie opvolgen.”

Valerie Duthoy
Manager Projectleiding

Sibomat

Sibomat

Ook zij kozen voor GMI:

Ontdek al onze oplossingen voor de bouwsector

Eén geïntegreerde totaaloplossing

Alle processen van uw bouwbedrijf in één oogopslag

 

Gbuild | Bouwmanagement in één geïntegreerd platform

Gbuild | Bouwmanagement in één geïntegreerd platform

Gbuild is een totaaloplossing die al uw processen in één softwaresysteem stroomlijnt en verschillende Microsoft-toepassingen naadloos met elkaar integreert: Dynamics 365 Business Central (ERP), Dynamics 365 for Sales (CRM), Microsoft 365, SharePoint en Power BI.

Een gedigitaliseerd en uitgebalanceerd relatiebeheer

Optimaliseer het beheer van klanten, relaties én projecten

 

CRM

CRM

Wij ondersteunen u met een CRM-oplossing voor de opvolging van een aanvraag tot het closen van de deal, het bijhouden van relaties op een project of het opvolgen van klachten tijdens de 10-jarige aansprakelijkheid – gebouwd op Microsoft-technologie en volledig geënt op de noden van de bouwsector.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Atrio kiest GMI als business partner voor een volwaardig digitaliseringsproject

Na grondige analyse gaat Atrio met GMI als digitaliseringspartner in zee om de interne werking tussen verkoop, plaatsing en de logistiek te stroomlijnen.
GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels- 11/10/22

GMI group opnieuw aanwezig op Digital Construction Brussels

Als automatiseringspartner voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven leggen we de focus op de voordelen van slimme CRM- en DMS-toepassingen voor de bouwsector.
GMI sluit partnership met VanMeijel voor DMS en samenwerkingsplatformen

GMI sluit partnership met VanMeijel voor DMS en samenwerkingsplatformen

De Nederlandse specialist in bouwautomatisering biedt nu een koppeling aan haar klanten met digitaal DMS en samenwerkingsplatformen van GMI.

Volg een webinar

Herbekijk of volg een webinar over relevante topics:

Waarom kiezen voor GMI?

  • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP en CRM – ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

  • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

  • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

  • Onze mensen maken het verschil

Ruim 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen… want zij maken nu eenmaal het verschil.

Vraag een gratis demo aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.