GMI sluit partnership met VanMeijel voor DMS en samenwerkingsplatformen

door | 25 januari 2022

Met trots kondigt GMI group een strategisch partnership aan met VanMeijel Automatisering, de Nederlandse specialist in bouwautomatisering. Deze samenwerking past volledig in de gezamenlijke ambities van beide ondernemingen om bouwbedrijven te helpen transformeren naar een volledig digitaal ondersteund bouwproces.

Eén standaard voor bouwbedrijven

De samenwerking heeft als doel om VanMeijel te versterken op het vlak van document management en samenwerkingsplatformen voor hun bouwcliënteel. Door het partnership realiseert VanMeijel de ambitie om een koppeling met best-of-breed-producten aan haar klanten aan te bieden, met name de standaardoplossingen voor DMS en Enterprise Content & Collaboration Management (ECM) die GMI specifiek voor bouwondernemingen heeft ontwikkeld.

VanMeijel BV uit Emmeloord helpt bouwbedrijven en aanverwante sectoren al 35 jaar op weg naar digitaal bouwen. Met het digitale bouwplatform Metacom, bestaande uit Metacom+ en Metacom Online, leveren zij een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen waar de sectoren vandaag de dag mee te maken hebben. Digitalisering speelt namelijk een steeds grotere rol in het oplossen hiervan.

Partnerschap en expertise

Aangezien steeds meer van haar klanten vragen naar oplossingen inzake digitaal documentbeheer geïntegreerd met Metacom, zocht VanMeijel een betrouwbare, professionele partner die hierin ook de nodige expertise heeft.

Die vonden ze in GMI group, die met haar 4D Solution Concept sinds jaren garant staat voor een totaalbenadering waarbij – naast ERP, CRM en BI – ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en digitaal DMS deel uitmaken een geïntegreerde oplossing die bedrijven ondersteunt om te automatiseren. Met dit partnership kan VanMeijel nu een connector ter beschikking stellen aan haar klanten waarmee ze gebruik kunnen maken van de DMS- en ECM-componenten die door GMI zijn ontwikkeld op basis van Microsoft 365 en SharePoint-technologie.

In GMI group hebben we een betrouwbare partner gevonden met bewezen expertise in de bouwsector. Hierdoor spreken we dezelfde taal en kunnen we gezamenlijk invulling geven aan onze ambitie om bouwbedrijven te transformeren naar een volledig digitaal ondersteund bouwproces. We kijken uit naar de toekomst, waarin we onze klanten nóg beter kunnen helpen.

Theo VanMeijel

Directeur, VanMeijel Automatisering

VanMeijel is zonder twijfel een referentie op het vlak van bouwautomatisering in Nederland. Voor GMI is het een eer om hun bedrijfsapplicatie Metacom te verbreden met generieke functionaliteiten op het vlak van document management en samenwerkingsplatformen. We hebben elkaar als bedrijven en als partners echt gevonden. De toegevoegde waarde die hieruit voortspruit moet de VanMeijel-klanten helemaal ten goede komen.

Ludo Van Baelen

Managing Director, GMI group

GMI sluit partnership met VanMeijel voor DMS en samenwerkingsplatformen

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief