facebookpixel

Platformen en portalen voor efficiënt teamwork en communicatie

Uw medewerkers zijn het kloppend hart van uw organisatie. Maar hoe zijn ze écht productief in deze continu veranderende wereld? Hebben ze de flexibiliteit en de tools om het maximale uit een werkdag te halen en samen te werken – waar ze ook zijn?

Om goed (digitaal) samen te werken, is een betrouwbaar platform nodig dat de productiviteit, mobiliteit en teamwork maximaal ondersteunt. Daarom combineert Microsoft 365 uw vertrouwde Office-applicaties met krachtige cloudtoepassingen als Teams, SharePoint en zo veel meer.

Onze experten begeleiden u om de ideale digitale werkplek te creëren, volledig aangepast aan úw bedrijfsbehoeften.

Volg onze webinars!

Ontvang en verzend elektronische facturen vanuit Business Central

Geautomatiseerde facturering voor Peppol en andere XML-documenten via Continia

do 27/01
13u00 - 13u30

Verbind alle activiteiten van uw KMO met Business Central

Start snel, standaard en eenvoudig in de cloud!

Volg klanten proactief op met CRM

Hoe biedt u bestaande klanten een betere dienst-na-verkoop?

Optimize your warehouse processes 

Tasklet Factory | Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central

Vereenvoudig de documentstromen binnen uw bouwonderneming

Een samenwerkingsplatform om uw bouwprojecten beter te beheren

GMI group | Platformen en portalen voor efficiënt teamwork
Alles geïntegreerd

De perfecte integratie van de cloudtoepassingen binnen Microsoft 365 garandeert een hogere productiviteit en continuïteit voor uw bedrijf, volledig aangepast aan uw activiteit of sector!

Instant communiceren

Communiceer en deel informatie rechtstreeks met uw collega’s, klanten en leveranciers. Door efficiënter te werken, geeft u ook de dienstverlening een boost!

Automatische processen

Gedaan met manuele en complexe werkprocessen. Door alles te automatiseren met slimme toepassingen binnen Microsoft 365, creëren uw medewerkers meer tijd in hun agenda!

Controle over gebruikersrechten

Maak gebruik van de ingebouwde toegangsrechten in de digitale samenwerkingstools. Security op maat van uw organisatie en klaar voor de groei van uw bedrijf!

GMI group | Platformen en portalen voor efficiënt teamwork

Transformeer de manier waarop u (samen)werkt…

Een moderne werkplek evolueert voortdurend en is flexibel. Het verbindt werknemers veilig – waar ze ook zijn – en ondersteunt productiviteit, mobiliteit en teamwork.
De toepassingen binnen Microsoft 365 helpen u om dit allemaal te realiseren:

Werk zelf productiever

Met Microsoft 365 en de kracht van de cloud kan u gemakkelijk op nieuwe en productievere manieren werken, overal en op elk apparaat.

Werk samen met uw team

Blijf verbonden met uw team, waar iedereen zich ook bevindt. Door beter samen te werken, bereikt u meer productiviteit én betere resultaten.

Werk met de ganse organisatie

De teams en organisaties van vandaag zijn wijd verspreid. Gebruik Microsoft 365-oplossingen om verbinding te maken en te netwerken met collega’s over de hele wereld.

Extra ondersteuning of advies nodig?

Klaar om met de modern workplace aan de slag te gaan?

Onze experten helpen u graag om dat vlekkeloos te laten verlopen!

Mathias Houtmeyers | GMI group

Mathias Houtmeyers

Account Executive,

GMI group

Creëer hier uw digitale werkplek!

Empty

Gestructureerd documenten beheren met SharePoint

Werk in een gestructureerde omgeving waarbij alle bedrijfsinformatie centraal staat. Met ons overkoepelend samenwerkingsplatform op basis van SharePoint, beschikt u overal en altijd over de laatste versie van uw documenten: vanop kantoor of thuis, via laptop of smartphone. Meer info 9

Online vergaderen en chatten via Teams

Geef uw medewerkers een samenwerkingstool om makkelijk realtime gesprekken te voeren, documenten te delen en centraal te beheren in de cloud. Met Teams werkt iedereen binnen uw organisatie samen: efficiënt en veilig vanop afstand. Meer info 9

Intern informatie en kennis delen vanuit een intranet

Een goed uitgebouwd intranet geeft iedereen binnen uw organisatie een gestructureerd overzicht van alle bedrijfsinformatie. Met onze kant-en-klare intranetoplossing opteert u meteen voor een centrale kennisbank van waaruit alle dagdagelijkse taken kunnen starten. Meer info 9

Digitaal samenwerken op bouwprojecten

Door onze jarenlange expertise in de bouw kan u meestappen in een door GMI ontwikkelde digitale bouwoplossing. Reeds van bij de start, zal deze bijdragen aan uw processen en de medewerkers van uw bouwteam ontlasten in hun dagdagelijkse taken. Meer info 9

Serviceopdrachten en installatieprojecten stroomlijnen

Documenten, taakstromen en communicatie zijn van cruciaal belang voor service- en projectgeoriënteerde bedrijven. Met onze oplossing voor installatietechniek hebben uw medewerkers alle belangrijke documenten steeds binnen handbereik, ook on-the-field. Meer info 9

Alles integreren met uw ERP of CRM-omgeving

Combineer de krachtige cloudtoepassingen van Microsoft 365 met kritische bedrijfstoepassingen als Dynamics 365 Business Central (ERP) en Sales (CRM). Ook voor een veelzijdige en waardevolle integratie kan u op ons rekenen.

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een digitaal samenwerkingsplatform, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Bouwgroep gaat voluit voor een gedigitaliseerd documenten- en klantenbeheer

"Wij zoeken altijd partners in de bouw. En die hebben wij gevonden voor digitalisering in GMI. Specifiek voor ons documentmanagementopslag en ons klantenbeheer hebben zij een bouwoplossing die ons echt verder heeft geholpen."

Martin Geernaart
CTO-bestuurder

ibens

Een communicatieplatform en kennisdatabank voor 700 medewerkers

"Dat we in heel korte tijd ons interactief communicatieplatform hebben kunnen realiseren, is zeker te danken aan de inzet van het team bij GMI. Het resultaat is een mooie en goed werkende toepassing, die we zelf kunnen beheren."

Margo Nulens
Algemeen directeur

KIDS

Meer productiviteit en transparantie door digitale projectwerking

"GMI heeft onze noden goed begrepen en daar een perfect antwoord voor geboden. Om de implementatie concreet te maken, heeft het team ook veel met onze gebruikers gepraat en geluisterd naar hun verwachtingen en verzuchtingen."

Georgy Eggermont
Verantwoordelijke voor strategie, organisatie en ontwikkeling

HYE

Digitalisering leidt tot een gestroomlijnd documentbeheer

"Voorspantechniek is al spanned genoeg... Laat dan het hele documentbeheer vooral 'relaxed' zijn en dus gestroomlijnd verlopen. Kortom, digitalisering met als einddoel een 'cloud nine'-gevoel !!"

Robert Jansen
Manager Post-Tensioning Benelux

Geoptimaliseerde document flows binnen de hele organisatie

"Door onze wereldwijde groei is er nood aan communicatie en samenwerking op een uniforme manier. Wij zetten volop in op digitalisering en op de uitbreiding van onze kennisdatabank over alle entiteiten heen."

Tom Vermeulen
CEO

Ook zij kozen voor GMI:

Wat zijn de mogelijkheden?

Microsoft SharePoint: Meta Tagging

Documenten delen en stroomlijnen

intern en extern

Deel documenten op een gestructureerde en veilige manier binnen én buiten uw organisatie. Maak uw documenten ook efficiënt zoekbaar door keywords, versiebeheer en documentflows.

Breng de belangrijkste data naar u toe en werk op een doeltreffende manier aan uw belangrijke dagtaken.

Onze oplossing op basis van SharePoint zorgt niet enkel voor een centrale opslag van uw documenten, maar fungeert ook als krachtig samenwerkingsplatform. Samenwerken is slimmer werken!

Breng data tot leven

met knappe dashboards

Op kantoor of op een werf, een project stopt nooit. Met onze oplossing heeft u altijd alle informatie bij de hand, op een gestructureerde manier.

Door ingebouwde dashboards krijgt u in één oogopslag zicht op de belangrijkste informatie zoals projectstatus, taken, goedkeuringen.

Efficiënt communiceren en samenwerken

vanop afstand

Geef uw medewerkers een samenwerkingstool om realtime te communiceren, videoconferenties te voeren en documenten te delen. Dat kan uiteraard met collega’s, maar ook met externe gebruikers.

Met Teams blijft u verbonden met de mensen en gegevens die voor u belangrijk zijn: efficiënt en veilig vanop afstand.

De digitale werkplek volgens uw bedrijfsbehoefte!

Dankzij een jarenlange ervaring in uw sector, garanderen wij begeleiding door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan.
Zij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

Intranet

Boost de communicatie- en informatiestroom
binnen uw bedrijf

Boost uw interne communicatie

Breng structuur en duidelijkheid en vooral… verminder de interne emailcommunicatie. Uw digitaal communicatieplatform stelt informatie voor iedereen ter beschikking, anytime anywhere.

Bereik al uw collega’s op een efficiënte en doeltreffende manier met een oplossing die veel verder reikt dan een standaard intranet!

 • Pagina’s per departement
 • Documentbibliotheek
 • Kennisdatabank
 • Medewerkersgids
 • Tools
 • Eventmodule

 

Bouw

Volg projecten beter op
met een digitale bouwoplossing

Volg uw bouwprojecten beter op

Door onze jarenlange expertise in de bouw kan u meestappen in een digitale bouwoplossing. Reeds van bij de start, zal deze bijdragen aan uw processen en alle medewerkers van uw bouwteam ontlasten in hun dagdagelijkse taken, ook uw leveranciers, onderaannemers en zelfs klanten.

De belangrijkste features van onze bouwoplossing:

 • Kennisdatabank
 • Digitaal archief
 • Geautomatiseerde werkprocessen
 • Dashboards
 • Integratie met andere tools

 

Service en installatie

Stroomlijn alle projecten en services
van uw service- of installatiebedrijf

Stroomlijn alle projecten en services

Documenten, taakstromen en communicatie zijn van cruciaal belang voor servicegerichte bedrijven. Met onze oplossing voor service- en installatiebedrijven maakt u alle data beschikbaar voor uw medewerkers. Administratief of on-the field, belangrijke documenten zijn steeds binnen handbereik.

De belangrijkste features van onze oplossing voor service- en installatietechniek:

 • Kennisdatabank
 • Digitaal archief
 • Geautomatiseerde werkprocessen
 • Dashboards
 • Integratie met andere tools

 

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Intranet? 5 redenen waarom SharePoint de beste keuze is

Waarom is SharePoint de beste keuze voor een intranet?

Een intranet moet informatie, communicatie, tools en applicaties centraliseren én bijdragen aan de digitale werkplek. Wij geven u 5 redenen waarom SharePoint de beste keuze is.
Bouwbedrijf - Confederatie Bouw | Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

"Vier op de vijf bouw- en installatiebedrijven maken werk van de digitalisering in hun onderneming. Dat blijkt uit een online onderzoek van software- en servicesbedrijf GMI group."
Hoe ver staan bouw- en installatiebedrijven in hun digitale transformatie? | De digitale barometer

Hoe ver staan bouw- en installatiebedrijven in hun digitale transformatie?

Op gebied van optimalisatie en automatisatie blijven nog veel kansen onbenut in de sector van de bouw- en installatietechniek. Enkele resultaten uit ons trendrapport...
Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks in Teams

Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks (in Teams)

Met Microsoft Tasks, de vernieuwde planner app in Teams, beheert u voortaan uw taken op een coherente manier. Tijd om de features even onder de loep te nemen...

Waarom kiezen voor GMI?

 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

Ruim 100 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.