facebookpixel
Selecteer een pagina

Microsoft Office 365

Geef uw productiviteit een boost

Geef uw onderneming een duwtje in de rug met de productiviteitssuite van Microsoft Office 365. Laat uw personeel werken waar en wanneer zij willen, terwijl u zelf een oogje in het zeil houdt.

Met Office 365 blijven uw medewerkers permanent verbonden en werken ze beter samen. Uw IT -beheer wordt er eenvoudiger op – en dat alles voor een vaste maandelijkse abonnementsprijs.

Volg onze webinars!

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

do 29/10
12u00-12u30

Maak komaf met ongestructureerde informatie binnen uw bouwonderneming

Eenvoudig en overzichtelijk bouwprojecten beheren met SharePoint

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren in de wegenbouw

Maak komaf met ongestructureerde informatie met SharePoint

Houd uw cashflow onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

Overbrug de kloof tussen sales en marketing met CRM en ClickDimensions

Marketing automation, volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Sales!

Doe samen meer met de kant-en-klare apps in Microsoft Teams

4 onmisbare toepassingen om online nog beter samen te werken

Werk beter samen

Elk team is anders. Office 365 helpt u meer te bereiken met flexibele, veilige hulpprogramma’s die op uw manier werken.

Blijf overal verbonden

Office 365 is ontworpen voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken en het stelt uw teams in staat om overal verbonden te blijven en productief te zijn.

T

Zet data aan het werk

Gebruik de nieuwste spreadsheethulpmiddelen, dashboards, rapporten en gegevensvisualisaties om gemakkelijk inzicht te krijgen in al uw gegevens.

~

Bescherm uw gegevens

Bescherm uw bedrijf tegen externe bedreigingen en lekken met ingebouwde hulpprogramma’s voor privacy en compliance.

Alle tools die u nodig hebt

Met Microsoft Office 365 krijgt u toegang tot alle tools die u nodig hebt om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.

Office 365 houdt mensen en informatie met elkaar verbonden. Hulpmiddelen voor online vergaderen, bestandsopslag en het delen van bestanden, maken het gemakkelijk om samen te werken met collega’s. Want wat u op kantoor kunt doen, kunt u net zo goed onderweg doen. Waar u zich ook bevindt.

De functies van Office 365 zijn apart verkrijgbaar of als een pakket met de verschillende oplossingen in één voordelig abonnement.

Ontdek de mogelijkheden

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken.

Door best-in-class apps te combineren met krachtige cloudservices, kan iedereen op elk apparaat productief samenwerken en verbonden blijven.

Werk beter samen

 

 • Werk overal, vanaf elk apparaat
  Haal de beste productiviteitsoplossing in huis. Deel en bewerk documenten met OneDrive for Business en open e-mail en agenda’s met Outlook, zelfs als u offline bent.
 • Organiseer onlinevergaderingen en werk in realtime
  Met één klik kan iedereen binnen of buiten uw bedrijf vanaf elk apparaat deelnemen aan uw onlinevergadering. Maak samen presentaties en documenten en gebruik whiteboards, polls en ingebouwde chatberichten om teamwerk te bevorderen.
 • Breng teams en resources allemaal op één plek samen
  Met Microsoft Teams brengt u teamwork onder in een hub, waar u kunt chatten, vergaderingen kunt houden en bestanden en apps kunt delen. Verbind uw werknemers met hun gegevens door het opslaan en delen van bestanden.
 • Leg contact met klanten, collega’s en leveranciers
  Houd contact met anderen en blijf productief met hoogwaardige geïntegreerde e-mail. Krijg overal toegang tot e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s met Outlook, mobiel of op je pc of Mac.

Werk vanaf elke locatie en op verschillende apparaten

 

 • Overal toegang
  Met mobiele Office 365-apps kun je onderweg documenten bekijken en bewerken terwijl u uw gegevens veilig houdt. Dankzij een consistente ervaring op alle apparaten kunt u vanaf elke locatie op uw gewenste iOS®-, Android™- of Windows-apparaat werken.
 • Bestanden opslaan en delen
  U kunt overal bestanden veilig bekijken, delen en eraan samenwerken met uw team dankzij integratie met services voor het opslaan en delen van bestanden in de cloud. Uw overzicht met recentelijk gebruikte documenten reist met u mee, zodat u op elk apparaat kunt verdergaan waar u gebleven was.
 • E-mail en agenda’s
  Verkrijg op elk apparaat toegang tot informatie, gesprekken, taken en planningen. Vereenvoudig het plannen met gedeelde mobiele agenda’s waarmee uw mensen kunnen zien wanneer collega’s beschikbaar of bezet zijn. Breng teams samen, waar ze ook zijn, met een Postvak IN van de groep dat op alle apparaten wordt gesynchroniseerd.
T

Zet al uw gegevens aan het werk

 

 • Gegevensanalyse en spreadsheets
  Bewaar, bewerk en presenteer gegevens om uw organisatie te transformeren. Livedashboards die met meerdere gegevensbronnen zijn verbonden, kunnen een volledig overzicht van de prestaties geven. Interactieve rapporten, verhelderende grafieken en fascinerende gegevensvisualisaties geven uitgebreide inzichten die uw werknemers productiever kunnen maken.
 • Productiviteitsanalyse
  Stel uw werknemers in staat om productief te zijn dankzij analyses. Persoonlijke analyses onthullen belangrijke factoren die uw onderneming productiever kunnen maken. Werkplekanalyses geven u bruikbaar inzicht in communicatie- en samenwerkingstrends die u kunnen helpen het potentieel van uw werknemers optimaal te benutten.
 • Intelligente Office-toepassingen
  Office 365-toepassingen zoals Excel, Word en PowerPoint hebben ingebouwde intelligentie die inzicht geeft in wat u nodig hebt en wanneer u het nodig hebt. Wat voorheen altijd uren duurde, kunt u nu in een fractie van de tijd doen. Office 365 neemt overbodige, terugkerende taken op zich, zodat u zich kunt concentreren op de impact van de gegevens. Gepersonaliseerde inzichten, suggesties en aanzetten tot nieuwe ideeën helpen u optimaal te presteren.
 • Bedrijfsinformatie
  Uw gegevens omzetten in nuttige informatie kan u een enorm concurrentievoordeel geven. Met bedrijfsinformatie en de nieuwste spreadsheethulpmiddelen (zoals Power BI) kunt u vele verschillende gegevens in real-time controleren en analyseren via gebruiksvriendelijke dashboards, interactieve rapporten en fascinerende gegevensvisualisaties.
 • Zoeken en ontdekken
  Ontdek relevante personen en belangrijke inhoud wanneer u die het meest nodig hebt, gebaseerd op met wie u werkt en waar u aan werkt. Bekijk op een makkelijke manier gedetailleerde en relevante zoekresultaten met zoekhulpmiddelen voor ondernemingen. Leg contact, communiceer en profiteer van gezamenlijke kennis met behulp van sociale netwerken voor ondernemingen. Laat de informatie die u nodig heeft u vinden met zoekhulpmiddelen (zoals SharePoint) die in heel Office 365 gepersonaliseerde inhoud leveren.

Waarom kiezen voor GMI?

 • Uw toekomst veilig gesteld

Als Microsoft Gold Partner beschikt GMI group over de competenties om u te ondersteunen met geïntegreerde totaaloplossingen van Microsoft. Zo kiest u voor technologie die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld.

 • Eén bedrijf, één oplossing

Het draagvlak voor onze automatiseringsstrategie is sinds 2010 het zogenaamde GMI 4D Solution Concept. Ook vandaag bewijst dit concept opnieuw zijn degelijkheid en is volledig ‘future proof’. GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics 365-landschap beter geplaatst om met verstand van zaken klanten en prospecten te adviseren hoe – evolutief – om te gaan met de nieuwste generatie Microsoft business solutions.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix

uw sector