Samen bruggen bouwen met Microsoft op ‘Bridge To The Cloud’

door | 18 maart 2023

Op 27 april organiseert GMI group samen met Microsoft een inspiratiedag onder de noemer ‘Bridge To The Cloud’. Op dit evenement zullen enkele top keynote-sprekers de krachtige integratie demonstreren van de zakelijke bedrijfsapplicatie Dynamics 365 Business Central met het volledige cloudplatform van Microsoft Apps. Ook de nieuwste innovaties van Microsoft komen aan bod.

In de daaropvolgende sessies wordt dan dieper ingegaan op concrete toepassingen om de operationele, logistieke en financiële bedrijfsprocessen te digitaliseren. Deelnemers zullen als een van de eersten enkele van de nieuwe mogelijkheden ontdekken van Microsoft Dynamics 365 Business Central inzake inkoop-, verkoop- en voorraadbeheer en financiële administratie.

De transformatie naar Cloud Business Applications (SaaS) gaat nog sneller dan de overstap naar elektrische wagens. Op dit event willen we bedrijven dan ook inspireren met top content gebracht door sprekers van Microsoft, GMI group en onze partners. Hierbij staat de integratie van bedrijfsapplicaties centraal… It’ all about building bridges!”
Ludo Van Baelen

Managing Director, GMI group

Primeurs voor de Belgische markt

GMI heeft op dit event ook enkele primeurs in petto. Zo is er de lancering van PIMICS op de Belgische markt, de eerste PIM-oplossing die volledig geïntegreerd is in Business Central. Ook de uitbreiding met de Powerblox apps wordt aangekondigd, specifiek voor bedrijven die actief zijn in handel en logistiek.

PIMICS
Powerblox

Concrete bedrijfstoepassingen 

Ook integraties als Isabel Connect voor multibanking en Continia voor e-facturatie met Peppol worden uitvoerig belicht. En tenslotte zullen ook de eigen oplossingen van GMI voor e-commerce, CRM, digitaal samenwerken, centraal documentbeheer de revue passeren.

Continia Software | GMI group
Continia Software | GMI group

Upgraden naar Dynamics 365 in de cloud

Omdat bedrijven vandaag volop bezig zijn met het maken van de overstap naar applicaties die in de cloud draaien, zoomt GMI in een aparte sessie in op de beste scenario’s om hen hierbij te begeleiden.

De dag wordt afgesloten met een netwerkdrink waar experts aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en advies te verlenen.

Praktisch:
Toegang tot het evenement is gratis, maar u moet zich wel online inschrijven.

Wanneer?
Donderdag 27 april 2023 van 9u30 tot 17u00

Waar?
BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

Verbind uw bedrijf in de cloud met Microsoft Dynamics 365

donderdag 27 april | BluePoint Antwerpen

Zet uw volgende stap naar een digitale transformatie met Business Central en ontdek de kracht van één geïntegreerd Microsoft-platform met apps voor handel, logistiek en financiële administratie!

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief