facebookpixel
Selecteer een pagina

Geef uw productiviteit een boost

Geef uw onderneming een duwtje in de rug met de productiviteitssuite van Microsoft Office 365. Laat uw personeel werken waar en wanneer zij willen, terwijl u zelf een oogje in het zeil houdt.

Met Office 365 blijven uw medewerkers permanent verbonden en werken ze beter samen. Uw IT -beheer wordt er eenvoudiger op – en dat alles voor een vaste maandelijkse abonnementsprijs.

Volg onze webinars!

Volg uw bouwprojecten beter op met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe gaat u gestructureerd om met informatie, documenten en taken binnen hetzelfde bouwproject?

vrij 29/1 
10u00-10u30

Stroomlijn uw opdrachten en projecten met een digitaal samenwerkingsplatform

Hoe maakt u komaf met de ongestructureerde informatie binnen uw service-of installatiebedrijf?

vrij 5/2 
10u00-10u30

Voorcalculatie als speerpunt van uw installatieproject

Hoe projectoffertes calculeren binnen de ERP-omgeving van Dynamics 365 Business Central?

di 23/3 
12u00-12u30

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

Houd uw cashflow onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

Werk beter samen

Elk team is anders. Office 365 helpt u meer te bereiken met flexibele, veilige hulpprogramma’s die op uw manier werken.

Blijf overal verbonden

Office 365 is ontworpen voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken en het stelt uw teams in staat om overal verbonden te blijven en productief te zijn.

T

Zet data aan het werk

Gebruik de nieuwste spreadsheethulpmiddelen, dashboards, rapporten en gegevensvisualisaties om gemakkelijk inzicht te krijgen in al uw gegevens.

~

Bescherm uw gegevens

Bescherm uw bedrijf tegen externe bedreigingen en lekken met ingebouwde hulpprogramma’s voor privacy en compliance.

Alle tools die u nodig hebt

Met Microsoft Office 365 krijgt u toegang tot alle tools die u nodig hebt om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.

Office 365 houdt mensen en informatie met elkaar verbonden. Hulpmiddelen voor online vergaderen, bestandsopslag en het delen van bestanden, maken het gemakkelijk om samen te werken met collega’s. Want wat u op kantoor kunt doen, kunt u net zo goed onderweg doen. Waar u zich ook bevindt.

De functies van Office 365 zijn apart verkrijgbaar of als een pakket met de verschillende oplossingen in één voordelig abonnement.

Ontdek de mogelijkheden

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken.

Door best-in-class apps te combineren met krachtige cloudservices, kan iedereen op elk apparaat productief samenwerken en verbonden blijven.

Werk beter samen

 • Werk overal, vanaf elk apparaat
  Haal de beste productiviteitsoplossing in huis. Deel en bewerk documenten met OneDrive for Business en open e-mail en agenda’s met Outlook, zelfs als u offline bent.
 • Organiseer onlinevergaderingen en werk in realtime
  Met één klik kan iedereen binnen of buiten uw bedrijf vanaf elk apparaat deelnemen aan uw onlinevergadering. Maak samen presentaties en documenten en gebruik whiteboards, polls en ingebouwde chatberichten om teamwerk te bevorderen.
 • Breng teams en resources allemaal op één plek samen
  Met Microsoft Teams brengt u teamwork onder in een hub, waar u kunt chatten, vergaderingen kunt houden en bestanden en apps kunt delen. Verbind uw werknemers met hun gegevens door het opslaan en delen van bestanden.
 • Leg contact met klanten, collega’s en leveranciers
  Houd contact met anderen en blijf productief met hoogwaardige geïntegreerde e-mail. Krijg overal toegang tot e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s met Outlook, mobiel of op je pc of Mac.

Werk vanaf elke locatie en op verschillende apparaten

 • Overal toegang
  Met mobiele Office 365-apps kun je onderweg documenten bekijken en bewerken terwijl u uw gegevens veilig houdt. Dankzij een consistente ervaring op alle apparaten kunt u vanaf elke locatie op uw gewenste iOS®-, Android™- of Windows-apparaat werken.
 • Bestanden opslaan en delen
  U kunt overal bestanden veilig bekijken, delen en eraan samenwerken met uw team dankzij integratie met services voor het opslaan en delen van bestanden in de cloud. Uw overzicht met recentelijk gebruikte documenten reist met u mee, zodat u op elk apparaat kunt verdergaan waar u gebleven was.
 • E-mail en agenda’s
  Verkrijg op elk apparaat toegang tot informatie, gesprekken, taken en planningen. Vereenvoudig het plannen met gedeelde mobiele agenda’s waarmee uw mensen kunnen zien wanneer collega’s beschikbaar of bezet zijn. Breng teams samen, waar ze ook zijn, met een Postvak IN van de groep dat op alle apparaten wordt gesynchroniseerd.
T

Zet al uw gegevens aan het werk

 • Gegevensanalyse en spreadsheets
  Bewaar, bewerk en presenteer gegevens om uw organisatie te transformeren. Livedashboards die met meerdere gegevensbronnen zijn verbonden, kunnen een volledig overzicht van de prestaties geven. Interactieve rapporten, verhelderende grafieken en fascinerende gegevensvisualisaties geven uitgebreide inzichten die uw werknemers productiever kunnen maken.
 • Productiviteitsanalyse
  Stel uw werknemers in staat om productief te zijn dankzij analyses. Persoonlijke analyses onthullen belangrijke factoren die uw onderneming productiever kunnen maken. Werkplekanalyses geven u bruikbaar inzicht in communicatie- en samenwerkingstrends die u kunnen helpen het potentieel van uw werknemers optimaal te benutten.
 • Intelligente Office-toepassingen
  Office 365-toepassingen zoals Excel, Word en PowerPoint hebben ingebouwde intelligentie die inzicht geeft in wat u nodig hebt en wanneer u het nodig hebt. Wat voorheen altijd uren duurde, kunt u nu in een fractie van de tijd doen. Office 365 neemt overbodige, terugkerende taken op zich, zodat u zich kunt concentreren op de impact van de gegevens. Gepersonaliseerde inzichten, suggesties en aanzetten tot nieuwe ideeën helpen u optimaal te presteren.
 • Bedrijfsinformatie
  Uw gegevens omzetten in nuttige informatie kan u een enorm concurrentievoordeel geven. Met bedrijfsinformatie en de nieuwste spreadsheethulpmiddelen (zoals Power BI) kunt u vele verschillende gegevens in real-time controleren en analyseren via gebruiksvriendelijke dashboards, interactieve rapporten en fascinerende gegevensvisualisaties.
 • Zoeken en ontdekken
  Ontdek relevante personen en belangrijke inhoud wanneer u die het meest nodig hebt, gebaseerd op met wie u werkt en waar u aan werkt. Bekijk op een makkelijke manier gedetailleerde en relevante zoekresultaten met zoekhulpmiddelen voor ondernemingen. Leg contact, communiceer en profiteer van gezamenlijke kennis met behulp van sociale netwerken voor ondernemingen. Laat de informatie die u nodig heeft u vinden met zoekhulpmiddelen (zoals SharePoint) die in heel Office 365 gepersonaliseerde inhoud leveren.

Onze klanten aan het woord

Seris Technology

Seris Technology

Beveiligingsexpert stelt groei veilig door verder te digitaliseren en te automatiseren. Gservice tilt de dienstverlening naar een hoger niveau.
Nexum

Nexum

Sterk groeiende speler in change management volgt projecten efficiënt op met Dynamics 365 CRM en maakt zelf een digitale transformatie mogelijk.
GeoDynamics

GeoDynamics

Na de introductie van CRM gaat softwareontwikkelaar GeoDynamics voor een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint en Office 365.
Wuyts International

Wuyts International

Met een samenwerkingsplatform op basis van SharePoint kon deze expert in materiaalbewerking haar administratie en productie verder digitaliseren.

Waarom kiezen voor GMI?

 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons