facebookpixel
Select Page

Wij zoeken ervaring
… én jong talent!

Wil je werken in een groeiend en succesvol software- en servicesbedrijf? Neem je graag initiatief en heb je een gezonde ondernemerszin? Ben je op zoek naar een goede balans tussen flexibiliteit en verantwoordelijkheid? Werk je graag op verschillende projecten?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Wij bieden jou een pragmatische en flexibele werkomgeving, waar je jouw talent verder kan ontwikkelen en uitbreiden.

Wat vertellen Jasper en Daan over hun eerste werkervaring bij GMI?

Waarom werken bij GMI group?

Bij GMI group werk je altijd met de laatste technologie en als leidende Microsoft Dynamics 365 Gold Certified Partner in België, kunnen we je heel wat interessante projecten aanbieden bij onze klanten.

Naast een competitief salaris met tal van extra legale voordelen, investeren we actief in jouw groei door opleiding en on-the-job begeleiding.

Ook krijg jij bij ons de flexibiliteit om de werkzaamheden uit te voeren op jouw manier. Met een gezonde dosis verantwoordelijkheid uiteraard.

Michael, Software Consultant | GMI group

Daan, Software Consultant

Bij GMI krijg ik de kans om andere rollen uit te proberen en een persoonlijk groeipad uit te stippelen!

Ex-student Toegepaste Informatica

Tim, Expert Team Lead | GMI group

Tim, Expert Team Lead

GMI geeft je de kans om binnen alle fases van een project je stempel te drukken. Zo krijg ik de ruimte om de lead te nemen in het ontwikkelen van state-of-the-art-oplossingen. Die stimulerende teamgeest zorgt ervoor dat projecten naar een hoger niveau worden getild.

Michael, Software Consultant | GMI group

Hai, Business Consultant

Bij GMI voel ik mij op mijn gemak en de sfeer onder de collega’s is top. Ik kan werken op kantoor, thuis of bij de klant. De projecten zijn best uitdagend, maar nooit onmogelijk.

Nele, Operations Assistant | GMI group

Nele, Operations Assistant

Ik ben vaak op verschillende manieren betrokken bij een project. Zowel rechtstreeks met de klant aan de telefoon als achter de schermen bij de opvolging en facturatie van het project. Dat maakt het boeiend en uitdagend.

Michael, Software Consultant | GMI group

Jasper, Software Consultant

Vanaf dag één werd ik ondergedompeld in een opleidingstraject waarin ik alle aspecten van mijn job kan aanleren. Wat een droomstart!

Ex-student Toegepaste Informatica

Karel, Business Consultant | GMI group

Karel, Business Consultant

Als business consultant heb ik te maken met interessante, maar vaak ook uitdagende klantendossiers. Ik kan hier zelfstandig en in alle vrijheid aan werken, steeds gesteund door een sterke organisatie en ervaren collega’s.

Karel, Business Consultant | GMI group

Koen, Sales Consultant

Bij GMI group krijg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar nieuwe verantwoordelijkheden. Ook de toffe sfeer zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar het werk vertrek.

Michael, Software Consultant | GMI group

Tim, Software Consultant

Elke dag opstaan en voor een nieuwe uitdaging staan, maakt het werk bij GMI altijd leuk en spannend. De flexibiliteit en de vrijheid om deze uitdagingen aan te gaan, stimuleren mij ook om dit steeds opnieuw met alle plezier te doen.

Vincent, Expert Team Lead | GMI group

Vincent, Expert Team Lead

Werken bij GMI group zorgt voor een leuke uitdaging, in een toffe werksfeer.

Michael, Software Consultant | GMI group

Michael, Software Consultant

Hier heb ik de mogelijkheid om mezelf volop te ontwikkelen en kan ik mijn kennis van Microsoft Dynamics actief opbouwen. En dankzij het gediversifieerde klantenbestand, kom ik vaak in contact met bedrijven binnen zeer uiteenlopende marktvormen.

Een heldere procedure, uitgelegd van stap tot stap

Onze sollicitatieprocedure is eenvoudig en transparant.

We gaan voor open en boeiende gesprekken waarin we elkaar beter leren kennen:

1

Gesprek met de talent recruiter

Het eerste gesprek is verkennend.
We zoomen in op je eerder opgedane kennis en ervaring.
Vervolgens bespreken we jouw visie over de volgende stap in je loopbaan. Samen bekijken we hoe we daar bij GMI concrete invulling aan kunnen geven.

2

Gesprek met de 'business'

Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, maak je in een tweede gesprek nader kennis met een collega of leidinggevende. Zij vertellen je meer over de team- en projectwerking, de invulling van de functie en visie van het bedrijf.

Ben je een schoolverlater? Dan laten we je graag even meekijken in de technologieën waarmee we werken en de dagelijkse taken die aan de functie verbonden zijn.

3

Laatste gesprek en contractbespreking

Onze directie vindt het ook belangrijk om met jou te kunnen kennismaken. In een kort gesprek lichten ze de visie van GMI group verder toe en antwoorden ze op eventuele vragen die je nog hebt.
Als wij het samen zien zitten, dan zal je een concreet contractvoorstel aangeboden krijgen door de HR-manager.

A match made in heaven?
Als het langs beide kanten klikt, biedt de HR-manager jou een contractvoorstel aan met een competitief salaris, aangevuld met
tal van extra-legale voordelen.

Technologieën

#ERP

#CRM

#ECM

#BI

Openstaande vacatures

Junior Software Consultant – Microsoft Dynamics 365 / ERP

starter of schoolverlater 

Als Software Consultant voor Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV help je mee met het ontwikkelen en supporteren van ERP-applicaties bij onze klanten.

Software Consultant – Microsoft Dynamics 365 / ERP

met ervaring 

Als Software Consultant voor Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV help je mee met het ontwikkelen en supporteren van ERP-applicaties bij onze klanten.

Business Consultant – Microsoft Dynamics 365 / CRM

met kennis van Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM)

Als Business Consultant voor Microsoft Dynamics 365 Sales ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van CRM-projecten bij klanten.

Business Consultant – Microsoft 365 & SharePoint

met kennis van Microsoft 365 & SharePoint

Als Business Consultant voor Microsoft 365 & SharePoint ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van ECM-projecten bij klanten.

Business Consultant – e-Commerce

met kennis en ervaring in een vergelijkbare functie

Als Business Consultant e-Commerce ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van e-Commerceprojecten bij klanten.

Business Consultant – Microsoft Dynamics 365 / ERP

met interesse voor profesionele diensten, handel en logistiek

Als Business Consultant voor Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van ERP-projecten bij klanten, meer specifiek voor bedrijven actief in profesionele dienstverlening, handel en logistiek .

Business Consultant – Microsoft Dynamics 365 / ERP

met interesse voor service- en installatiebedrijven

Als Business Consultant voor Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van ERP-projecten bij klanten, meer specifiek voor installatie-, project- en servicegeoriënteerde bedrijven.

Business Consultant – Microsoft Dynamics 365 / ERP

met specialisatie in finance-processen

Als Business Consultant voor Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van ERP-projecten bij klanten, meer specifiek voor bedrijven actief in handel, finance en professional services.

Customer Care Program Manager

tijdelijke opdracht van + 1 jaar

Je werkt en communiceert op een heel klantgerichte manier, brengt de juiste mensen bij elkaar en je neemt ownership over de kwalitatieve uitwerking van een Customer Care-programma.

Project Manager – ERP

met kennis van Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV 

Als ERP Project Manager ben je verantwoordelijk voor het succesvol coördineren en opleveren van ERP-implementatieprojecten bij klanten.

Onze klanten aan het woord:

Solliciteer online!

Wil je ons overtuigen met jouw IT-talent? Dan moeten we dringend praten!

Aarzel niet en vul het online sollicitatieformulier in.

Of is het voor jou nog niet duidelijk in welke rol je past, maar wil je wel graag meewerken aan de groei van GMI group? Dan kijken wij er uiteraard ook naar uit om jou te ontmoeten!

De enige voorwaarde is dat je een sterke interesse hebt in software en services. Een relevante opleiding of eerdere ervaring zijn uiteraard een pluspunt.

Stuur ons alvast je gegevens, CV en motivatie.

Als het goed zit, bekijken we samen waar je het best past binnen GMI group.