GMI group is nu Microsoft Solutions Partner for Business Applications

door | 11 oktober 2023

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we met succes de Microsoft Solutions Partner Designation voor Business Applications hebben behaald. Dit is een erkenning voor partners die de nodige kennis en ondersteuning kunnen aantonen van Microsoft Cloud-implementaties.

Microsoft heeft vorig jaar de Gold en Silver Competencies definitief stopgezet en heeft het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program gelanceerd. Dit nieuwe programma is ondertussen al uitgebreid en hernoemd naar Microsoft AI Cloud Partner Program.

Het nieuwe programma is dus volledig geënt op het aantonen van de nodige kennis en ondersteunen van Microsoft Cloud-implementaties. Ook naar de toekomst toe, met steeds meer het omarmen van de nieuwste AI-mogelijkheden binnen Microsoft-oplossingen.

We zijn dan ook ongelooflijk trots dat GMI group binnen het nieuwe Microsoft AI Cloud Partner Program is erkend als een Microsoft Solutions Partner for Business Applications. Deze erkenning wordt bekomen door het behalen van de nodige scores binnen de verschillende domeinen zoals performantie (aantal nieuwe klanten), kennis (behaalde certificaten) en gerealiseerde klantensuccessen (aantal nieuwe implementaties en behaalde groei).

We wensen dan ook onze medewerkers te danken om mee te werken aan het behalen van deze nieuwe erkenning binnen het nieuwste Microsoft programma.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief