GMI group opnieuw Companial ‘Partner of the Year 2023’

door | 16 jun 2023

Net als vorig jaar mag GMI group de ‘Partner of the Year (2022/2023)’ award in ontvangst nemen van Companial. Als Dynamics Parter zijn we trots dat we deel uitmaken van deze professionele community en blikken we alvast vooruit op een succesvol 2024!

Companial is het grootste en snelstgroeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics Partners. Ze ondersteunen resellers en ISV’s met diensten die gericht zijn op het vergroten van omzet, het verlagen van kosten en het verbeteren van winstgevendheid. Dat is de grootste en verreweg belangrijkste troef van deze unieke partnergemeenschap, die in februari 2022 ontstond uit de samenwerking van 1ClickFactory en QBS Group.

De Companial Partners gaan verder dan verwacht en leveren slimme oplossingen die de complexe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd voor staan, oplossen. Van het faciliteren van virtuele communicatie en samenwerking tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te benutten met Azure cloudservices en meer. Zo tonen partners een ware toewijding aan klanten, de impact van hun oplossingen op de markt en inzet van Microsoft-technologieën.

De Companial Partner Award wordt dan ook toegekend aan Dynamics Partners die uitblinken in professionaliteit, efficiëntie en creativiteit. Companial wil met haar diensten kunnen bijdragen aan dit succes.

GMI group | Companial Partner of the Year 2023

De uitstekende performance en de consistente groei in de Cloud business, gecombineerd met een volledig commitment aan het Microsoft Dynamics 365-platform. Dat is de basis voor deze verdiende award. Laat 2023 en 2024 voor veel GMI klanten het jaar van de Microsoft Cloud worden met alle seinen op groen!

Hans Bartsen

Country Lead Belgium, Companial

Het geeft een boost om opnieuw Partner of the Year te zijn met alle bijhorende felicitaties. Alle complimenten voor de GMI’ers die zich elke dag hard inzetten onder de spotlight van cloud-transformatie en change. Want, dat onze brede investeringen in expertise omtrent het Microsoft BizApps- en Power Platform speciaal opgemerkt worden, is heel fijn om te horen.

Mede door ons partnership met Companial, worden bij GMI de nodige competenties opgebouwd en rijpen de inzichten. We zijn reeds partner sinds 2014 en daar hebben we nog geen seconde spijt van!

Koen Van de Vel & Ludo Van Baelen

Managing Directors, GMI group

Koen Van de Vel
Ludo Van Baelen

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief