facebookpixel
Selecteer een pagina

De start van uw digitale werkplek!

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerking… in een gebruiksvriendelijke omgeving, dat is de doelstelling van een goed uitgebouwd intranetplatform.

Daarom ontwikkelde GMI een eigen oplossing op basis van SharePoint-technologie. Een oplossing die veel verder reikt dan een standaard intranet.

Want behalve een centrale opslag van alle bedrijfs- of productinformatie, draagt dit intranet meteen bij aan een betere communicatie binnen uw organisatie!

Bekijk de webcast!

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Ontdek de oplossing die verder reikt dan een standaard intranet…

Een digitale werkomgeving die iedereen samenbrengt

Een intranetomgeving draagt bij aan uw bedrijfscultuur. Hier staat vooral de communicatie tussen uw medewerkers onderling centraal. Denk aan de verschillende departementen die allemaal hun ruimte hebben waar ze informatie, documentatie en kennis kunnen delen met de rest van de organisatie.

Want behalve een centrale opslag van bedrijfs- en productinformatie, draagt een geavanceerd intranetplatform bij aan de communicatiehygiëne binnen uw organisatie. Het resultaat? Een significante daling van interne mailstromen.

Onze intranetoplossing – op basis van SharePoint – biedt een gestructureerd overzicht van alle bedrijfsinformatie, met links naar andere tools en applicaties. Het is voor uw medewerkers ook een centrale kennisbank van waaruit dagdagelijkse taken starten.

Kortom, het intranet als nieuwe digitale werkplek stelt alle informatie voor iedereen ter beschikking en laat uw organisatie groeien!

GMI group | Intranet als start van uw digitale werkplek

Wat zeggen onze klanten?

Wij ondersteunen u met het uitbouwen van een professioneel intranet, ongeacht de sector.
Ook organisaties met meerdere filialen.

Samen werken we aan een intranetomgeving die voor een gestroomlijnde samenwerking moet zorgen. Zo nemen we onze meer dan 650 medewerkers mee in het volbrengen van onze maatschappelijke opdracht.

Margo Nulens

Algemeen directeur, KIDS vzw

Door onze wereldwijde groei is er nood aan communicatie en samenwerking op een uniforme manier. Wij zetten volop in op digitalisering en op de uitbreiding van onze kennisdatabank over alle entiteiten heen. 

Tom Vermeulen

CEO, Roam Technology

Ook zij kozen voor een samenwerkingsoplossing van GMI:

Bekijk de mogelijkheden

Onze intranetoplossing – op basis van SharePoint – biedt u niet enkel een gestructureerd archief van uw bedrijfsinformatie. Het optimaliseert de communicatiehygiëne in uw organisatie d.m.v. aparte pagina’s per departement waar telkens nieuws en bestanden kunnen gedeeld worden met de afdeling. Het belangrijkste nieuws wordt op de homepage gebundeld, zodat iedereen up-to-date is met de laatste communicatie.

Beheer en plan al uw bedrijfsactiviteiten in het event-beheersysteem dat gekoppeld is aan Outlook. Zo kan u de geplande events rechtstreeks in uw persoonlijke Outlook kalender laden.

Als kloppend hart van voor alle communicatie kan u via de medewerkersgids zoeken naar collega’s volgens trefwoorden en kan u direct een call opzetten of een mail sturen. Op één pagina vindt ook al de tools terug die u helpen om uw dagdagelijkse taken uit te voeren.

Een eigen pagina voor elke afdeling

 

 • Elke afdeling binnen uw organisatie krijgt een eigen departementpagina op het intranet.
 • Op deze pagina vindt u in een nieuwsoverzicht alle artikels terug die de afdeling geüpload heeft.
 • Elke departementpagina wordt voorzien van informatieblokken. Deze blokken kunnen documenten, mediabestanden of een link naar een externe tool bevatten die de afdeling gebruikt.
Intranet: departementpagina | GMI group
T

Gestructureerd archief van alle bedrijfsdocumenten

 

 • In de documentbibliotheek vindt iedereen eenvoudig alle documenten terug door gebruik te maken van filters of trefwoorden.
 • De zoekfunctie is zo krachtig dat u kan zoeken tot in documenten zelf.
Intranet: documentbibliotheek | GMI group
w

Contactlijsten zijn verleden tijd

 

 • Dankzij een moderne medewerkersgids kan u in een mum van tijd alle contactgegevens terugvinden van de collega die u zoekt.
 • U vindt er niet enkel de gegevens terug, maar u kan uw collega ook direct contacteren via een video call of meeting met Microsoft Teams of een mail sturen via Outlook.
Intranet: medewerkersgids | GMI group

Een overzicht van alle bedrijfsnuttige links

 

 • Geef eenvoudig een overzicht weer van allerlei tools, websites, externe applicaties, … die dagdagelijks worden gebruikt op de werkvloer.

Check onze blog

Lees hier enkele recente nieuwsberichten of ga aan de slag met onze tips en tricks.

Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks in Teams

Boost uw productiviteit met Microsoft Tasks (in Teams)

Met Microsoft Tasks, de vernieuwde planner app in Teams, beheert u voortaan uw taken op een coherente manier. Tijd om de features even onder de loep te nemen...
Techlink - Confederatie Bouw | 7 redenen om uw installatiebedrijf te digitaliseren

8 redenen om uw installatiebedrijf te digitaliseren

Enkele quotes uit de dagdagelijkse praktijk die aantonen aan dat bedrijfskritische toepassingen nog te weinig benut worden, ook in de wereld van installatietechniek. Techlink - november 2020
Bouwbedrijf - Confederatie Bouw | Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

Vlaamse bouw maakt werk van digitalisering

"Vier op de vijf bouw- en installatiebedrijven maken werk van de digitalisering in hun onderneming. Dat blijkt uit een online onderzoek van software- en servicesbedrijf GMI group." Bouwbedrijf - oktober 2020
10 redenen om Power BI te gebruiken voor bedrijfsanalyses

10 redenen om Power BI te gebruiken voor bedrijfsanalyses

Microsoft Power BI wordt steeds populairder bij bedrijven die op zoek zijn naar betere inzichten, interactieve dashboards en uitgebreide rapportage. Ook Gartner en Forrester delen die mening. Lees hier waarom.

Waarom kiezen voor GMI?

 • Eén bedrijf, één oplossing

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. GMI group staat met het 4D Solution Concept garant voor een totaalbenadering waarbij - naast ERP en CRM - ook portalen en samenwerkingsplatformen (ECM) en BI deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek!

 • Uw toekomst veilig gesteld

Wij bieden oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het meest betrouwbare en toekomstgerichte softwareplatform van Microsoft. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren, samen met een netwerk van partners waar GMI group toonaangevend is.

 • Onze mensen maken het verschil

Onze 98 GMI-ers zorgen dagelijks voor uw automatisatie met verstand van zaken. Wij investeren permanent in kennis en kunde en zorgen voor een feel good cultuur bij onze mensen... want zij maken nu eenmaal het verschil.

Contacteer ons