facebookpixel
Selecteer een pagina

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Verbind mensen en processen met elkaar

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig te gebruiken en aan te passen is.

Verbind finance, sales, service en operations om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te verbeteren en groei mogelijk te maken.

Bekijk onze webinars!

Start uw digitale werkplek met een professioneel intranet

Efficiëntie, kennisdeling en samenwerken in een gebruiksvriendelijke omgeving!

Eenvoudig en overzichtelijk projecten beheren in de wegenbouw

Maak komaf met ongestructureerde informatie met SharePoint

Houd uw cashflow onder controle met Business Central

Een beter beheer en inzicht van uw financiële gezondheid in tijden van crisis

Overbrug de kloof tussen sales en marketing met CRM en ClickDimensions

Marketing automation, volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Sales!

Doe samen meer met de kant-en-klare apps in Microsoft Teams

4 onmisbare toepassingen om online nog beter samen te werken

Bedrijfsprocessen zonder silo's

Integreer al uw bedrijfsactiviteiten en verhoog de efficiëntie met geautomatiseerde taken en workflows – allemaal geïntegreerd in vertrouwde Office-hulpprogramma’s zoals Outlook, Word en Excel.

Actueel inzicht

Bereik betere resultaten door al uw bedrijfsfuncties (interne en externe) beter te analyseren en te optimaliseren. Dat kan door toonaangevende intelligente technologieën van Microsoft te integreren.

9

Gebouwd om te evolueren

Begin snel, groei op uw eigen tempo en pas alles in realtime aan met een flexibel platform dat het gemakkelijk maakt om Business Central uit te breiden op basis van uw veranderende bedrijfsbehoeften.

Een alles-in-één
ERP-oplossing

 

 

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central integreert u al uw bedrijfsactiviteiten in één oplossing. Door alle data van de afdelingen aankoop, verkoop, magazijn en service te bundelen, zal de bedrijfsvoering van uw hele onderneming vanuit slechts één systeem plaatsvinden.

 

U krijgt het totale overzicht door de bedrijfs- en financiële informatie van de hele onderneming te verzamelen, zodat het beheer van uw financiën veel efficiënter zal verlopen.

 

Uiteraard volledig geïntegreerd met Office 365 en in de cloud. Eenvoudig, snel en efficiënt.

 

Kortom, met Microsoft Dynamics 365 Business Central bent u goed op weg naar een digitale transformatie.  

Bekijk video

Ontdek de mogelijkheden

Met Dynamics 365 Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud, met behoud van dezelfde functionaliteiten. Het is één complete oplossing met ingebouwde intelligence, die naadloos kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-cloudservices zoals Office 365.

Verder kan het worden aangepast of uitgebreid voor specifieke industriële behoeften met zogenaamde PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

Efficiënt financieel beheer

 

 • Neem onderbouwde beslissingen 
  Koppel de gegevens van de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties om te komen tot een totaaloverzicht van uw bedrijf. Breng de financiële prestaties in realtime in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.
 • Versnel de financiële afwikkeling en rapportage 
  Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder te bruskeren.
 • Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses
  Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en te analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.

Automatiseer en beveilig uw toeleveringsketen

 

 • Optimaliseer voorraadniveaus
  Maak gebruik van ingebouwde intelligence om te voorspellen wat wanneer moet worden aangevuld. Koop alleen wat u nodig hebt met dynamisch geactualiseerde voorraadniveaus.
 • Vermijd verlies en verminder tekorten
  Zorg voor precies de juiste inventaris door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. Als de gevraagde items niet op voorraad zijn, krijgt u voorstellen voor vervanging.
 • Maximaliseer uw omzet
  Voorkom overbodige of zelfs frauduleuze voorraadaankopen via goedkeuringswerkstromen.

Slimmere verkoop en betere klantenservice

 

 • Meer waarde doorheen de ganse verkoopcyclus
  Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van de ingebouwde mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.
 • Verhoog de verkoopproductiviteit
  Versnel het proces van offerte tot betaling. Reageer snel op verkoopgerelateerde informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen.
 • Lever uitzonderlijke service
  Krijg een uitgebreid overzicht van servicetaken, workloads en de vaardigheden van werknemers zodat u effectief resources kunt toewijzen en zaken sneller tot een oplossing kunt brengen.
Z

Perfect projectbeheer, binnen budget

 

 • Blijf binnen het budget
  Maak, beheer en volg uw projecten met time sheets en geavanceerde mogelijkheden voor budgetbeheer, kostprijsberekening en rapportage. Ontwikkel, wijzig en beheer budgetten om de winstgevendheid van projecten te borgen.
 • Plan met precisie
  Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en sales. Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes.
 • Analyseer de projectprestaties
  Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.

Optimaliseer uw bedrijfsactiviteiten

 

 • Beheer van prognose tot uitvoering
  Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders aan te maken.
 • Efficiënt magazijnbeheer
  Realiseer een efficiënte orderverwerking met holistische weergaven. Traceer elke artikeltransactie op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden.
 • De optimale productie
  Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en resources om productieschema´s te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen

Goed op weg naar een digitale transformatie

In het tijdperk van digitale transformatie is het begrip “verandering” de nieuwe standaard geworden. Of we dit goed vinden of niet… het is nu eenmaal zo. Bijgevolg is er in alle sectoren van het socio-economische leven een drastische evolutie aan de gang. Door realtime op flexibele cloudplatformen te werken, kunnen bedrijven voldoen aan steeds veranderende behoeften binnen hun zakelijk netwerk (klanten, leveranciers, onderaannemers, …).

Hun competitief voordeel? Het verzamelen van uitgebreide gegevens, resultaten intelligent analyseren en reageren met geavanceerde bedrijfssoftware. De meer succesvolle organisaties plukken hier vandaag al de vruchten van.

Microsoft volgt – én maakt – met Dynamics 365 Business Central deze trendverschuiving door haar systemen voortdurend te verbeteren, te herdenken en te vernieuwen. Wie meesurft op deze golf zal steeds delen in een concurrentieel voordeel van significante aard.

Waarom kiezen voor GMI?

 • Uw toekomst veilig gesteld

Microsoft Dynamics 365 Business Central is alleen verkrijgbaar via het netwerk van Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) Partners. Als Microsoft Gold Partner beschikt GMI group over deze competentie. Zo kiest u voor een oplossing die in de toekomst zal blijven evolueren en ondersteund worden door het belangrijkste softwarebedrijf ter wereld

 • Eén bedrijf, één oplossing

Het draagvlak voor onze automatiseringsstrategie is sinds 2010 het zogenaamde GMI 4D Solution Concept. Ook vandaag bewijst dit concept opnieuw zijn degelijkheid en is volledig ‘future proof’. GMI group is als geen andere solution partner in het Dynamics 365-landschap beter geplaatst om met verstand van zaken klanten en prospecten te adviseren hoe – evolutief – om te gaan met de nieuwste generatie Microsoft business solutions.

 • Wij spreken uw taal

Waarom kozen honderden toonaangevende ondernemingen al voor GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken uw taal en denken actief mee vanuit uw specifieke problematiek! Kortom, we bespreken samen met u uw zakelijke automatiseringswensen en helpen ze graag waar te maken.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

+32 14 57 49 10

Head Office

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Belgium

Gent Office

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde, Belgium

Brussels Office

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem, Belgium

BE 0458.524.542

onze oplossingen

GMI totaaloplossingen (Gsolutions)
Gbuild
Gservice
Gtrade
Gfinance

GMI snelle-startoplossingen
GeCommerce
bouwix
GMI Intranet

uw sector