GMI is ‘Pipol Partner of the Year’!

door | 25 januari 2017

Op 25 januari werd GMI group op de Pipol Partner World Conference in Stockholm als toegewijde partner uitgeroepen tot “Partner of the Year 2016”. We zijn dan ook enorm verheugd met deze award, die uitgereikt werd op basis van onze “overall performance” in het afgelopen jaar.

De toekenning gebeurt op basis van het vermogen om te denken, werken en handelen als één Pipol-bedrijf en heeft betrekking op een uniforme aanpak inzake marketing, verkoop en/of oplevering.

Als partner van Pipol, kan GMI group met Microsoft Dynamics NAV en CRM tegemoet komen aan de wensen van klanten die hun activiteiten willen uitbreiden in andere landen. Tegelijkertijd zijn we ook actief als implementatiepartner voor buitenlandse bedrijven die een filiaal willen vestigen in België.

Onze vaste relatie met Pipol stelt ons in staat om u te helpen de controle te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en de samenwerking op meerdere locaties en culturen te stimuleren en realiseren.

GMI groep werkt samen en vertegenwoordigt Pipol in België. Samen zijn we er voor u – vóór, tijdens en na uw internationale project – en op een permanente basis na de implementatie.

0 reacties

Archief