GMI voor het derde jaar op rij Companial ‘Partner of the Year’

door | 22 mei 2024

Voor het derde jaar op rij mag GMI group de ‘Partner of the Year (2024)’ award in ontvangst nemen van Companial. Als Dynamics Partner zijn we trots dat we deel uitmaken van deze professionele community en blikken we alvast vooruit op een succesvol 2025!

Companial is het grootste en snelstgroeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics Partners. Ze ondersteunen resellers en ISV’s met diensten die gericht zijn op het vergroten van omzet, het verlagen van kosten en het verbeteren van winstgevendheid. Dat is de grootste en verreweg belangrijkste troef van deze unieke partnergemeenschap, die in februari 2022 ontstond uit de samenwerking van 1ClickFactory, QBS Group en Plataan.

De Companial Partners gaan verder dan verwacht en leveren slimme oplossingen die de complexe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd voor staan, oplossen. Van het faciliteren van virtuele communicatie en samenwerking tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te benutten met Azure cloudservices en meer. Zo tonen partners een ware toewijding aan klanten, de impact van hun oplossingen op de markt en inzet van Microsoft-technologieën.

De Companial Partner Award wordt dan ook toegekend aan Dynamics Partners die uitblinken in professionaliteit, efficiëntie en creativiteit. Companial wil met haar diensten kunnen bijdragen aan dit succes.

GMI group | Companial Partner of the Year 2024

GMI group mag trots zijn op hun uitstekende positie die ze innemen in de 2024 KMO markt. Dit wordt wederom bevestigd met de ‘Partner of the Year 2024’ Award vanuit Companial. Consistentie, goede projecten en een verdere groei kenmerken deze voortreffelijke Microsoft-partner met een uitstekend track record in Business Central-implementaties.

Hans Bartsen

Country Lead Belgium, Companial

Het geeft een boost om opnieuw Partner of the Year te zijn met alle bijhorende felicitaties. Alle complimenten voor de GMI’ers die zich elke dag hard inzetten onder de spotlight van cloud-transformatie en change. Want, dat onze brede investeringen in expertise omtrent het Microsoft BizApps- en Power Platform speciaal opgemerkt worden, is heel fijn om te horen.

Willem van Rooij

Sales Manager, GMI group

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief