Hier is plaats voor (nog) meer talent!

door | 14 juni 2018

GMI group zet net als vorig jaar sterk in op het aantrekken van nieuw talent. Vandaag tellen we ruim 80 medewerkers en voor het komende jaar zetten we nog eens in op minstens 20 extra business en software consultants.

“Net als onze Rode Duivels heeft GMI group de ambitie om mee te spelen op topniveau. We liften dan ook graag mee op de voetbalgekte en lanceren de komende weken zelfs een speciale wervingscampagne op sociale media, in pure WK-stijl”, aldus commercieel en operationeel directeur Ludo Van Baelen.

De strategie en ambitie van GMI group bouwt ook verder op de evolutie naar een nieuwe generatie van bedrijfstoepassingen die bij Microsoft werd ingezet. Met Dynamics 365 Business Central lanceerde Microsoft recent een platform dat klaar is voor de digitale toekomst. De sterke functionaliteiten van zowel de ERP- als de CRM-suite worden verder geïntegreerd met Office 365 en Power BI. Voor GMI group is dit een schot in de roos. We bieden met ons 4D Solution Concept namelijk al jaren een geïntegreerd aanbod aan de midmarket.

Met meer dan 450 klanten en als toonaangevende Microsoft Dynamics Partner in België, kunnen we onze medewerkers heel wat interessante projecten bieden bij onze klanten. Zowel functionele als technische kennis en ervaring in de Microsoft-stek zijn welkom, maar ook gedreven jongeren die graag de Dynamics-wereld willen leren kennen. Zij krijgen de kans om actief kennis op te bouwen en zichzelf te ontplooien in één of meerdere expertisedomeinen: ERP, CRM, ECM en BI.

Als Dynamics Consultant kies je voor een boeiende uitdaging met veel klantencontact in een toekomstgerichte technologie. Het is vandaag de dag niet makkelijk om mee te strijden in de ‘war for IT-talent’, maar toch zijn we ervan overtuigd dat we onze groei in medewerkers opnieuw kunnen realiseren.

Wil jij ook mee scoren met de enthousiaste ploeg van GMI group? Check vandaag nog onze vacatures!

0 reacties

Archief