Gservice en Gbuild zijn Certified for Microsoft Dynamics NAV

door | 3 feb 2017

Met trots kondigen we aan dat na Gbuild, onze eigen ontwikkelde oplossing Gservice officieel gecertificeerd is als oplossing voor Microsoft Dynamics NAV. Dit betekent dat onze oplossing voldoet aan aan de hoogste standaard van software-oplossingen die door Microsoft Partners ontwikkeld worden.

Net als Gbuild, draagt Gservice sinds vandaag ook het “Certified for Microsoft Dynamics”-logo.

Het certificaat toont aan dat Gservice en Gbuild compatibel zijn met Microsoft Dynamics NAV en dat de ontwikkeling van deze oplossingen volledig conform de strenge kwaliteitsnormen is die Microsoft vooropstelt. De integratie met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV werd uitvoerig getest door VeriTest, een onafhankelijke service van Lionbridge.

GMI group is als Gold Certified Partner ingeschreven in het Microsoft Partners Service Plan en kan daarom gecertificeerde oplossingen aanbieden en verkopen. Dit garandeert ook de kwaliteit van dienstverlening naar onze klanten toe. Bijkomende voorwaarde is de oplossing bij onze klanten geïmplementeerd werd en effectief in gebruik is. En tenslotte moeten onze klanten bereid zijn om de gecertificeerde oplossing aan te bevelen.

Meer informatie:

Gservice ondersteunt de bedrijfsprocessen bij installatie- en servicebedrijven (ERP) en leidt de document- en werkstromen (Enterprise Content Management) tussen de back-office, techniekers en externe partijen in goede banen leiden. Geïntegreerde en aangepaste rapporteringen (Business Intelligence) leggen de basis voor de juiste beslissingen op strategisch en operationeel niveau. En tenslotte behoort ook een koppeling met CRM tot de mogelijkheden binnen Gservice: zo kan men maximaal doelgericht werken met klanten, leveranciers, partners en relaties.

Gbuild heeft alle functionaliteiten die een bouwonderneming nodig heeft. En dit, binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Office 365. De uitdagingen als bouwonderneming zijn dan ook niet min: de calculatie in goede banen leiden, de stand van zaken van uw werven opvolgen, kosten correct toewijzen aan ieder project, uw nacalculatie uitvoeren en zo snel mogelijk factureren…

0 reacties

Archief