“Make a smooth start” bij GMI group

door | 27 feb 2019

Op 27 februari stonden we – samen met 203 andere bedrijven – op de jobbeurs van Thomas More Hogeschool in Geel. Als software en servicesbedrijf mikten we vooral op 3e jaarsstudenten in de toegepaste informatica.

Na onze campagne “Neem een knallende start” van vorige jaar, waarbij we 350 GMI-popcorndoosjes uitdeelden tijdens de beurs. Wilden we opnieuw leuk voor de dag komen bij het aankomend jong professioneel geweld. We gingen voor “Make a smooth start at GMI group” en deelden 400 smoothies uit. Het werd een kleurrijke, frisse en gezonde kennismaking voor velen.

Onze collega’s Tim, Loran en Brent, drie ex-studenten van Thomas More, wisten als de beste de studenten aan te spreken en te overtuigen om hun CV bij ons achter te laten. Nu eerst nog die eindmeet halen in juni. Daarna ligt de professionele IT-wereld voor deze studenten open!

#daarwilikwerken

Naast een dynamische werkomgeving met professionele opleidingen en reële doorgroeimogelijkheden, krijg je bij GMI group ook een ruim opgebouwd verloningspakket. Bovenop een competitief salaris worden ook tal van extralegale voordelen voorzien waaronder een bedrijfswagen, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering.

 

Interesse? Bekijk onze openstaande vacatures!

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief