100 medewerkers… and still counting!

door | 15 mrt 2021

Op maandag 15 maart verwelkomen we onze 100ste medewerker. Ondanks de coronacrisis blijft GMI group groeien en zien we het aantal medewerkers in onze kantoren in Oevel en Gent gestaag toenemen. Toch blijft de nood aan business en software consultants hoog.

“We blijven dan ook inzetten op groei, mensen … én competenties. Het afgelopen werkjaar mochten wij al 11 nieuwe collega’s verwelkomen en zo zitten we aan de magische 100 vandaag”, zegt HR manager Ilse Daems.

Ilse Daems

“Dat cijfer halen was uiteraard geen doel op zich maar conform ons business plan was het wel onze ambitie om tegen 30 juni met 110 GMI-ers te zijn”, vervolgt Ilse. “Dit zijn zowel functionele als technische profielen alsook project managers. Op die manier versterken we al onze teams ter ondersteuning van de brede solution offering van GMI group.”

Maar de teller staat niet stil, want in de komende weken zullen nog een drietal nieuwe collega’s starten.

“De nood aan competente business en software consultants blijft hoog. Er ligt veel werk op de plank binnen al onze business domeinen dus we zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en gedreven mensen die mee hun schouders willen zetten onder ons verhaal. We zetten zowel in op ervaren profielen als op jong talent”, vult managing director Ludo Van Baelen nog aan.

Ludo Van Baelen

Zo heeft GMI op 9 maart nog deelgenomen aan de jobbeurs van de Thomas More Hogeschool om schoolverlaters aan te trekken. Zij krijgen bij GMI de kans om actief kennis op te bouwen en zichzelf te ontplooien in één of meerdere automatiseringsdomeinen. Voor de ervaren profielen is het een stuk moeilijker om de juiste invulling te vinden. GMI zoekt mensen met specifieke business ervaring binnen de wereld van Microsoft Business Applications en dat is een schaarse markt.

GMI group | Jobbeurs Thomas More Hogeschool

“Toch hebben we er goede hoop op dat we onze groeidoelstellingen zullen kunnen invullen. Op onze website kan je onze vacatures terugvinden. Wie interesse heeft ontvangen we graag – coronaproof – voor een goed gesprek op de koffie in onze kantoren in Oevel of Gent”, besluit Ilse nog.

Waarom werken bij GMI group?

Bij GMI group werken we met de laatste technologie en als leidende Microsoft Dynamics 365 Gold Certified Partner in België, kunnen we heel wat interessante projecten aanbieden bij onze klanten.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief