GMI group behaalt Silver Partner Competency voor Data Analytics

door | 8 november 2019

GMI group behaalde recent ook de “Silver – Data Analytics” Competency als Microsoft Partner. Hiermee bevestigt Microsoft dat GMI group voldoende expertise, referenties en nieuwe klanten heeft om onze kennis in Power BI te demonstreren.

Naast de eerder behaalde Gold Competency voor Enterprise Resource Planning en Silver Competency voor Small and Midmarket Cloud Solutions, beschikt GMI group nu ook over de Silver Competency voor Data Analytics.

Deze nieuwe kwalificatie betekent dat we onze klanten kunnen helpen gegevens te benutten door het gebruik van Power BI om dieper te graven en het toekomstige succes van hun bedrijf te voorspellen door middel van Machine Learning en Predictive Analytics. Onze gecertificeerde experts kunnen uw huidige technologie analyseren en beginnen met het verzamelen van vitale gegevens die vervolgens kunnen worden gecentraliseerd en gebruikt om rijke visualisaties te leveren via een aangepast dataportaal met behulp van de Power BI-softwaresuite van Microsoft.

Kortom, met deze competenties kan GMI group – meer dan ooit – KMO’s en grote organisaties ondersteunen met geïntegreerde totaaloplossingen.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief