Wij blijven investeren in medewerkers… en kennisopbouw

door | 4 oktober 2019

GMI group blijft onveranderd investeren in haar medewerkers en hun kennisopbouw. Sinds het begin van dit werkjaar hebben we ons teams versterkt met maar liefst 9 nieuwe medewerkers.

Ook werd de afgelopen maanden fors geïnvesteerd in verdere kennisopbouw. Zo kunnen we onze klanten professioneel ondersteunen en adviseren in hun automatiseringsprojecten…. mét kennis van zaken.

Sinds het begin van dit werkjaar verwelkomden we nieuwe medewerkers op verschillende domeinen: 2 business consultants, 2 software consultants, 1 solution expert, 1 sales consultant, 1 administratief medewerker, 1 projectmanager en 1 solution architect.

We hebben hier ook weer ingezet op een gezonde mix tussen jonge dynamiek en mensen met reeds heel wat jaren ervaring op de teller. Een mooie balans die we graag blijven nastreven. We mogen dan ook fier zijn dat we vandaag maar liefst 90 gedreven medewerkers hebben die elke dag het beste van zichzelf geven !

Ook kennisopbouw is een fundamentele pijler van GMI’s people management. Als groeiend en toonaangevend software en servicesbedrijf willen we up-to-date blijven in het steeds veranderende technologische landschap om onze klanten met kennis van zaken te kunnen adviseren in hun automatiseringsprojecten. Zo stond er onder meer een uitgebreide development training in de nieuwe Business Central AL-codering op het programma.

GMI group | #daarwilikwerken

GMI group houdt vinger aan de pols en daar kan u als klant alleen maar baat bij hebben. Dit sluit bovendien perfect aan bij het nieuwe jaarthema van GMI group, nl. “Connected“. We blijven in het nieuwe werkjaar “connected” met onze klanten, zodat we als Microsoft Gold Partner het beste voor hen kunnen bieden. Maar evengoed “connected” met onze mensen, want zij garanderen tenslotte onze kennis van zaken.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief