GMI group is Companial ‘Partner of the Year 2021’

door | 13 mei 2022

Op het Companial Connect Event voor Microsoft Dynamics Partners – voorheen QBShare – werd GMI group verkozen tot ‘Partner of the Year 2021’ in België. Wij zijn verheugd om deze award in ontvangst te nemen en blij dat we deel uitmaken van deze professionele community!

Companial is het grootste en snelst groeiende, internationale netwerk van Microsoft Dynamics partners. Ze ondersteunen resellers en ISV’s met diensten die gericht zijn op het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de winstgevendheid. Dat is de grootste en verreweg belangrijkste troef van deze unieke partnergemeenschap, die in februari 2022 ontstond uit de samenwerking van 1ClickFactory en QBS Group.

1ClickFacory en QBS Group waren voorheen gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Business Applications en leverden services en licenties aan Microsoft Dynamics Partners. Companial komt nu op de markt met een duidelijke visie om de preferred community te worden voor elke Microsoft Dynamics professional.

De partners van Companial gaan verder dan het leveren van tijdige oplossingen die de complexe uitdagingen oplossen waarmee bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd – van communiceren en virtueel samenwerken tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te realiseren met Azure-cloudservices en meer.

De Companial Partner Award wordt dan ook toegekend aan Dynamics Partners die uitblinken in professionaliteit, efficiëntie en creativiteit. Companial wil met haar diensten kunnen bijdragen aan dit succes.

We zijn erg blij en trots met het winnen van de Companial Partner award. Dit is opnieuw een bevestiging dat we mooie resultaten behalen in de Microsoft Dynamics Community. Veel dank aan ons team bij GMI group om dit mogelijk te maken!

Koen Van de Vel, Managing Director, GMI group

GMI group | Companial Partner of the Year 2021
Gefeliciteerd GMI group met deze welverdiende award! Een voorbeeld voor veel Companial partners door gebruik te maken van diverse services, waaronder upgrades via Companial (formerly known as 1ClickFactory). Daarnaast duidelijke focus, visie en gericht op kwaliteit.
Ronald Hoek

Partner Success Manager Belgium, Companial

2 nieuwe reacties

 1. Werner Schraepen

  Dank je wel Koen, Ludo, Willem en team.
  Al meer dan 6 jaar mag ik jullie Partner Manager zijn.
  Het is een plezier om met jullie samen te werken.

  Reageer
  • GMI group

   Beste Werner, dat kunnen we alleen maar beamen 😉 Ook jullie bedankt voor de fijne samenwerking!

   Reageer

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief