GMI group is QBS ‘Partner of the Year 2020’

door | 22 april 2021

Op het jaarlijkse QBShare evenement voor Microsoft Dynamics Partners werd GMI group verkozen tot ‘Partner of the Year 2020’ in België. Wij zijn verheugd om deze award in ontvangst te nemen en blikken vooruit op een succesvol 2021.

QBS Group is het grootste en snelst groeiende, internationale netwerk van Microsoft Dynamics Partners. Ze ondersteunen  partners – resellers en ISV’s – met diensten die gericht zijn op het verhogen van de omzet, het verlagen van kosten en het verbeteren van de winstgevendheid. De partner community is dan ook de grootste en verreweg belangrijkste troef voor een succesvolle samenwerking.

QBS partners gaan verder dan het leveren van tijdige oplossingen die de complexe uitdagingen oplossen waarmee bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd: van virtuele communicatie en samenwerking tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te realiseren met Azure-cloudservices, en nog veel meer.

“Het is een eer voor ons om de QBS Group Partner Award toe te kennen aan partners die hun echte toewijding aan klanten, de impact van hun oplossing op de markt en voorbeeldig gebruik van Microsoft-technologieën hebben aangetoond,” aldus QBS Group.

Het partnernetwerk en de onderlinge samenwerking hebben een groot verschil gemaakt in het leveren van innovatieve en unieke diensten en oplossingen om problemen op te lossen voor onze klanten.

GMI group blonk uit in nagenoeg alle productlijnen. Upgrade services bij 1ClickFactory, CSP-omzet en nieuwe klanten door een aanpak gebruik makend van de volledige offering van Microsoft: ERP, CRM, SharePoint, Power Apps, etc.

Werner Schraepen

Partner Success Manager Belgium, QBS Group

1 reactie

  1. Janno Treur

    Van harte gefeliciteerd Koen, Ludo, Nele, Willem en de rest van het GMI team. Jullie zijn terechte winnaar.

    Reageer

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief