GMI group lanceert videohandleidingen voor klanten en potentiële eindgebruikers. Met een eigen kanaal op het online educatief platform van Plataan TV, bieden we hen de mogelijkheid om softwaretoepassingen te leren kennen en hun professionele vaardigheden bij te schaven. Op eigen tempo, waar en wanneer ze willen.

Plataan TV is een online educatief platform met Nederlandstalige videohandleidingen over Microsoft Dynamics NAV, CRM, SharePoint en PowerBI. De video’s zijn gericht op de gebruikers van de software en garanderen een efficiënt gebruik van de toepassing. Met een jaarabonnement krijgt u toegang tot alle beschikbare video’s.

U vindt een groot aanbod aan Nederlandstalige videohandleidingen over Microsoft Dynamics NAV, CRM, SharePoint en PowerBI.

Automatiseren met verstand van zaken

GMI 4D Solution Concept

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook CRM, BI en ECM deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Tournée 365

Tournée 365 | GMI group

Tournée 365 is een initiatief van GMI group i.s.m. diverse technologie- en business partners, belangenorganisaties, beroepsverenigingen en klanten.


Contacteer ons