GMI group nu Platinum Partner van ClickDimensions

door | 8 juli 2020

GMI group bouwt verder op haar positie als toonaangevende ClickDimensions Partner en behaalt nu ook Platinum Status. Dit is het hoogste partnership level, waardoor we tot de topprestatielaag van het wereldwijde partnernetwerk behoren.

ClickDimensions is als marketing cloud het enige uniforme platform voor marketingtechnologie, -analyse en -services dat exclusief gemaakt is voor organisaties die Microsoft Dynamics 365 Sales gebruiken.

Met de recente Platinum Partner Status versterkt GMI group haar positie als toonaangevend CRM-implementator met focus en diepgaande kennis rond commerciële en marketingprocessen.

Vandaag maken klanten als SIDEC, InSites Constulting, FTTH Council Europe, Henco en DL Chemicals volop gebruik van de mogelijkheden binnen het ClickDimensions marketing automation platform, volledig geïntegreerd in hun bestaande CRM-oplossing Dynamics 365 Sales.

Door hun marketing te automatiseren met ClickDimensions kan een groter aantal campagnes opgestart en opgevolgd worden. Zo wordt ook de instroom van aanvragen op peil gehouden.

Door de recente veranderingen die Covid-19 met zich meebracht, merken wij dat vele organisaties hun verkoopproces willen automatiseren en digitaliseren. Het is vandaag nog steeds een uitdaging om ervoor te zorgen dat er voldoende aanvragen en commerciële leads blijven binnenstromen. Daar speelt marketing een belangrijke rol.
James Bridges

Account Executive, GMI group

“Microsoft Dynamics 365 Sales dicht de kloof tussen sales en marketing en biedt de verkopers enerzijds de nodige inzichten in de marketingcampagne. Anderzijds krijgen de marketeers inzicht in de opvolging van de leads en brengen ze mogelijke optimalisaties beter en sneller in kaart. Welke marketingacties werken beter dan andere en waarom? En waarom worden bepaalde aanvragen commercieel intern niet verder opgevolgd? Met deze informatie kan de marketingafdeling dan weer hun campagnes verfijnen om de doelmarkt beter te bereiken met de juiste boodschappen”, besluit James Bridges nog.

Volg een webinar!

Ontdek de kracht van integratie met ClickDimensions: het marketing automation platform dat perfect samenwerkt met Dynamics 365.

In 30 minuten krijgt u antwoord op deze essentiële vragen:

  • Welke marketingfunctionaliteiten zitten standaard in Dynamics 365 Sales?
  • Welke ‘add-on’-oplossingen zijn er op de markt?
  • Wat zijn de voordelen van een geïntegreerde oplossing (versus een synchronisatie met een extern systeem)?
  • Welke oplossing is de juiste keuze voor úw bedrijf?
ClickDimensions | GMI group
Bekijken

Overbrug de kloof tussen sales en marketing

30 minuten
James Bridges | Account Executive | GMI group

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief