GMI group verhuist naar 3SQUARE Gent

door | 29 maart 2019

Op 1 april neemt GMI group haar intrek in een splinternieuw kantoor in het bedrijvencomplex 3SQUARE in Zwijnaarde. De verhuis kadert in de expansie en groeiambities die we als software en servicesbedrijf de laatste jaren kennen.

Als gevolg van de sterke groei voldeden de oude kantoren aan de De Pintelaan (in Gent) namelijk niet langer. Met het nieuwe kantoor in 3SQUARE beschikken we – naast onze hoofdzetel in Oevel (bij Westerlo) – nu ook in Gent over een moderne en aangepaste werkomgeving.

De hedendaagse faciliteiten van 3SQUARE bieden ons bovendien een plaats waar we onze klanten, partners en bezoekers op representatieve wijze kunnen ontvangen en waar professionele workshops en events georganiseerd kunnen worden.

“Het nieuwe kantoor in 3SQUARE versterkt onze geografische spreiding in Vlaanderen Oost en West. Zo zijn we in staat om onze klanten in hun regio beter te bedienen. Ook vrijwaren we onze medewerkers op voldoende wijze van de heersende mobiliteitsproblematiek in en rond het Gentse”, zegt director Ludo Van Baelen.

GMI group telt vandaag 90 medewerkers en realiseerde in haar laatste boekjaar een omzet van 10,5 miljoen euro. Onze dienstverlening focust op de optimalisering van de bedrijfsoperaties, relatienetwerken en samenwerkingsplatformen van bedrijven in de midmarket.

We zetten dan ook in op hoogwaardige informatievoorziening die moet leiden tot diepgaand inzicht in de bedrijfsvoering bij onz klanten, die vooral actief zijn in de sectoren bouw, installatietechniek, handel, logistiek en professionele dienstverlening.

#daarwilikwerken

“In het kader van onze expansie zijn we bovendien steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers – schoolverlaters of reeds meer ervaren consultants – om onze teams te versterken”, besluit Ludo.

Interesse? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures!

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief