Op 1 april neemt GMI group haar intrek in een splinternieuw kantoor in het bedrijvencomplex 3Square in Zwijnaarde. De verhuis kadert in de expansie en groeiambities die we als software en servicesbedrijf de laatste jaren kennen.

Als gevolg van de sterke groei voldeden de oude kantoren aan de De Pintelaan (in Gent) namelijk niet langer. Met het nieuwe kantoor in 3Square beschikken we – naast onze hoofdzetel in Oevel (bij Westerlo) – nu ook in Gent over een moderne en aangepaste werkomgeving.

De hedendaagse faciliteiten van 3Square bieden ons bovendien een plaats waar we onze klanten, partners en bezoekers op representatieve wijze kunnen ontvangen en waar professionele workshops en events georganiseerd kunnen worden.

“Het nieuwe kantoor in 3Square versterkt onze geografische spreiding in Vlaanderen Oost en West. Zo zijn we in staat om onze klanten in hun regio beter te bedienen. Ook vrijwaren we onze medewerkers op voldoende wijze van de heersende mobiliteitsproblematiek in en rond het Gentse”, zegt director Ludo Van Baelen.

GMI group telt vandaag 90 medewerkers en realiseerde in haar laatste boekjaar een omzet van 10,5 miljoen euro. Onze dienstverlening focust op de optimalisering van de bedrijfsoperaties, relatienetwerken en samenwerkingsplatformen van bedrijven in de midmarket.

We zetten dan ook in op hoogwaardige informatievoorziening die moet leiden tot diepgaand inzicht in de bedrijfsvoering bij onz klanten, die vooral actief zijn in de sectoren bouw, installatietechniek, handel, logistiek en professionele dienstverlening.

#daarwilikwerken

“In het kader van onze expansie zijn we bovendien steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers – schoolverlaters of reeds meer ervaren consultants – om onze teams te versterken”, besluit Ludo.

Interesse? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures!

Automatiseren met verstand van zaken

GMI 4D Solution Concept

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook CRM, BI en ECM deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Tournée 365

Tournée 365 | GMI group

Tournée 365 is een initiatief van GMI group i.s.m. diverse technologie- en business partners, belangenorganisaties, beroepsverenigingen en klanten.


Contacteer ons

Info

+32 14 57 49 10

info@gmigroup.be

hoofdkantoor

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel

kantoor Gent

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde

kantoor Brussel

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem

Volg ons