De bouw digitaliseert in een ongezien tempo. Op de derde editie van de vakbeurs voor elke bouwonderneming – Digital Construction Brussels –  demonstreerden we opnieuw onze oplossingen voor projectgeoriënteerde bouw- en installatiebedrijven. Het was ook de officiële lancering van bouwix, de nieuwe alles-in-één-tool voor elke KMO in de bouw.

Digital Construction Brussels 2019 | GMI group

Bezoekers konden op onze ruime en professionele stand ontdekken hoe bedrijfssoftware pas echt meerwaarde kan opleveren als alle toepassingen met elkaar samenwerken.

Infosessies over bedrijfsautomatisatie

GMI account executive Koen Bauwens lichtte in enkele infosessies toe hoe automatisatie en bedrijfssoftware pas echt meerwaarde kunnen opleveren voor elk bouwbedrijf. Een korte demonstratie van onze geïntegreerde oplossing volgde. Hierbij stond een duidelijke focus op de typische bedrijfsactiviteiten in de bouw centraal: van voorcalculatie, werkvoorbereiding, werfopvolging tot nacalculatie… en meer.

Digital Construction Brussels 2019 | Koen Bauwens

Lancering bouwix

GMI group | bouwix

Op de beurs lanceerde GMI group ook haar nieuwste bouwsoftware bouwix, een alles-in-één tool voor elke KMO in de bouw, architecten en studieburelen.

 

Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden op www.bouwix.be!

Digital Construction Brussels 2019 | bouwix
Digital Construction Brussels 2019 | GMI group
Digital Construction Brussels 2019 | Koen Bauwens

Automatiseren met verstand van zaken

GMI 4D Solution Concept

U bent één bedrijf; één geïntegreerd systeem is dan ook vanzelfsprekend. Ons 4D Solution Concept staat garant voor een totaalbenadering waarbij, naast ERP, ook CRM, BI en ECM deel kunnen uitmaken van de oplossing die u nodig heeft.

Tournée 365

Tournée 365 | GMI group

Tournée 365 is een initiatief van GMI group i.s.m. diverse technologie- en business partners, belangenorganisaties, beroepsverenigingen en klanten.


Contacteer ons

Info

+32 14 57 49 10

info@gmigroup.be

hoofdkantoor

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel

kantoor Gent

Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde

kantoor Brussel

Leuvensesteenweg 613, 1930 Zaventem

Volg ons