GMI ‘reconnect’ met een lekker ontbijt voor onze 105 happy professionals!

door | 31 mei 2022

GMI organiseerde onlangs 2 lentefrisse ontbijtsessies in haar kantoren in Oevel en Zwijnaarde waarbij het thema ‘reconnect’ centraal stond. Naast ovenverse broodjes, gebakken eitjes en een dampende kop koffie – met felicitaties aan ‘La Source’ en ‘Bystro Jamien’ – stond vooral het ‘GMI-gevoel’ centraal.

Bij GMI hechten we heel veel belang aan het principe van de ‘Happy Professional’. Een lekker ontbijt onder collega’s paste hier perfect bij.

Het initiatief vond niet plaats in functie van een vaak aangehaald terugkeerbeleid ‘post-corona’, maar sloot volledig aan bij het onlangs ingevoerde hybride werkingsbeleid van GMI group. Ter verduidelijking: de werklocatie is niet de kern van het hybride werken. Daarentegen draait het allemaal rond de centrale vraag: ‘Wanneer en waar zijn activiteiten zinvol en waardevol?’ (meer dan de plaats en het tijdstip waar deze activiteiten gebeuren).

Hiervoor lanceerden we per 1 december vorig jaar een hybride policy waarin werkingsprincipes omtrent beschikbaarheid, bereikbaarheid, teaming, onderlinge connectie en digitaal samenwerken vorm kregen. Als early adopter zijn we fier op onze policy die zich kan meten met deze van toonaangevende bedrijven in ons land.

GMI group | Jobbeurs Thomas More Hogeschool

GMI staat voor een huis van vertrouwen, voor haar medewerkers, haar klanten en alle overige stakeholders. Wij hanteren dan ook een hele open communicatie als het gaat over het welzijn van het bedrijf.

Ludo Van Baelen

Managing Director, GMI group

GMI group | Jobbeurs Thomas More Hogeschool

Tussen de broodjes en de koffie door maakten we kort van de gelegenheid gebruik om onze medewerkers een essentiële business update te geven op het vlak van de financiële cijfers, sales- en delivery-successen, de grote uitdagingen van het moment, de GMI Academy, enz.

Tot slot boden de ontbijtsessies ons ook de kans om een interactieve poll te doen bij onze medewerkers in het kader van enkele nieuwe employer branding projecten. Zo konden we aftoetsen of het bedrijfsimago dat we willen uitdragen ook klopt met de beleving van onze medewerkers. Dit leverde meteen een mooie bevestiging op dat we hier de juiste weg hebben ingeslagen en dat maakt ons blij.

Dank u wel aan onze 105 strong happy professionals. Dank u wel GMI!

Waarom werken bij GMI group?

Bij GMI group werken we met de laatste technologie en als leidende Microsoft Dynamics 365 Gold Certified Partner in België, kunnen we heel wat interessante projecten aanbieden bij onze klanten.

0 reacties

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief